|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Yava no dobra - ale jak piszesz o kims wszedzie gdzie sie da ze jest "***em" to ciezko mi sobie wyobrazic ze tak na loozaka do tego podchodzisz i to tylko gra i poszedłbys z nim na piwko
Ja nie mam do Ciebie zalu ze z Div~ walczysz - co chciałes to masz. Ale mogłes chociaz powiedziec w pewnym momencie co jest grane. Ty i Ratz. To wam było bardzo wygodne byc 1 dupskiem na 2 weselach i patrzec jak sie sytuacja rozwinie. Jako ze zaliczylem zgon pzez to ze nie wierzylem ze Ratz sie do Div przylaczy to mam troche o to zal ze w rzadnym momecie az do konca nie powiedziales nam ze masz w d... i chcesz zabrac zabawiki i na inne podworko isc. MOgłes chociaz tyle nam powiedziec ![]()
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dzisiaj ladnie padl cavo doddam pozniej SS jak padl
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ha zastanawiam się nad waszą reakcją Cors jakbym wam powiedział
![]()
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() Yava teraz (wlasnie w tym momencie)[godzina 22.30 nie jestes zalogowany] a wiec mozesz juz sobie zmienic z 73 elite na 71 elite , jutro albo pojutzre znowu zmienisz na nizszy lvl..
![]() Idziemy na Piwo ?? ![]() a nie z c***ami nigdy na taka uroczystosc sie nie chodzi |
![]() |
![]() |
#69 |
eX Moderator
![]() |
![]() @yava
Dziwi mnie, jak szybko zmienilo sie twoje podejscie do tibii . Sam chciales robic kilkudniowe spotkanie dof gdzies pod poznaniem, teraz tych samych ludzi ktorych chciales spotkac i spedzic z nimi kilka dni zdradzasz ( moze to zbyt podniosle slowo, ale nie moge znalezc lepszego ) . Dziwi mnie ze na tym forum i na tibia.com to wlasnie ty mowisz zeby ludzie nie mieszali rl z gra i tak sie tym wszystkim nie emocjonowali . Chociaz osobiscie uwazam ze dof meeting byl dobrym pomyslem, to tylko dziwi mnie ze teraz tak nas pietnujesz za to, co sam jeszcze niedawno robiles . ( troche chaotyczny post, ale chyba da sie zrozumiec, nie mam wiele czasu na pisanie go ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() Sam chciales robic kilkudniowe spotkanie dof gdzies pod poznaniem.
To mialo byc kilku dniowe? Miało być na jedną nocke chyba ![]() A co do tematu: 1. Wasi magowie niech lepiej ćwiczą pvp, bo yava znów piach będziesz gryzł. 2. Yava, daje ci 1 miech w Div(po wojnie ofkoz) , potem cie zaczną rookowac ![]() 3. AoL całkiem ładnie sie sprawuje ![]() Cu new server, Zan ![]() EDIT : ble, gdzies mi ta ładna rameczka od cytatów ucieka ![]() Ostatnio edytowany przez Zandarn - 20-10-2004 o 23:07. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() ó.ó spotkania...moze yava chcal opracowac strategie jak wstapic do DoF nie ujawniajac tego nikomu <lol>
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Yava na pewno nasza - a prznajmniej moja reakcja byłaby lepsza jak bys napisal np na forum ze DoF za lamki uwazasz i idzesz sobie do Div~ niz jakies gadki ze niby szpoegowac chcesz.
Tak szpiegowałes ze wiedziałes ze Mataca, Umago i Hyde~ sie na mnie szykuja a nic nie powiedziałes :> całkiem fajne teksty były czasem na Guild Chanelu w czasie tego tygodnia niepewnosci co Yava zrobi... <w 1 wersji wpisalem ich kilka ale stwierdzilem ze chyba lepiej wykasowac i sie powstrzymac> btw. Uwazaj na Anakina- on chyba czasem uh z sd myli. Najlepiej juz dzisiaj napisz mu zeby lepiej nie probowal Cie uhac, bo lubisz sobie dawac sobie rade sam albo cos - jakas scieme na pewno wymyslisz... masz juz przeciez wprawe a gdyby Anakin wogle omijal cie runami to by bylo najlpeij bo nigdy nie masz pewnosci co to za runka na kogo spadnie jak Anakin celuje ![]()
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Niw mam pojęcia jako można miec przyjemność z PK- kowania, wszyscy pk to so h*** i k****, dlatego każdy pk powinien dostac jak najszybciej bananka
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Trzeba było wpisać coście tam pisali jakoś mnie to nie przeraża ![]() He ok powiem Ci to skoro Ci tak bardzo zależy ZDRADZIŁEM WAS ![]() ![]() Poczekam sobie do 22 aż w końcu nasmarujecie te swoje śmieszne obelgi na mój temat , a później odpiszę cya ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() I dalej yava pisze 73 lvl :/ a masz przeciez 71 :/
BYS JUZ TO MOGL ZMIENIC ! ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() po cholerę ??
![]() ![]() ![]() ![]() Głupi kick was uratował...
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie mam
![]() ![]() A tak btw. to Thor~ prawie padl ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() Haha .. kick nas uratowal ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zlowrogi Yava Lek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nic pocisnal mu po rajtach xD
|
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Voojt
No Drazharm mial juz pz locka ![]() Dzifka to do swoich 13letich kolegów z gildii ![]() @Pokame czemu zawsze przeinaczasz na tym forum fakty?? ![]() ![]() ![]()