Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-11-2004, 20:57   #61
Feneliku
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2004

Król :d

No a ja dalej prowadze :tongue:
Feneliku jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-11-2004, 21:02   #62
Gizmo :-)
Użytkownik forum

LOL

Godles tym pisaniem chyba sie spociłeś :tongue:
Gizmo :-) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-11-2004, 21:04   #63
Feneliku
Użytkownik forum

Cool Syhyhy

Ja pisaniem a ty czytaniem Gizmo :tongue:
stary 09-11-2004, 21:07   #64
Feneliku
Użytkownik forum

Dumny CIeniasy :P

Slabo wam cosik idzie macie jeszcze 10 min zeby dla Gamge dokopac Inaczej ja wygram :tongue:
stary 09-11-2004, 21:15   #65
Użytkownik forum

Domyślny Zwycięzca:cup:

Gratuluje ci Feneliku chyba Wygrales
stary 09-11-2004, 21:16   #66
Feneliku
Użytkownik forum

Oczko :p

Z przykroscia ztwirdzam ze wygralem Dobra po Gamge pojechalem zadanie wykonane NArazka ALL do jutra !! :tongue:
stary 09-11-2004, 21:22   #67
Evul Zimn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pyro Mat
Ps3:Nie którzy maja uraz do Zimna i Jego kumpli ale ta ***ana wojna miedzy wami nie moze trawac w wiecznosc.......opanujcie sie....Draki chociaz Ciebie rozumiem miales ciagle porachunki z Zimnem......Nie chcem pisac nic o Zimnie bo ja osobiscie do niego nic nie mam ...Nie rozumiem tylko wojen miedzy Polakami...............Paranoja

Milo mi to slyszec...Wojny to moja specjalnosc, bylem przelotem ostatnio na amerze, probowalem WIll hunting solo polozyc, ale niestety stal obok niego Rheakith(***ać szfeeeeeeeeeeedow!) i troszke tragicznie to sie skonczylo...Nagralem film Ciekawe jaka mozesz miec do mnie sprawwwwwwwwee...no ok, odezwe sie na gg, siedz na dostepnym Pozdro ziomki

//Zawsze ten sam
Evul Zimn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-11-2004, 21:28   #68
Użytkownik forum

Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feneliku
Gamge ty *******ony kałożerco, walony w odbyt przez kaukaskiego lachociąga. jesteś za*****ionym odpryskiem nocnika, wy*******aj w podskokach bułgarski wymiocie. twoje dupsko stanie sie moim trofeum myśliwskim. widzialem twoich rodzicow, fajni panowie. ciśnij bena przeczochrany salcesonie! tak cie kopnę w dupe ze ci gówno kręgosłup połamie. miękkim c***em jesteś robiony o****ieńcu *******ony! obciągaj końskie teleskopy i smyraj pojare kałożerny patałachu z koziej dupy. masz fiuta jak kanarek ty s****ysyński koci zaworze. stary robił cie ze skarpetą na c***u! tępy wytworze zdałnionych hindusów, przerżnięty przez sparaliżowaną azerbejdżańską ****e. zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty pedalski psi rzygu z mongolii! pedofilski zamarznięty tamponie na patyku, werbuj krocze zapyziały koci rzygu. masz klate jak zapadnięty haziel. zrobie ci klotza na klate ty kurewski kale. wyglądasz jak skocz po wódkę i spowrotem ty kałowaty zwisie kojota. odtylcowy mongolski spermofilu, ***any przez stado goryli chorych na raka polędwicy. zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty za****iały jak ****a złamasie z głębi rosji. masz maske gazową, czy taki wyraz twarzy ? zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty porzygany pierdopędzie. wyglądasz jakby twój stary spuścil się na gnój i słonce cie wychodowało ty stolcolubny strusi klopsie. zrobie ci tornado na twarzy ty s*******ony stolcu stalina z bazaru. targaj dzide zmutowany brudny rzepie smyrany po twarzy przez mongolskich uchodźców! zrobie ci z głowy spust na fekalia. zrobie ci z ryja parking dla ciężarówek ty trędowaty brudny rzepie. masz klate jak szczur czoło ty s*****iony spermosiorbaczu. no patrzcie ****a co za *******nięty mix orangutana z kanarkiem.
Ale teraz po nim troche pojechal i zrobil z niego

Ostatnio edytowany przez Gizmo :-) - 09-11-2004 o 21:34.
stary 09-11-2004, 21:47   #69
Qomar freak
Użytkownik Forum

Qomar freak's Avatar

Lokacja: Ekwador

Domyślny ...

No to moze i ja wzuce swoje 3 grosze jak mozna.......Kiedys muwili mi jak to pasjak wciskal kit....bosze..........az slabo sie robilo........niezapomnie jak qumple z rl opowiadali mi "uu Pajsak widzial jak koles puszczal pieść smoka (sd hahahha) hrhr" albo ze niby .... "Nie idzcie na pustynie bo tam gs-y lataja " hahah xD

Taa .... pasjak ma Dar do wciskania Kitów ....... dzien w dzien to samo ....... "dzisiaj nabije 50 lvl (mial 49) : ...... 5 dni minelo wchodze na tibia .com wpisuje "Gamge noob" ups...przyzwyczajenie jeszcze raz "Gamge freeman" .....Level : 49 !!!! .......juz mysle sobie ze dednol a tu nic......albo ......."Ide zaraz na bk" patrze tibia com Level 49 bosze.....albo .....Pasjak (gamge....)Najlepszy paladyn w Węgorzewie (kiedys Pajsak hrhr) muwil "Mialem 60 dysta jak nic.....a mial 56 bodajze...." potem w Węgorzewie najlepszym palkiem byl Shadow - Spider (pozdro) ....ale niestety .... hak ..................wtedy mi przyszla ta zasluga "najlepszego palka " w Węgorzewie.....ale mnie to naprawde tak h** to obchodzi ......a co do Pasjaka......oj jego skile na tym jego Suuper knajcie .....bosze.......lvl 50....skile....71/71.....hrhr......to juz na swoim Komarrze (zmarl smiercia tragiczna ) mialem tyle shielda co on na Knajcie na 50 lvl..........hrhr....dobra juz chyba wystarczy jak narazie .....ale jeszcze cos tu dozuce........hehe........Pozdro all

PS: Pasjak kiedys pozyczyl odemnie 20k (we wtorek) i muwl napewno ci oddam w niedziele........to musialem sie pofatygowac do niego do domu........i dopiero (wkoncu) oddal po 3 tyg .......Huurrraa !! ........
Qomar freak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-11-2004, 22:20   #70
Feneliku
Użytkownik forum

Cool TO znowu ja:P

Jak przeczytalem to wszystko stwierdzilem ze wszyscy macie racje co do tego *******onego szmaciarza POzdro dla wszystkich ziomalów z WWO do jutra GODLES :tongue:
stary 09-11-2004, 22:25   #71
Qomar freak
Użytkownik Forum

Qomar freak's Avatar

Lokacja: Ekwador

Domyślny

DObra lece juz.........nie chce mi sie......juz ..... czytac o tym n00bie.....jak mu tam szlo.......gamge....cos tam a zreszta nick " Gamge" byl sciagniety ! z Antica...... wpiszcie sobie "Gamge" i zobaczycie........ehh.....PASJAK tylko uprzynosisz hanbe dla Węgorzewa.....:/........Pozdro all z Węgorzewa (oprusz Pasiaka) .........
Qomar freak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 06:50   #72
Pyro Mat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo

Pyro Mat ma numer GG 2995632
Domyślny

[quote=behi]Pyro tylko czemu dzisiaj latałeś z gamgem po ab i jakiegos typa praliscie?

Behu Latalem dzisiaj z nim bo to dzisiaj juz mnie w****il...wogule nazbieralo mu sie.....on jest noobem i bedzie noobem.......

Ps: Zimn dzisiaj Kolo 19badz na gg sprawa zycia lub smierci..I need you HElp
Pyro Mat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 06:54   #73
Pyro Mat
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja chcem tylko sie posmiac z niego........a jak sie zyci do mnie no to dostanie 2 raz buahaha.......jak bylem w I Gim Na***alem mu<lol> on byl w III Gim....Sporo ludzi to widzialo bo to bylo w cafejce i tylko poszkole szedl tekst.........Spasiony Ryj Dostal od Polaka(Pyro) buahah.....polewka byla....Najlepiej jak on kantowal ide po maczuge (jakas z domu zeby kogos na***ac ) a nic nie mial i przyszedl z psem PP....Klamca,Noob,Z*** =Spasiony Ryj(gamge)

PS: Pozdrawiam Ciebie MAgda:** i wszystkich Moich Kumpli z Tibi i rl

Co Złego to Nie ja

Ostatnio edytowany przez Pyro Mat - 10-11-2004 o 06:56.
stary 10-11-2004, 08:31   #74
Mako
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Mako ma numer GG 2095646
Evul

hahahaha konkurs bluzgania na pASIAKA
Mako jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 13:43   #75
Dragon Conqueror
Użytkownik forum

Dragon Conqueror's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Warszawa

Dragon Conqueror ma numer GG 3801027
Domyślny

Heh, co ja tam moge musze dorzucić swoje 3 grosze. W sumie gamge mi nigdy nie podlazł za skórę jednak jeżeli pyro go zna z rl to chyba wie lepiej jaki on jest. Jedyne co pamiętam to jakbyłem newbie dopiero co zaczołem grać i wyszedłem z rooka taki pasjak naśmiewał się ze mnie masz szczęscie że niewiedziałem że to ty jakbyłem jeszcze leprzy od ciebie.... Ja bende się trzymał zdania Pyra bo to w kocu najleprzy kumpel moj z tibi. Ja o gamge takiej wiedzy nieposiadam aby sie wypowiadac na jego temat.
Dragon Conqueror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 14:26   #76
Evul Zimn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2004

Oczko

@Feneliku
Nie wymadrzaj sie maly s****ysynie , bo haknoles lorda pawloszka , nie wiem kim jestes ale tylko 1 ciota używa slowa "primo" i ta osoba uzyla te slowo kilka razy kiedy napisala list i zostawila na postaci...

@Szczepan,Drak,Behi
No panowie...troszke wiecej powagi... co macie do lurowania gsow ?
Ja ze szczepanem pobilismy rekord...5 gsow pod venore

@Pyro Mat
Postaram sie byc...

@all
Bycmoze po wojnie zagram na amerce...tak troszeczke...ale ide na nowy swiat germany, powstanie przed albo podczas christmas update, ida ze mna ludzie z amery , bedzie za***ista rodzinka , kazdy kto jest pro gamer i umie sie przebic moze sie przylaczyc...
Evul Zimn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 14:40   #77
Gamge
Guest

Domyślny no juz nie powiem nic o tobie polak

juz nie powiem stary polak kto zginol 3 razy po 1 zgonie wyszedles i dales sie bic no nvm ale juz przy 3 razie stales jak kretyn i uzyles utani gran i biegales dokola gosci dalac sie zabic jak 100% noob to sie ucisz noobie

btw komarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr skile mam male ale zaczynam trenowac
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 14:40   #78
Pyro Mat
Użytkownik Forum

Domyślny

Hahah no to teraz ma tekst....Badajcie to

Zyguś (14:11)
za to
Wiatrak Heh to bylo dobre moze mu sie kiedys odechce kłamac i *******ic bo jego te gadanie to juz wkurza......Kamilek , Etten ,Mako czekam na wasze na posty na temat Spasionego Ryja
Spasionego Ryj
jak cie zobacze
to ci obije morde
powaznie
poalk
masz wpiedol
Zyguś (14:12)
nei pokazjuj mi sie....

Pasjak jednak sie zmartil prawda jaka jest.......ulala jak mi przykro....

Ps:Zimn to jutro z........ go
stary 10-11-2004, 14:41   #79
CieMnY
Guest

Domyślny

wiekszych nie bylo?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 14:42   #80
Pyro Mat
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gamge
juz nie powiem stary polak kto zginol 3 razy po 1 zgonie wyszedles i dales sie bic no nvm ale juz przy 3 razie stales jak kretyn i uzyles utani gran i biegales dokola gosci dalac sie zabic jak 100% noob to sie ucisz noobie

btw komarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr skile mam male ale zaczynam trenowac

Pasjak hmm padlem 3 razy no i *** z tego?..tylko ze jak ja poznalem Nervine,Undyne Soula,Postala itp Ty *******iles sie do nich jak ***.....i nie ******* mi kto jest noob bo kazdy Ci powie ZE TY.....wiesz ja chcialem udowodnic wszystkim jaki jest po***...klamca...,zlodziej,.....noob..tyle
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania