|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
|
Athun, nie rzucam nigdy słów na wiatr, to po pierwsze, po drugie oczywiście gra nie będzie taka od pierwszych wersji, ale z czasem i przy waszej pomocy i zaangażowaniu tak.. Więc wszystko leży w waszych ręcach..
Strona gry: http://dregasyia.ovh.org Co prawda jeszcze jest w budowie etc. Ale trailer (nie zdradzający nowej grafiki z gry) jest dostępny do pobrania bądź obejrzenia ![]() Ostatnio edytowany przez Fanotherpg - 28-07-2007 o 19:09. |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Opole
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
|
Graj mi zawodowo postacią Hardcore jako Nekromanta bądź Paladyn ciekawe jak długo wytrzymasz.. PvP nie jest wyważone, zwłaszcza że np czary czarodziejki zadaja tyle obrażeń ile pisze a np. ciernie paladyna na graczy są bezużyteczne etc. Poczytaj, zainteresuj się profesjonalnie a nie jak fanatyk i zrozumiesz..
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
Ja bym proponowal przestac sie rozwodzic nad PvP, skoro multi narazie nie jest brane pod uwage. Narazie trzeba sie skupic nad tym, by single byl dosc dobry.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
|
Radix, multi jest rozważane, ale chwilowo jak powiedziałeś chcemy się skupić na single.. Ale musimy już wyważyć gre dla jednego gracza aby po dodaniu multi nie pozmieniały się wszystkie statystyki etc.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
Jak postepy nad projektem?
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik Forum
|
Postępy nad projektem całkiem dobre, mamy już większość grafik. Otoczenie jest robione przez nową osobę i jest prawie wykończone, postacie i itemki są stare lecz część grafik została poprawiona, z strony silnikowej jest bardzo dobra inteligencja przeciwnika, rozwój postaci, zmieniony silnik ekwipunku który cięgle jest rozwijany i rozbudowany. Właśnie przygotowywane jest otoczenie dla pewnego easter egg'owego questa który powinien rozbawić każdego kto go odkryje
![]() |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
Stan: Na Emeryturze
|
gra będzie na peweno przynajmniej dobra
![]() grałęm w jedną grę tego pana i była całkiem niezła
|
|
|
#70 |
|
Użytkownik Forum
|
Chciałbym aby gra była dobra aby ludziom się spodobała aby był sens jej tworzenia, bo obecnie nie widze za bardzo tego sensu, ale gra i tak powstanie (po opracowaniu silnika ekwipunku teraz tworze silnik wyświetlania itemków na postaci).
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
|
Nie czytałem całego tematu bo mi sie nei chce, ale mam pytanie, czy gra bedzie w perspektywie tej samej co tibia? Te ss ze stronki wygladaja jakby to miala byc gra na przegladarke.
|
|
|
|
#72 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
|
Cytuj:
gra będzie bardzeiej przypominać takie diablo czy coś
|
|
|
|
#73 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
Cytuj:
? Wg mnie sporo osob czeka az powstanie gra ;p Pozatym z tego co mowiles to bedzie cos lepszego ![]()
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
|
Panie i Wladco szkoda, że nie przeczytałeć całego tematu. Co do grafiki jakbyś nie zwrócił uwagi gra jest wzorowana pod tym względem na FF (rzut graficzny) i Diablo (pewne rozwiązania techniczne) co zasugerował aripck.
Może będzie wersja przez przeglądarkę ale chcielibyśmy aby użytkownicy gorszych komputerów również tych szkolnych mogli pograć w naszą grę a nie tylko w Tibię Dlatego też grafika jest prosta, ale już tak nie wygląda ![]() Co do sensu.. Hmm za bardzo zainteresowania nie wzbudza bardziej ludzie są zniechęceni widząc kolejny Polski projekt robiony przez amatorów i zakładając że napewno się nie uda, a że nie ma multi to jest Be.. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
Miałeś mi podesłać materiały dot. tego, co mam robić... 3 tyg. temu.
![]() |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Użytkownik Forum
|
Prawdopodobne
Ale znając mnie zabardzo wsiąkłem w tworzenie gry Za tydzień napisze, bo już nieco ponad tydzień został do wydania gry, a postępy mnie nie zadawalają :/ A chciałbym aby jak najwięcej było w tej wersji prealfa ![]() |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
|
Mogę pomóc przy tym znam się trochę na robieniu gier.
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik Forum
|
No cóż, niestety 'konkurencja' czy jakkolwiek nazwać tą prowokację nie ma racji, projekt trwa i trwać będzie.. Co prawda są 2 grywalne wersje jednak są to wersje Pre Alfa, czyli totalnie nie zoptymilizowane i bardzo niedopracowane.. Ale są.
Pobierz - to jest grywalna wersja bez skrolingu z wyborem broni poprzez wpisywanie jej kategorii i ID a zatwierdza się środkowym klawiszem myszy Pobierz - to jest grywalna wersja z skrolingiem rozwijaniem statystyk na wrogach, wchodzeniem do budynków etc. Jednak ostro przycina bo jest nie zoptymilizowana No, ale to się naprawi bo teraz nie jesteśmy gonieni terminami więc spokojnie niedługo stanie strona, potem forum i wszystko się rozwinie z czasem, więc za bardzo nie krytykujcie, bo wiem co jest źle i to naprawię ![]() Zamieńcie gwiazdki na kropka zip bo zwalona moderacja tegoż forum takie cudo wprowadza :/ Ostatnio edytowany przez Fanotherpg - 27-08-2007 o 22:10. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Teron'Gorefiend
Profesja: Rookstayer
Skille: +22fist
|
Czy wiadomo już kiedy ta gra będzie miała premierę?
|
|
|
|