|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
|
![]() @Up: Może i masz rację. Jeśli chodzi tylko o expienie. Chodzi mi o zabawę. Dla facców, w porównaniu do pacc, praktycznie jej nie ma. Pacce mają fajne czary, dzięki którym gra staje się ciekawsza. A facce mogą sobie co najwyżej poezpić na wiwernach...
|
![]() |
|
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
Jeżeli chodzi o gry i zabawy w Tibii masz wszystkie dostępne co PACC ;] Piłka, plansze do gry, kostka, mikołaj jest, present bagi oraz wymiana ich na nagrody... proszę? To są zabawy i akurat są dostępne dla PACC i FACC ;] A z tymi "wiwernami" to przegiołeś koleś... Macie wiele miejsc do porządnego huntu: OF, EF, D-Lair, Demona, Mintwallin, Guardy, HG... Nawet ja mając PACC z nich korzystam ;] No ale jeżei ty masz jakiegoś marnego chara to musisz od czegoś zacząć... a w twoim wypadku są to wywerny ;]
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 06-11-2007 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
|
![]() Chodziło o to, że dla facców jedyna zabawa to expienie i skillowanie, a nie o to że mają słaby exp, tego nie powiedziałem.
Piłka, szachy itp. i tak tam nigdy nie ma ludzi, poza tym czyż nie lepiej porobić to w RL? ![]() A co do wbicia RSa za pomocą UE w środku miasta - i o to chodzi! |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
A co do tego RS i UE... to myślę, że postać mogąca rzucić UE nie robiłaby w tak durny i nieprzemyślany sposób redskulla... a niedaj boże zapomnij, że zabiłeś dziś 2 osoby... przez nieuwagę pod depo znajdzie sie kilka noobków i delete account ![]() Co do głupio zrobionego RS'a sam się przekonałem jak to jest...zabiłem 2 razy jednego typa z powodu hunta ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co jest fajnego w zabawie czarami dla pacc? Wierz mi (jeśli nie miałeś nigdy pacc) to nic szczególnego. Dzień się bawisz i potem nawet tego nie zauważasz.
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: wawa
Imię: mith alinek
Profesja: Knight
Gildia: deadly dragons
Świat: harmonia
Poziom: 52
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Myślisz że to nieuczciwe że facc ma mniej niż PACC A uczciwe by było gdyby facc miał tyle samo co pacc tylko że pacc by musiał jeszcze dodatkowo płacić? Nie rozumiem twojego toku myślenia |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Ja mam FACC i nie narzekam mi i tak wystarcza to co jest bo zreszta do tej pory nie zwiedzilem nawet połowy darmowych terenow.... Jak przyjdzie czas tez se kupie PACC'a a póki co nie ma to dla mnie nawet sensu bo i tak nie mam czasu za duzo na gre wiec kasa by sie zmarnowała... Według mnie bezsensowny temat najlepiej do zamkniecia...
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam takie zdanie ze tibia powinna miec:
31 dni grania za free mozliwosc stworzenia tylko jednego konta. Puzniej juz by trzeba placic abonament za granie na jej unowoczesnienie itp. Gdyby przestalo sie placic abonament konto by dostawalo status Froezen czyli ze jest ono ale nie mozemy go uzywac do gry i ttrzeba oplacic. Jezeli by tak bylo najprawdobodobniej bylo by mniej hackow noobow thiefow itp to jest moje zadanie co do graczy facc czemu oni maja cos dostac jezeli nie palaca macie wiele miejscowek do expienie nie narzekajcie a co do tego pana co temat zalozyl nie podoba Ci sie to ze nic dla facc nie daja proste kup pacc chyba 95 zeta czy tam przelew osobisty na ich konto co 3 miechy to nie tak duzo placisz tyle co wydajesz na gry do Pc. Wiec temat nie ma najmniejszego sensu... Chyba ze ma byc to temat typu Bravo.pl wyzal sie albo zacznij zbierac codziennie na tego pacca tyle ile do szkoly dostajesz i se go kup w koncu a nie spamujesz forum takich tematow juz bylo pelno.
Doom dancers SS'y Ostatnio edytowany przez Belor - 09-11-2007 o 14:30. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Włodawa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Haha i dobrze że tylko dla PAcca dają.. kupcie sobie pacca i będziecie mieli co chcecie.. boże Cipsoft robi teraz tylko dla Pacca gre
|
![]() |
![]() |
#75 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nienawidze skillować. Nie lubie expić itp. Ja gram dla zabawy nie dla jakiegoś celu. Jestem bardziej przeciwieństwem tego bohatera z opowieści wigilijnej. Jeśli dla ciebie skąpstwo i myślenie tylko od strony kasy to to samo co realne rozumowanie i logiczne wysuwanie wniosków dlaczego jest tak a nie inaczej to nie mamy o czym gadać. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
|
![]() Oczywiście, tak uważam. Chociaż może i jesteś dorosły i zarabiasz na siebie, cóż jeśli tak to cóż... Ta gra jest dla dzieci
![]() Tak, uważasz, że powinno nie być darmowego konta, mówisz że liczą się tylko pieniądze (jakoś nie widziałem w tym żalu do świata, że pieniądze rządzą, bardziej radość), ale oczywiście nie. Cóż, ważne jest pozytywne myślenie... A co dokładnie widzisz w tej grze? Ja raz na miesiąc sobie mogę pograć, ale żeby za to płacić? Co do facca jako demo, to chodzi o to, że gracze posiadający darmowe konta reklamują grę wśród znajomych. A ci znajomi mogą kupić pacca. Gdyby gra była całkiem płatna, to większość ludzi by całkiem od tego odeszła, nawet część pacców, którzy mają tam wśród kumpli facc. Nie musisz posądzać o bezmyślność. |
![]() |
![]() |
#77 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Lokacja: Na ulicy w tibi
Imię: Gandalf Gostos
Profesja: Sorcerer
Gildia: niema
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: -/23
Poziom mag.: 23
|
![]() po co wy wogule kupujecie te pacce
tylko strata kasy :X |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Każdy kupuje to co chce.
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() na facc powinny być dodawane tylko kosmetyczne zmiany takie jak upiększanie wyglądu , tak jak zrobili z ab , i może powoli zapełnienie wolnego terenu , nawet porobić jakieś skałki z pojedynczymi potworami i nic więcej !!
dla Pacc powinny być wymyślane nowe rzeczy i czary powinno sie zabrać tez kilka czarów z facc bo moim zdaniem facc sorcer nie powinien walić z mort hura i robić sd. zaraz dzieci facc na mnie naskoczą ze mi starzy dają kasę na pacc i jak coś to ja se sam zarabiam jestem niepełnoletni ( 15 lat ) i potrafię se zarobić 95 zł w 3 miesiące ( nawet więcej ) każdy kto coś chce do tego dąży a nie mówi ze to nierealne jak ktoś jest takim ślimakiem ze nie potrafi zarobić pieniędzy to niech nie gra wogle , dobrze było w prehistorii , kto nie umiał znaleźć se pożywienia itp. umierał , tak powinno być teraz kto nie ma głowy na karku powinien zginać marnie |
![]() |