|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Imię: nie powiem ;P
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Unitera
Poziom: 59
Skille: 16/24
Poziom mag.: 54
|
![]() a mzoe to beda dsl czy mls czy cos takiego ... ale dostanie je byc moze ktos z cipow na specjalnym koncie ... jak by nie bylo , nagroda jest ale nie dla zwyklego gracza ... chociaz kto wie ... moze dadza jakis legendarny item bo dlaczego mieli by kłamac ?
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() zwycięzca dostanie GMa xD albo SSA z 6 pociskami
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Albo kupia zwyciezcy bilet na majorke.
Rozdawanie itemow w postaci nagrody jest totalnym debilizmem... Zauwazcie, ze gdybyscie mieli ow dsl'a nie bedziecie mieli do niego pelnego prawa poniewaz zgodziliscie sie egzekwowac regulamin tibi, ktory mowi o waszym braku praw do chara, eq. ;/ Rownie zle jest z pozostalymi paccami... dlaczego niby Oni nie mieliby dostac czegos? Wkoncu kosztowalo to ich wiecej niz zwyciezcy. Taaaak wydali pewnie kaske(kilka set mln?) by kto inny dostal LMS. ;d Mam nadzieje, ze nagroda bedzie inteligentniejsza niz sam cipsoft. Ostatnio edytowany przez janek@ - 21-07-2007 o 03:22. |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Wyjątkowy przedmiot dla zwycięzcy? Chyba sami sobie wybiorą, bo zapewne jakiś 20 poziomowy gracz nie dostanie niczego, nawet gdyby był 100 tysięcznym kupcem Premium Account.
|
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() taa... dostanie jakiegoś rarka i potem go komuś opyli i jest ustatkowany do końca gry w tibie.
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() jajaja!
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() kupie sobie paca i wygram avengera......ale ja niemam szczescia
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() Wogule żeby wygrał jakiś Polak z lvl 30+ bo jak wygra jakiś br 10 lvl <fri itenz plax ooo dlagon skale leks sell 1 k(napisałem po poslku bo Ku**a nie będe po br pisał i tak nie umiem
![]()
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Karo de'suza
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 175
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
![]() |
![]() Nie kupujcie paccow pierdolcie cipow jak ktos mysli ze bedzie 1 ze 100,000 to powodzenia...znajac zycie bedzie to jakis ich ziomek i w dodatku kina
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Up
masz cos do knightow? Kolejny sorcer ktoremu zabrano easy mode ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakbym to ja wygral sprzedalbym to za kupe szmalu rl/tibijskiej Tak na allegro: sell dsl 40.000 zl Okazja!
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Czytajac nazwe tematu pomyslalem sobie...powod do radosci ! Wedlug najnowszych ankiet Gazety Wyborczej procent polskich noobow w tibia-landzie jest mniejszy niz procent noobow brazylijskich !...
Ale tu taka niespodzianka...to interesujace, ale.... Pojdzie jakis PL 36 sorcerer 29 mlvl konto pol roku na poczte bo na urodziny dostanie keszu, kupi sobie pacca na "swojom ulubionom gre" i dostanie jakis ultra rare....ktory zalozy na siebie i mu wypadnie jak go zpkuja na tombie. Troszeczke to glupi pomysl, liczylem ze na przyklad 100.000 uzytkownik pacca bedzie mial dozywotniego pacca na np. dwa swoje konta. No zobaczymy...ja kupilem pacca wczoraj..moze byl 100,000 ? ^.^ Kupie sobie pacca jeszcze na inne jakies konto za tibia cash fo sho, zawsze mozna sprobowac, a mi na tibijskiej kasy nie zalezy ![]() Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 21-07-2007 o 10:48. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Kościerzyna
Imię: Elite Pandoria
Profesja: Knight
Gildia: >>>---------<<<
Świat: Pandoria
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja mysle ze to jest nieuczciwe poniewaz takie rar itemy jak np Dragon scale legsy dostaje sie za zaslugi w grze a nie ze sie kupilo 100 000 pacca..Cipsoft coraz bardziej schodzi na psy :/
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Imię: W trakcie tworzenia :P
Świat: Szukam :)
|
![]() @up
CipSoft nie zdradza co to bedzie więc jak możesz twierdzić, że to nieuczciwe (?) ? A ja dalej jestem zdania, że to będzie zaproszenie do siedziby CipSoftu ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2007
|
![]() bezkitu. zgadzam sie z all
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() fajnie ale i tak ja nie wygram co pacca nie zamierzam kupować nigdy
|
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() to jest ściema masakra,Tibia ma 10 lat,w tej chwili średnio na serverach jest zawsze ok.45k osób,ile z nich ma pacc?z 20k,a ogólnie graczy jest zapewne z 2 razy tyle,plus Ci którzy odeszli,to daje samo w sobie ok.130 tysiecy graczy,z czego napewno każdy z nich kupił przynajmniej 1 pacca.
ja gram 6,5 roku,kupiłem hmm?12 albo 14 pacców,za tibijską i prawdziwą kasę.Poprostu jest to czysty chwyt reklamowy,bo cipsoft zachęca w ten sposób to zakupienia pacców,i wie że wiele osób połasi się na zakup pacca,aby być jedną ze 100,000 osób.bogatsi gracze nawet kupią pare pacców,byle tylko dosttać dsl albo inny rare. gra warta świeckzi bo wiadomo ze nawet jeśli nie zależy takiej osobie na grze,wyda 180zł np.na 2 pacce za 90 dni to sprzeda taki przedmiot za pare tysięcy euro?jets to poprostu kolejny sprytny sposób na zdobycie większej ilości kasy.ktoś inteligentny odrazu to rozgryzie. |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
![]() |
![]() ja nie chce nic mówić ale cieszył bym sie z power arrosów mieć tak ze 100... bo po co mi DSL? Abo pcc na całe życie w sumie taki pac to bez sensu cipy straciły by klienta. Równie dobrze może to być kubek, zaproszenie do siedziby cips abo i nawet bilet na majorkę bo czemu nie? Nie należy spekulować tylko mieć nadzieje becous mayby you be the 100.000 people who have pcc.
Cytuj:
Ps. widziałem siedzibę cipsoftu z zewnątrz. Taka sobie. Budynek jak budynek Ostatnio edytowany przez Duerroz - 21-07-2007 o 12:02. |
|
![]() |