![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Veneoxus
Profesja: Paladin
Gildia: Mystic Berserks
Świat: Unitera
![]() |
![]() Niech zmienia nazwe gry.. no bo tibi to juz nieprzypomina nawet..
Obejrzymy co to bedzie, jednak wiadomym jest ze knight po update bedzie sux ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ultimate destroyers
Świat: Xerena
Poziom: 50+
Skille: 76/59+
Poziom mag.: 12
|
![]() Zapowiada sie nawet fajnie nie patrzac na "akcje balansowania postaci ala Cipsoft"
Potiony mi sie podobaja gdyz knighci i palle bo tamtym update za bardzo wyprzedzali magow i drutow w expie. Ps. Tibia coraz bardziej przypomina pokemony ![]() Ciekawe czy w next update dojdzie pikachu i asz Keczup |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() A ja sie tak zastanawiam, co wlasciwie u knighta maja zepsuc? No dobrze, uhy beda odnawialy po 100hp i..? Jesli ulepszyli knighta, to jak dla mnie powinno zostac jak jest, a reszte niech sobie ulepszaja, nie bede sie rookowal bo jakis druid wbil 10kexpa wiecej ode mnie -.- To juz nalog a nie gra 4fun... Btw nie widzialem nigdzie zeby mieli OSLABIC knighta, tylko ULEPSZYC magow, so wtf? Ja przy tym zostaje ;> Chociaz nie ukrywam ze nie podoba mi sie zbytnio ten update
![]()
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tensor
W cipsofcie to są same pokemony.. xD Pozdro Metos~
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() A wiecie co ?
Niby Druid będzie ulepszony ale pomyślcie że on teraz przestanie zarabiać na uhach... |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Skopanie city
Świat: Galana
|
![]() Błąd.......
![]() "Tibia jest jak bumerang... Jeśli Ty do niej nie wrócisz, Ona wróci do Ciebie..." Ostatnio edytowany przez Durdq - 17-11-2007 o 13:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Skopanie city
Świat: Galana
|
![]() Kurde, jak zawsze "balansacja" postaci wg. CipSoftu wygląda tak :Ok, "dopakujemy" Knightowi "pałera" a Sorców i Drutów olejemy. Dodamy im troche czarów żeby nie mówili że nic dla nich nie zrobiliśmy.
Ehh a teraz? Postacie magiczne mają przewagę nad zwykłym knightem z oczywistych powodów. Rycerz nie może walczyć na odległość, (pomijam tu runy takie jak hmm, gdyż dmg nie przekracza często 70) Po ostatnim updacie knight wiele zyskał, lecz stało się to kosztem Magów i Druidów. Teraz ich przewaga się powiększy z powodu nowych czarów. Jestem z tego powodu trochę niezadowolony. Na ostateczny wynik tych "balansacji" trzeba będzie poczekać do Updata. Tego posta piszę z punktu widzenia przeciętnego Rycerza. Nie wiem jak to wygląda od strony Maga bądź Druida. Czytałem wiele negatywnych opinii typu " A po ostatnim updacie to sie opłaca tylko knightem grać a maga sobie można wsadzić..." itp. Piszcie jak to wygląda z punktu widzenia postaci magicznych
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master woxari
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 107
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @ Pragne powiadomic wszystkich knightow co tu pisza. Nie bedzie pewnie tak ze knight zostanie najgorsza postacia. Zauwazcie ze ja (tzw Druid) przez caly czas byl w cieniu sorcererow. Jesli dojda czary nowe druidowi jak i sorcererowi to i knigth ma zywioly w broni . Fakt iz uh nie dodaje duzo hp knightowi zrujnuje rynek uh ale to napewno bardzo zmieni styl gry jak i ciekawosc poznawania nowych stylow expu jak i nowych potworow czy miejsc
Gl & HF |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2007
Imię: Rakus Nightmare
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exhausted
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: dwagile
Poziom mag.: 99
|
![]() No lipa , knight z broni wogole słabiej wali..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Imię: Harnas'Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Puniishers
Świat: Candia
Poziom: 302
Skille: 109/80
Poziom mag.: 28
|
![]() Dla mnie najfajniejsze jest to ze magowie bija z roznych exori~ trzymajac potwora na dystans(ROX!!!)
I jeszcze takie pytanko czy wszystakie potwory beda mialy zwiekszona ilosc hp czy tylko niektore?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() A ja mam pytanie, Druty automatycznie zamiast tempesta dostaną tego lodowego roda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Połowa ludzi na tym forum to.. PAJACE! Tak! Pajace
![]() A wiecie co znaczy słowo "TEST" ? Chyba nie -.- .... Chyba jasną rzeczą jest, że wiele się zmieni od początku TS'a... Zamiast płakać i bić mamę krzesłem, poczekajcie do update i wtedy ją zbijcie ![]() Nałogowcy, grający tylko dla cyferek... Trzeba było się przerzucać na palla/knighta po letnik update? Wymęczylibyście profesją magiczną i mielibyście teraz dobrze! Ale nie... "nie mogę pozwolić aby ktoś miał większą moc ode mnie ![]() Nałogowcy... założe się, że w rl życiu macie... a zapomniałem... wy nie macie rl życia ![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() DAJCIE MONSTERY NOWE PLZ !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() Drut to teraz widze kozacki na paccu bedzie _/
PS. Soulmann po ile many dodają te great mana potion?
Ostatnio edytowany przez Panoramix - 17-11-2007 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Hrubieszów
Imię: Kooxer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Toxic Boss
Świat: Candia
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 66
|
![]() Mógłby mi ktoś powiedzieć ile zabierają many te nowe czary? i jak z rpem jest?
Your Kooxer. Own3d txt's: 14:38 Pan Porywacz [7]: Sprzedam Nerke Za Pacca NA 360 dni 21:33 Master'Cent [136]: na chuju se kurwa 21:33 Master'Cent [136]: pograj |
![]() |
![]() |