|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
![]() |
![]() Ale dno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
|
![]() Alter Ego : Tak jak wcześniej 6/10 wracaj do starego humoru bo tutaj trochę na poziomie przedszkola , ale fajnie przedstawione.
@michoss Nareszcie zrobiłeś coś oprócz wychwalania precla.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No,no,no co my tu mamy kolejny fejk paskowy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() W ogóle nie śmieszne. Dno. Tak samo jak precel.
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
|
![]() 10 - 6/10 dalej bez powrotu do formy
11 - nawiązanie do precla 7/10 12 - padłem ^^ przez Ciebie mam guzy od śmiechu do sądu Cię pozwe ty!! 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
|
![]() Nowy odcinek ^^ Wesołych świąt!
Odcinek specjalny. Życzenia. A i sorki za błąd ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
|
![]() Dawno nie dawałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
|
![]() Czerwony powrócił , to kto teraz będzie mylił misia z (już nie pamiętam co to było)??? Ale spoko. 9/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
|
![]() Ojj tym razem cienko. Nie ma się z czego śmiać , ale piniata(dla nie w mafii : pointa) zaskakująca , więc zostaje przy 9/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Nowy odcinek sux.
Sorry bardzo, ale jeśli Ci się kończą pomysły, to nie powielaj starych, bo jest to conajmniej żałosne -.-' Ah...i pomysł z misiem też niezbyt mnie powala. To jest nawet gorsze od Precla O.o 3/10
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nie kończą mi się pomysły, tylko ....... aff, nie zrozumiesz 'Filozofie'... P.S. Nie lubie cie... P.S. 2 - Nie nadajesz się na krytyka =.=" połowa oceny to fabuła (w tym przypadku humor) a druga połowa wykonanie, a wykonanie mam raczej dobre, to moja ocena to powinna być przynajmniej 5/10... nie zgadzam się z twoją oceną, ale cóż, nasz klient nasz pan ;| @Topic: Next part prawdopodobnie jezcze dziś. @Down: Umiem stwierdzić bo jestem dziwny xD I jak tym nie również nei lubisz to mnei to nie obchodzi, i tak jestem jednym z mniej lubianych userów (lubi mnie pewnie z 5 osób max.) ![]() Ostatnio edytowany przez Gargoin - 27-12-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |