![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cieszę się z nowego update. Po pierwsze będzie mniej uh makerów, wzrośnie cena za uhy, bo więcej knightów będzie. Obrażenia zmniejszyły mi się o jakieś 10-15% (mało!). Fakt, że kina wszytko soluje, ale sam widziałem, jak mój 100lvl knight (kolega) musiał się uhać na każdego crystal spidera (150gp, to większe waste od mojego visa i roda [na hero zresztą też]). Nowe tereny i potworki bardzo mi odpowiadają, np dziś na 10bp mf udało mi się wylootować k legi i nowa broń, którą sprzedałem za 8k (zarobiłem na huncie). Niestety do areny nie można się dostać, bo potrzeba questów (NPC zajęty-kolejka od 2 dni xD). Nie wiem jeszcze jak się strzela z run, bo nie próbowałem. Według mnie teraz gra jest znacznie ciekawsza. A co do KNIGHTÓW, którzy mówią, że "jak się komuś nie podoba sorc, to niech sobie zmieni na knighta", hehe, ludzie: zmień swojego knighta i graj sorciem xD Zrozumiesz, że low lvl sorciem gra się znacznie trudniej, niż twoim wyskillowanym knightcie. Więc zanim coś napiszecie, przemyślcie to i nie dołujcie już innych, bo nie tym rzecz polega ; )
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Cytuj:
Cipsoft nie ma żadnych zobowiązań, żeby zapewniać darmową rozrywkę. Mają prawo zrobić co im się żywnie podoba. |
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() Cytuj:
Racja, albo niech wywalą FACC albo niech się o nich tez troszczą... pomyslcie co bedzie jak wszyscy facc zrezygnuja, lub zostaną zlikwidowani??? A co do update wiele ludzi pisze: Zimowy update polepszenie druidów i sorców Letni update polepszenie knightów i palków.......... a mi sie wydaje że tak: Zimowy update polepszenie druidów i sorców Letni update polepszenie knightów i palków, POGORSZENIE SORCÓW I DRUIDÓW!!! wychodzi na to że teraz knight i pall są lepsi a sorc i drut tak jak dawno temu |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Supervisors
|
![]() Cytuj:
~be greetings |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, przedobrzyli, czuję się, jako rycek, jakiś podpakowany.
![]() Praktycznie nigdy nie skillowałem, mam więc 30lvl i skille 58/56, a jestem w stanie zabić dorosłego elfa na balanced clerical macem jednym zamachnięciem. ;] Oj przesada, przesada... Byle faktycznie nie było tak, że każda(z tych nowszych) wersja Tibii ma taką profesję do bicia... Wcześniej palek, teraz druid? Oby tak nie było. :/
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze to nienawidze update-ow
Gram od tibii 7.6 i ta wersja mi sie najbardziej podobala (chociaz slyszalem ze poprzednie byly jeszcze lepsze) , teraz czuje sie jak bym gral moim paladynem na jakims ots ![]() ![]()
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Sabulus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: GoldeN BoyS
Świat: Pacera
Poziom: 251
Skille: 21/29
Poziom mag.: 86
|
![]() To co mozna pozytywnego o nim powiedziec to nowe bronie i ulepszenie knightow oraz palków dla wiekszosci , ale np ja chodzujac przez prawie 3 lata mojego sorrca zostalem tak udupiony , ze teraz ma on moc 120 lvlowego sorrca z przed Updatem... niewiem czy mam sie smaic czy co robci to jest zalosne , zaraz pewnei jacys super znawcy powiedza ze mam slaby mlvl czy cos ale kiedy sie widzi takie cos to serce sie kraja ...
![]() za jakies 30 min zamieszcze screnny z moich hitow sa poprostu banalne , zygam ta gra dopuki sie niezmieni to bede tylko obserwatorem ... Ciekawi mnie jak inni to odczuwaja ine hlvle z forum , opinie jakies moze? Ostatnio edytowany przez Sabulus - 27-06-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Najbardziej przeszkadzający minus tego update to kolejki na securze 250+.
A pogorszenia druida i sorca mi nie przeszkadza , za 2 lata to powróci era sorców! @Edit Lagi prawie grać sie nie da! Ostatnio edytowany przez Shillhell - 27-06-2007 o 20:54. |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Optymista... Sio na huntach praktycznie przestaje być potrzebne - para knightów jest w stanie samodzielnie zatłuc (prawie) każdego potwora, zużywając minimalne ilości UH. Knight potrafi w tej chwili skasować 3-4 dragi pod rząd, zużywając max 1 UH-a. 1-2 UH na hydrę. Biorąc pod uwagę, że większość wyskolevelowych knightów ma własnych UH-makerów, granie druidem powoli zamienia się w długi i ponury koszmar...
Fág an bealach! Ostatnio edytowany przez mazgier - 27-06-2007 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() Po 1: Widać jak z was wychodzą noobki (nie ze wszystkich oczywiście)... Nie mówie że ja nim może nie jestem (napewno "profesjonalistą" nie jestem
![]() Po 2: Była era druidów i sorców - było pięknie ładnie, jest palów (knightów może też) od razu jak tak może byc co to ma znaczyć, weźcie się uspokujcie, ja też mam druida i mi pasi jakoś pożyje, a tak wogóle dalej mamy różdżki, itp.!!! Po 3: Wiem że jak sie ma Pacca to zawsze powinno się mieć więcej (może i dużo więcej) płacisz to masz, ale to nie znaczy żeby nic nie dodawać dla Facców. Wiem ktoś może powiedzieć że są różdżki, nowe bronie, ale zawsze mogą dać jakiś nowy teren, kilka nowych potworków, dużych wymagań nie mam ale zawsze coś by się przydało... Ostatnio edytowany przez Ider - 27-06-2007 o 21:01. |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zmniejszyli sile run paladynom i knightom, a w zamian dali wszystkie nowe czary dla pacc (niepozostaje nic innego tylko kupic pacc)- troche przesada
![]()
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra
![]() |
![]() CZŁOWIEKU! Bądź poważny! Właśnie o tym mówię, że stara dobra tibia zakończyła kres swej świetności. wiesz... kiedyś nie było solucji i gra była ciekawsza jak się samemu wszystko odkrywało. Komputerowe "strzelanki" też przechodzisz z solucją? Jak tak to żal.pl pozdro dla Ciebie! |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Imię: Roxyus Morn
Profesja: Paladin
Gildia: Elite Team
Świat: Harmonia
Poziom: 60+
Skille: 7X/6X
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Ale na rooku jest popyt na speary. Normalnie co chwile widzę krzyk "BUY SPEARS". A trolle... normalnie nie można teraz znaleźć wolego miejsca z trollami dla FACC, bo wszyscy szukają spearów... . Ale ja pozostanę przy mojej stalowej katanie.
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
|
![]() Zgadam sie teraz tylko dla Pacca :/ powinni poszerzac terytorium dla FACC niech dbaja o innych graczy tez... nie mowie duzo ale po trochu
ZIOMKOWIE WIECIE MOZE CZY BEDA NOWE ŚWIATY DAJCIE ZNAC PLX ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() Cytuj:
Gracze z pacc dostają nowe tereny, ponieważ za to płacą. Za każdy update gracze z facc korzystają choćby w mniejszości, ponieważ mogą oglądać nową grafikę a itemy można kupić od graczy z pacc..... ![]() Co do serverów to to zależy od ilości graczy...... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
|
![]() Czyli w najbliższym czasie nie sa planowane? była sada jakie chcemy światy... i zazwyczaj po update byly nowe servy hmm ale widze ze nikt nic nie wie mogli by zrobic ;]
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Awwww Knight i Paladin dostał czarów w opór nawet sorcerer dostał jeden czar a co z biednym druidem
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Imię: Sparta Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 39
Skille: 16/23
Poziom mag.: 44