|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dzięki za komenty... Temat upada nie wiem czy go dalej prowadzić a nad zmianą serva właśnie myśle... Ale to nie na teraz... Nad tym Trzeba pomyśleć przy perełce zielonej xDD
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: arcania
|
![]() Dziecko nawet 15 lat nie masz a chcesz piwo pić?
btw. graj palkiem bo na edron sie luzem kamienie zbiera ;D a potem na małpiszonki ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema!
Temat upada to chyba ostatnie ss'ki, nie opłaca się wklejać, bo i tak nikt nie patrzy, nie komentuje. Crus... Wbiłem 35LvL a co za tym idzie... Trzeba pójść na Crusa. Po drodze nie spotkałem żadnego gsa... ![]() No i w pełni zasłużona nagroda... ![]() Tomby... Poszedłem na tomby żeby wy testować tą miejscówkę. Odrazu jakiś fart z Crypta... ![]() Expie sobię expie, nagle ktoś do mnie pisze czy mam może GFB, Bo ktoś zlurował 3 vampy pod schodki. A więc pobiegłem tam wyczyściłem patrze na looty a tu nagle... Sami zobaczcie! ![]() Piraci! Po dobrym loocie z Vampa pomyślałem, że pójdę na piraty... ![]() Doszedłem do Statku na którym były skarby piratów ^^ ![]() Mój hunt się szybko skończył ponieważ było tam w chooya ludzi... ![]() Następnie poszedłem na dragi wszystko ładnie pięknie a tu choooy... Zajebałem około 4 dragów ide poziom up leje draga... a tu nagle dostaje combosa 300+ to odrazu naciskam F6 (na tym klawiszu mam mfki ;D). Okazało sie, że to tak Dl mnie jebną uciekam odrazu do schodków drugi Combos w moją strone... Utamka zdechła tak samo jak i ja... ![]() Loota zajebał [CHAR]Maly Zbych[/CHAR] ni chuja nie oddał! HaiL No-PvP _/!!!!!
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Fajne ss'y i ta nowa ozdóbka mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Gratuluje noobie Vampire Shielda ;]
21:49 Verhex [44]: ciula ![]() 21:49 Verhex [44]: ja kiedys gralem druidem na harmonii 21:49 Verhex [44]: od 35-60 21:49 Verhex [44]: expilem na tombie 21:49 Verhex [44]: duzo vampow bilem 21:49 Verhex [44]: i nigdy vampki 21:49 Raven Eris [34]: a ja 21:49 Raven Eris [34]: XD 21:49 Raven Eris [34]: mysle kurwa pojde pomoge im 21:50 Raven Eris [34]: z gfbkami 21:50 Raven Eris [34]: wyjebalem 21:50 Raven Eris [34]: patrze vampka 21:50 Raven Eris [34]: mysle co to kurwa 21:50 Raven Eris [34]: Mamy Cie czy co 21:50 Verhex [44]: ja pierdole xD
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koniec Retired.
Nastał ten czas, że przełamałem się i gram dalej do końca na Candii. Barbariany Po dedzie postanowiłem pójść na Barbariany okazało się, że trafiłem w dziesiątkę... Odrobiłem 70% lvl, Tego co spadł mi po dedzie. I oczywiście awans na 35LvL po raz drugi oby ostatni! ![]() Zwastowałem 2bp Manasków tylko z powodu monka. Ciągle padał a ja nie mając ani ihów ani Exura gran mas res byłem bezradny. Jakie Summony polecacie na Barbariany?? ![]() ![]() Po sprzedaniu loota wartość mojego konta wczesniej (4k~ wzrosłą do 10k...) A więc kupiłem bez wahania Knight Legi. I tutaj Eq po przemianie ![]() ![]() A tutaj Zabawa w ank! ![]() ![]() Ogólnie po dedzie "urodziłem się na nowo" postanowiłem nie zmieniać światu. Między innymi Dzięki Verhexowi ;*. W poniedziałek (14.01.08) rozpoczynają mi się ferie więc ss'ków będzie sporo ![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Świat: luminera
Poziom: 42
Skille: 16\27
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() GZ tobie lootów, leveli i oby tak dalej nie poddawaj sie prowadż ten temat dalej juz było wielu co zaczynało i za jakiś zcas konczyło mam nadzieje ze do takich nei należysz bo teraz nie mam c orobic to ogladam ssy bo skiluje
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odrabianie stratów...
Po dedzie zabrałem sie za odrabianie mojego słabiutkiego mlvl. ![]() Barbarianów ciąg dalszy... Barbariany są normalnie stworzone dla druidów. Wastuje 2bp manasków i zwraca mi się podwójnie... ![]() I tutaj dzisiejszy LvL... szybko wleciał ![]() ![]() Loocik na Wbijanie całego lvl (około 2,5h). Całkiem dobry... Zwastowałem 1,5bp Manasków. Możecie mi powiedzieć po ile chodzą te helmety?? ![]() Staty postaci... Staty postaci na dzień dzisiejszy... MLvL bardzo słaby ale nadrobie go... (pożyczam softy...). ![]() To tyle ode mnie teraz czas na was!
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() Gratuluje! Szkoda deada, ale szybko odrobiłeś. I prosiłbym o screena z eq.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Rox Sski nie ma co
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdro!
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Screeny bardzo ładne i różnorodne. Widzę, że obcinasz zdjęcia, to dawaj je w innym formacie w celu poprawienia jakości
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Świat: luminera
Poziom: 42
Skille: 16\27
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() sski fajne dawaj wiecej i gz udanych sskow
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() 36LvL... Mass Healing!
Wbiłem ten cholerny 36LvL... A co za tym idzie kupiłem czar Mass Healing! ![]() Nowy Outfit! Znudził mi się już pirate outfit więc zrobiłem sobie nowy ![]() ![]() Barbariany Następnie pobiegłem expić! i nie oczekiwanie (zresztą jak zwykle) wpadł mlvl. ![]() Potem po wielkim polowaniu... Wracając do depo wypadło takie cuś... ![]() I ogólny loot... Expiłem 1,5h... ![]() Zabawa z Summonami! Po expieniu na Barbarianach... pobiegłem na Żołwie ponieważ brakowało mi fooda... Postanowiłem zdjąć roda z ręki i pobawić się summonami... Monk i Fe to bardzo zgrana ekipa ;D ![]() A tu złapałem takie ujęcie ![]() ![]() Okazuje się, że Summony wiedzą coś o Trapowaniu! ![]() DtD Kiedyś chciałem zrobić DtD ale po update zmienili droge więc darowałem sobie... a dzisiaj pokręciłem się trochę i znalazłem to co miałem znaleść... ![]() Nowy LvL! A to dzisiejszy zresztą jeszcze świeży LvL. ![]() ![]() Ok to było na tyle. Cya!
![]() |
#75 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() GZ Lvl, Mlvl, outfitu. Jak masz kaski to zrób se jeszcze staffa do tego outfitu.
Najleprzy był ten tekst "Okazuje się, że Summony wiedzą coś o Trapowaniu!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() bardzo fajne screeny, sledzie temat uwaznie poniewaz baardzo fajnie mi sie oglada Twoje ss'y.
p.s zazdroszcze pirate outfitu dlatego dzisiaj sie wybieram... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdro!
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Na barabkach lepiej expi się bez summonów. Gratki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę o zamknięcie tego tematu!!!! z góry dziękuję!
Powód?: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=161299