|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gorący Next Part
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prosze komentowac
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 02-11-2007 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O niezle 9/10
@edit Zauwazylem, ze ciagle mam wyciagniety miecz ... po co? Dalem ci pozycje ze zchowanym.
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 02-11-2007 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() 8 obrazków cienkiej walki na pustej hali?
Pozostawię to bez komentarza...
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() "Przecenilem twoje mozliwosci", kiedy gość z nim wygrywa? LMAO!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Haha dobrze! Dawaj Exoris uuuu yeah! xD
Ponioslo mnie troche ![]() ![]() Rob dalej. 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pacz nie ciesz sie tak w nastepnym parcie nie bedzie sie z czego
cieszyc @edit wiesz czemu mati masz wyciagniety miecz bo utrzymujesz energie roznych zeczy jak latajacy dywan i summony
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 03-11-2007 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to q**** czemu?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next Part
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze komentowac
![]() |
#70 |
Zbanowany
|
![]() Lol outfit "mieszkańca" z łukiem na ostatnie ss'ie to outfit Altaira avenlight'a(mój i tak lepszy!)...czyli plagiat baj baj l33ta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() on dawal to w outfity na zamowienie a mi byl
potrzebny
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Fake fajny
wiekszych bledow nie widze 9/10 Szkoda ze Exoriss zginal ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() On nie zginol
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() potrzebuje do rekrutackji kogos kot bedzie:
Mieszkancem- i zmienie mieszkancowy outfit zeby nie bylo plagiatu ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: IV Rzeczpospolita:(
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Terielon the Sithmaster
Profesja: Druid
Gildia: Band of Brothers and Sisters
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: rod/22
Poziom mag.: 34
|
![]() jedna sprawa = Exoriss ma żólty pasek hpa imie jakby mial full hp. prócz tego troche banalne no co gościu wchodzi do hali a tam jakiś cienias co stał nie wiadmomo jak długo i czekał? lol
![]() "przeceniłem twoje możliwości" mówi się gdy się wygrywa. tutaj bardziej by pasowało "nie doceniłem cie"(you understimate my power, Obi-Wan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() nic dodac nic ujac a on mial tak ze jak skonczy mu sie zulte to znow ma zielone jakby mial dwa paski zycia i on nie czekal tylko mial czar cos jak exiva a kiedy on sie zblizal sie tpnol
![]() Next Part ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o i sory ze tak dlugo nie robilem juz myslalem ze koncze z fake ale bardzo lubie to robic niemialem weny ![]()
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Znalazł skarb i tak poprostu go wyrzucił ?
Znalazłeś 100 zł idziesz kumpel krzyczy WYRZUĆ to! Wyrzucasz? wątpię. Część bez Sensu Ślepi ze nie zauważyli tych trupów?! Nie podoba mi się ale robisz postępy 4/10 Edit no to znalazłeś pieć złotych które się świeci oO A może to przez te słońce? albo złudzenie? ^.^
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 14-11-2007 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() co ich trupy obchadza w krainie nicosci to pewnie zludzenie i to sa dawne czasy wszystko sie moze zdarzyc ale sie dziwnie swiecilo wiec cos jest podejzane wiec wyrzucil i to jest zwykla bron za 5 sztuk zlota on ja wziol zeby miec jakas bron
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 14-11-2007 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu bylem tylko przez 2 odcinki?! Zreszta nie wazne. ;p
Troche brzydko sklejasz te drzewka bo za blisko siebie. Ten cien miecza troche za daleko (moze tak mialo byc ;p) Teraz moja postac znowu weszla i jest jaka brzydka i evul, uuuuuuuu xd Fabula taka denna troszke, (te przebrania wilkow czy tez magia troche mnie dobilo i myslalem ze spadne z krzesla xD) Prusze: 7/10 Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 14-11-2007 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: IV Rzeczpospolita:(
Imię: Terielon the Sithmaster
Profesja: Druid
Gildia: Band of Brothers and Sisters
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: rod/22
Poziom mag.: 34
|
![]() pytanie: co to niby było za zadanie? no bez jaj kurde dwóch kumplipostanowiło przebrac sie za wilki poszlidolasu i zdjęliprzebrania? co to za zadanie?? a tak to nadal 6/10 powinienies zrobić jakieś sumgi tam gdzie cos leci i jest cien zeby bylo wiadmo w którąm stronę leci...
|
![]() |
![]() |