|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
|
![]() Gratuluje ci Feneliku chyba Wygrales
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
|
![]() Z przykroscia ztwirdzam ze wygralem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Cytuj:
Milo mi to slyszec...Wojny to moja specjalnosc, bylem przelotem ostatnio na amerze, probowalem WIll hunting solo polozyc, ale niestety stal obok niego Rheakith(***ać szfeeeeeeeeeeedow!) i troszke tragicznie to sie skonczylo...Nagralem film ![]() ![]() //Zawsze ten sam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gizmo :-) - 09-11-2004 o 21:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ekwador
|
![]() No to moze i ja wzuce swoje 3 grosze jak mozna.......Kiedys muwili mi jak to pasjak wciskal kit....bosze..........az slabo sie robilo........niezapomnie jak qumple z rl opowiadali mi "uu Pajsak widzial jak koles puszczal pieść smoka (sd hahahha) hrhr" albo ze niby .... "Nie idzcie na pustynie bo tam gs-y lataja " hahah xD
Taa .... pasjak ma Dar do wciskania Kitów ....... dzien w dzien to samo ....... "dzisiaj nabije 50 lvl (mial 49) : ...... 5 dni minelo wchodze na tibia .com wpisuje "Gamge noob" ups...przyzwyczajenie jeszcze raz "Gamge freeman" .....Level : 49 !!!! .......juz mysle sobie ze dednol ![]() ![]() ![]() PS: Pasjak kiedys pozyczyl odemnie 20k (we wtorek) i muwl napewno ci oddam w niedziele........to musialem sie pofatygowac do niego do domu........i dopiero (wkoncu) oddal po 3 tyg .......Huurrraa !! ........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak przeczytalem to wszystko stwierdzilem ze wszyscy macie racje co do tego *******onego szmaciarza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ekwador
|
![]() DObra lece juz.........nie chce mi sie......juz ..... czytac o tym n00bie.....jak mu tam szlo.......gamge....cos tam a zreszta nick " Gamge" byl sciagniety ! z Antica...... wpiszcie sobie "Gamge" i zobaczycie........ehh.....PASJAK tylko uprzynosisz hanbe dla Węgorzewa.....:/........Pozdro all z Węgorzewa (oprusz Pasiaka) .........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() [quote=behi]Pyro tylko czemu dzisiaj latałeś z gamgem po ab i jakiegos typa praliscie?
Behu Latalem dzisiaj z nim bo to dzisiaj juz mnie w****il...wogule nazbieralo mu sie.....on jest noobem i bedzie noobem....... Ps: Zimn dzisiaj Kolo 19badz na gg sprawa zycia lub smierci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja chcem tylko sie posmiac z niego........a jak sie zyci do mnie no to dostanie 2 raz buahaha.......jak bylem w I Gim Na***alem mu<lol> on byl w III Gim....Sporo ludzi to widzialo bo to bylo w cafejce i tylko poszkole szedl tekst.........Spasiony Ryj Dostal od Polaka(Pyro) buahah.....polewka byla....Najlepiej jak on kantowal ide po maczuge (jakas z domu zeby kogos na***ac ) a nic nie mial i przyszedl z psem
![]() PS: Pozdrawiam Ciebie MAgda:** i wszystkich Moich Kumpli z Tibi i rl Co Złego to Nie ja ![]() Ostatnio edytowany przez Pyro Mat - 10-11-2004 o 06:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() hahahaha konkurs bluzgania na pASIAKA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Heh, co ja tam moge musze dorzucić swoje 3 grosze. W sumie gamge mi nigdy nie podlazł za skórę jednak jeżeli pyro go zna z rl to chyba wie lepiej jaki on jest. Jedyne co pamiętam to jakbyłem newbie dopiero co zaczołem grać i wyszedłem z rooka taki pasjak naśmiewał się ze mnie masz szczęscie że niewiedziałem że to ty jakbyłem jeszcze leprzy od ciebie.... Ja bende się trzymał zdania Pyra bo to w kocu najleprzy kumpel moj z tibi. Ja o gamge takiej wiedzy nieposiadam aby sie wypowiadac na jego temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() @Feneliku
Nie wymadrzaj sie maly s****ysynie , bo haknoles lorda pawloszka , nie wiem kim jestes ale tylko 1 ciota używa slowa "primo" i ta osoba uzyla te slowo kilka razy kiedy napisala list i zostawila na postaci... @Szczepan,Drak,Behi No panowie...troszke wiecej powagi... co macie do lurowania gsow ? ![]() Ja ze szczepanem pobilismy rekord...5 gsow pod venore ![]() @Pyro Mat Postaram sie byc... @all Bycmoze po wojnie zagram na amerce...tak troszeczke...ale ide na nowy swiat germany, powstanie przed albo podczas christmas update, ida ze mna ludzie z amery , bedzie za***ista rodzinka , kazdy kto jest pro gamer i umie sie przebic moze sie przylaczyc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() juz nie powiem stary polak kto zginol 3 razy po 1 zgonie wyszedles i dales sie bic no nvm ale juz przy 3 razie stales jak kretyn i uzyles utani gran i biegales dokola gosci dalac sie zabic jak 100% noob to sie ucisz noobie
btw komarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr skile mam male ale zaczynam trenowac |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hahah no to teraz ma tekst....Badajcie to
![]() Zyguś (14:11) za to Zyguś (14:11) Wiatrak Heh to bylo dobre moze mu sie kiedys odechce kłamac i *******ic bo jego te gadanie to juz wkurza......Kamilek , Etten ,Mako czekam na wasze na posty na temat Spasionego Ryja Zyguś (14:11) Spasionego Ryj Zyguś (14:11) jak cie zobacze Zyguś (14:11) to ci obije morde Zyguś (14:11) powaznie Zyguś (14:11) poalk Zyguś (14:11) masz wpiedol Zyguś (14:12) nei pokazjuj mi sie.... Pasjak jednak sie zmartil prawda jaka jest ![]() ![]() Ps:Zimn to jutro z........ go ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() wiekszych nie bylo?
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Pasjak hmm padlem 3 razy no i *** z tego?..tylko ze jak ja poznalem Nervine,Undyne Soula,Postala itp Ty *******iles sie do nich jak ***.....i nie ******* mi kto jest noob bo kazdy Ci powie ZE TY.....wiesz ja chcialem udowodnic wszystkim jaki jest po***...klamca...,zlodziej,.....noob..tyle |
|
![]() |
![]() |