|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: ZK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kruchol Blend
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bracia Krwi
Świat: Xerena
Poziom: 59
Skille: 81/63
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Dowiedziałem się jak rozwikłać problem! Otuż Panowie i Panie
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Imię: Negard
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: +25
Skille: +70/+70
Poziom mag.: +4
![]() |
![]() @UP na jakiej podstawie to wywnioskowałeś? Moim zdaniem jakieś błędy w tibi debugi, bo co tu może być nie tak. Niedługo zrobię to powiem czy mi się udało. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
Btw. Jutro zaczne sorcem misje, on ma done banshee questa, więc może to jakoś pomoże na misji ;] @down: ulżyło mi xD oby tak było to te 6h nie pójdzie się walić xD
4ever :* Ostatnio edytowany przez Taranka - 16-12-2007 o 00:43. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Żory
Imię: Wulfar
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
|
![]() zdecydowanie bug wiele tutorów to potwierdza i na boardzie jest już założony temat ;p.. bynajmniej może to naprawią szkoda tego zmarnowanego czasu
![]()
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Ile czasu graliscie w te kosci? Bo ja gram jakies 40 minut, jestem 200 gp na minusie (na szczescie tylko tyle), ale nie mialem 3 pod rzad, z 5 razy mialem 2 pod rzad, wiec nie wiem kiedy bede mial 3. Jak bylo u was?
EDIT: Wtedy w 40 minut straciłem 200 gp, a teraz w 10 straciłem 1k i oczywiście nie miałem 3ech pod rząd. ;/
Ostatnio edytowany przez morisek - 16-12-2007 o 01:12. |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Quest jest strasznie prosty ;]
Tylko dużo biegania, dzisiaj go skończyłem.
#68 |
Guest
|
![]() ja tez zaliczyłem 6 misji (nie wracając do pig) i dupa ciągle mówi ze jest fajnie ale jeszcze trochę douczyć sie muszę. To mega frustrujące jest może rzeczywiście to bug i mam nadzieje ze szybko zostanie naprawiony. ehh nie mam już sił to tego questa
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Vodur
Gildia: Kamikadze Resurection
Świat: Danera
Poziom: 50
Skille: 101/100
Poziom mag.: 50
|
![]() Według mnie (nie mogę zrobić tego questa i nie byłem u banshee queen)
trzeba iść do królowej i odpowiednio z nią porozmawiać, możliwe jest też to, że trzeba mieć zrobiony banshee quest. Czy zrobił ktoś tego questa nie rozmawiając nigdy z królową banshee? @edit na brazolskich forach nie ma nic o banshee, ale jest napisane, żeby po każdej misji chodzić do świni... Ostatnio edytowany przez Vodur - 16-12-2007 o 01:37. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Może nie wiedzieli co pisać... Ja jestem ciekawy czy ktoś na facc co nigdy nie rozmawiał z królową zrobił ten quest... |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() up:
Ja jutro będę jeszcze robił misje z grą w kości, mam nadzieję, że potem dostane nagrodę, w obydwu wypadkach napisze. ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Adob Nevana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() 00:49 You have found Firlefanz.
Quest robilem z dziewczyną, nie zrobiła ona Banshee questa. Robiliśmy wszystko według tego spoilera, tak samo. Mi sie udało, jej nie. Wnioski? Trzeba mieć zaliczony quest albo chociaz rozmowe z queen. @Down Dopiero kilka dni po upie wiec nie ma sie co dziwić, że dane na temat questów nie są wszędzie prawidłowe;p Ostatnio edytowany przez Adob_xP - 16-12-2007 o 02:24. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dziwne, że nawet w brazolskich spoilerach o tym nie jest napisane :/ http://tibia.portaltibia.com.br/Kiss..._Quest_Spoiler Ostatnio edytowany przez Vodur - 16-12-2007 o 02:23. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Kurizu przepraszam
![]() ![]() Wielu z was miało ten problem że nie mogło wziąć nagrody przyłączam się do was zrobiłem wszystko jak było opisane dodam że nigdy nie spotkałem nawet queen banshee. Więc quest mam też nie wykonany ![]() Mam nadzieje że to jakiś błąd, który zostanie naprawiony i nie trzeba będzie go powtarzać (questa). Byłem na quescie z 3 przyjaciółmi 2 dostało a 2 nie ( w tym ja ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Adob Nevana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() @up
Robiac explorera nie mowilas "Kiss" do Królowej, robiąc Banshee quest sie mówi. Według mnie chodzi o samo "kiss" a nie quest, ale to tylko przypuszczenie. |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Na erig już jest quest, i to tak jak na br -,- zobaczymy, chyba zmienią tego buga. Bo takto ...
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dobra tera wam powiem co mi powiedziała ta jędza
08:47 Edward The Matiz [50]: hi 08:48 pig: Oink. 08:48 Edward The Matiz [50]: kiss 08:48 pig: Do you want to try to release me with a kiss? 08:48 Edward The Matiz [50]: yes 08:48 pig: Mhm. Ahh. In ... incredible ... but ... I fear there's still something to learn for you. Pojawiły sie na mnie nutki. Trzeba zrobi questa z banshee |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() Nie trzeba chodzić co chwilę do świni. Myślę, że trzeba to robić w takiej kolejności:
- Zaczynamy quest u świni - Uczymy się całować od NPC (kolejność nieważna, i jeśli ma się zrobionego banshee questa nie trzeba iść znowu do królowej) - Wracamy do świnki ; ) Tak robiłem, i o to efekty 09:36 You have found Firlefanz. Ostatnio edytowany przez kamil35s - 16-12-2007 o 10:42. |
![]() |