|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() O mnie zapomniałeś. ;;;
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() A ja to co ;<
Nikt mnie nie lubi czyli nie mam przyjaciół i doskonale nadaję się na Jury. Hrmpfh.
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAK TAK TO JEST DOBRY POMYSŁ !! NIECH KAŻDY ZOSTANIE JURY !! JEJ SUPER BY BYŁO ! Weźcie się ludzie opanujcie -.- To co z tego, że nikt Cię nie zna ?! Tu o to nie chodzi ! -.- Tu chodzi o to jak oceniasz prace innych... Co za ludzie... -.-
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Dobra, nie spamujcie, zrobcie nowy temat, a tu ankiete z kilkoma osobami i ci ktorzy po 5 dniach beda mieli najwiecej glosow zostana juri. MAx 4-5osob w juri. I niech tobeda ludzie(ci do wyboru w ankiecie) z ruznyg grup na forum, pro, newbie, sredniacy.
Jesli pozwolicie to moja skromna osoba moze zostac juri, niejestem ani pro, ani newbie w robieniu outow, i niemam zbyt duzej ilosci kumpli, wiec bede ocenial bezstronnie. To zalezy od was. Ostatnio edytowany przez Avenlight - 25-11-2007 o 13:49. |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Jak tak patrze na wszystkie komentarze to wydaje mi sie ze konkurs wogule nie powinien sie odbyc =/ Jeden cos zaproponuje to odrazu inny sie nie godzi i tak w kolko :> Zawsze komus sie cos nie podoba...
Zacznijcie cos robic a jak nie mozecie dojsc do porozumienia to poprostu zrezygnujcie z tego, bo jedyne co tu mozna zobaczyc to spam.
![]() Ostatnio edytowany przez Athun - 25-11-2007 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmmm... Avenlight ma racje. Ten temat to jeden wielki spam (to po co ja pisze?!). Zrobienie ankiety bylo by dobrym pomyslem, ale...
To temat zrobiony prze Speeda, czy nie on powinien zadecydowac wraz z Sezowatym i Thorem? To tylko takie moje zdanie... ![]() |
![]() |