![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Gewof wczoraj wieczorem mówiłeś mi, że niektóre moje żarty są takie, że nie wiesz czy się śmiać czy płakać. A następnego dnia robisz se "polewa była dobra" bo czekoladowa.
#64 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Gratuluje, czyzby wasza prawdziwa natura zostala pokazana? moze by tak czas wydoroslec? A haslo sesaja to moze do newsa damy? Razem z waszymi wszystkimi? btw Gonzo: klamales w swoim podaniu ktore scor skasowal! wcale nie moderowales forum.gejowo.pl Dobo to dobrze sprawdzil (look @ moj podpis) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Cytuj:
Oxygane (19:27) Widze, ze podanie napisales S(); Karol (21:05) podanie? S(); Karol (21:05) ja niczego nie pisalem... S( shock.. Pierwsza mysl, Gonzo! Mialem ciezki dzien wiec sie wkurzylem, i nosilem z zamiarem napisania do MatKusa ![]() ![]() "tego goscia to chyba parkinson dorwal" <-- ROFTL! A co do zdania toma, "Ten post to kwintesencja wypowiedzi polowy userow tego forum.". I to jest evól prawda...
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() @Re Drom: To miało tak wyglądać ;], a Sesaj swoje haslo świadomie dawał kilku osobą.
@Topic. Wyszło jak wyszło ![]() Ostatnio edytowany przez Oxygane - 20-10-2004 o 22:47. |
![]() |
![]() |
#67 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() A więc wszyscy 3 panowie otrzymają po upomnieniu. Gdybyście się nie przyznali, sesaj dostał by bana. Że nie on napisał? Nie mój problem. Z jego konta. Innych tak samo już traktowaliśmy, i nie będzie tu wyjątku.
Tylko musimy sę zastanowić po ile punktów rozdzielić, ale prawdopodobnie kazdy dostanie po 6 lub 9 pkt. karnych.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#68 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Fascynujące. Podczas naszej ostatniej rozmowy to ja zostałem nazwany przez waszą grupę gówniarzem. Role się odmieniły? Cóż, a ponoć miałem mieć pewnośc "że nic głupiego wam nie przyjdzie do głowy"...
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trudno, bedzie to moje pierwsze upomnienie od kiedy jestem na forum, ale zawsze jest ten pierwszy raz, szkoda, że nie zrozumieliście kawału, forum staje się coraz bardziej "sztywne", chcieliśmy coś z tym zrobić, ale zostaliśmy źle odebrani, w sumie to Sesaj powinien mieć to nas pretensje a nie grono moderatorów, a on owych nie ma. Life is Brutal, Trudno.
|
![]() |
![]() |
#70 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() No wiec jak juz Oxy wyzej napisal forum staje sie troche "sztywne". Chcielismy wprowadzic troche humoru... jak widac nie wszyscy potrafili odebrac to tak jak byc powinno. Tak samo pierwsze podanie Gonza zostalo skasowane a rowniez wprowadzalo troche humoru. Szkoda ze nie mozna nawet torszke pozartowac, no ale trudno... zostaje jeszcze IRC gdzie w miare utrzymuje sie atmosfera. A na forum mozemy znalezc wiekszosc tematow ktore byly juz walkowane tysiace razy ale wiekszosc nowych userow nie moze tego zrozumiec. Chyba jedynym fajnym tematem w ktorym zawarte jest jeszcze duzo humoru jest ten zwiazany z rozmowami na IRCu. No coz, trudno... nie bedziemy wiecej zartowac, bo jeszcze bany dostaniemy...
#71 |
|
![]() Widzisz, ja bardzo lubię pożartować.
Tylko że : 1) nie było w tym według mnie nic śmiesznego, a jedyne, co kogś mogło śmieszyć, to słownictwo spod budki z piwem. 2) chumor - tak. Obrażanie kogoś - nie. 3) podawanie linków do stronk nie dla dzieci
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 21-10-2004 o 00:15. |
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() @MatKus:
1) Slownictwo bylo przesmiesznie dobrane, o ortografii nawet nie wspominajac ;P 2) Humor. 3) A stronki calkiem dobre... Ino ze forum nie te. mi tam sie dowcip podobal... bardzo prawdziwie to podanie napisaly chlopaki ;] tylko Sesaj troche za nerwowo zareagowal ;P Ostatnio edytowany przez blejz - 21-10-2004 o 01:26. |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A ja moge powiedziec tyle...W zwiazku z postem Sesaja, podaje sie do dymisji jako moderator. Czemu? Moglem posta skasowac od razu, jak sie pojawil - bo widzialem go wczesniej niz wszyscy chyba modratorzy....
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() imho to jeszcze nie jest powod zeby podejmowac tak radykalne kroki...
|
![]() |
![]() |
#76 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() . . . Cytuj:
![]() Nie wiem... Mam się bronić? Może napisze tak: Nie wszedłem na c(ó/u)dze konto i nie napisałem z niego dość "śmiesznego" posta bez wiedzy jego właściciela. Po napisaniu zrobiłem SS'a i poprosiłem scora o skasowanie owego posta. Podobnie jak z postami scora i barona...
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 21-10-2004 o 14:02. |
||
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Re MatKus, przemyślałem sprawe i wiem, że źle postąpiłem, ale każdy popełnia błędy. Przez prawie rok byłem nie nagannym użytkownikiem forum, aż do wczoraj. Sam nie wiem dlaczego postanowiłem wejść na konto Sesaja, który mi ufał i napisać z jego konta takie podanie, jeżeli jest to możliwe, chciałbym Cię prosić o nie wyciąganie konsekwencji względem niego, moge przyjąć na siebie jego punkty karne, nawet gdyby miało sie to zakończyć tymczasowym banem.
@Re Kaldrick, Nie rezygnuj z mojego powodu z pozycji moderatora, napisałeś mi, żebym to wyedytował, lecz uważałem to za świetny kawał. @Re All Bardzo wszystkich przepraszam za ten wybryk i myśle, że już nigdy sie to nie powtórzy. |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]() Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw...
Każdy z waszej trójki jest winien. Sesaj, bo dał hasło. Fakt, że w owym czasie nie mógł się zalogować i szukał pomocy, ale później mógł zmienić hasło, a nie zmienił. Gewof, bo napisał większość tego posta Oxygene, bo przekazał dalej hasło sesaja i napisał część posta. Wszyscy trzej jednak do tej pory byliście użytkownikami forum niekaranymi i cieszącymi się dobrą opinią. Po za tym przyznaliście się do winy, i zarówno oxy, jak i Gewof, na priv próbowali mnie przekonać, żeby wziąć całą winę na siebie, co też jest objawem odwagi i skruchy (kurde, ale to dziwnie zabrzmiało ![]() Dlatego też postanowiłem nie karać was tak mocno. Wszyscy trzej jednak zasługujecie na karę, i odpowiednią ilość punktów upomnienia otrzymacie. ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 21-10-2004 o 15:01. |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja tylko chciałem od siebie dodać, że pisanie z cudzych kont, czy nawet posiadanie więcej niż jednego własnego mija się z celem. 1 user - 1 konto, chyba jasne.
Aczkolwiek, dowcip był nawet całkiem znośny, szkoda tylko, ze nikt nie pomyslal o konsekwencjach. @Matkus: A baniszmenta dla sosaja, za co niby? Bo piszesz, że 'niewazne kto, grunt, ze z jego konta'. Chyba za nadanie smiesznego posta w miejscu na posty powazne, (jak podania, kandydatury, listy etc) mozna ukarac upomnieniem. Po co od razu banan? |
![]() |
![]() |
#80 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() zgadzam sie z khanem
moze ban to za duzo ale... mozna poprzez analogie zastosowac zasade z tibia rules ban for account sharing