|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Need for Speed Most Wanted niestety tylko demo
dobrzy policjanci ścigają złych kierowców ![]() ![]() pościg cd. ![]() ![]() pościgi na nic potrzebne są blokady ![]() ![]() o.O chwila nie uwagi i jestes BUSTED ![]() 3.....2.....1.... ![]() go go go go ![]() END. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Tutaj GTA:SA Zdjecie Twarzy
![]() ![]() @UP: Przyznaj sie ze masz pelna wersje albo to nie sa twoje ss ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 20-11-2005 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() ![]() Z takimi giwerami wojna jest piękna ![]() @Cossma: Jakie są wymagania nfs: mw? @down: Dzięki. Boję się tylko czy pójdzi mi na radeonie 9250 256Mb, bo Battlefield mi nie poszedł właśnie z powodu karty grafiki.
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 20-11-2005 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Procesor: Pentium 1.2 GHz Pamięć: 256mb RAM Karta graficzna: 128mb Dysk twardy: 2.5 GB wolnego miejsca DirectX: 9.0c Kurde, gra ssie. Jest wyczepista, IMO najlepsza z serii (wnioskuje po demie).
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja narazie muszę się zadowolić grą w demo, ale już sie nie moge doczekać premiery!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jutro albo we wtorek bede mial jeje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Need for Speed: Most Wanted jest IMHO cienki - nie porwał mnie, większą przyjemność czerpałem z NFSU2. Ale to tak offem...
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Z Red Alerta 2
![]() Moment kiedy chrono legionarem "zatrzymałem" pocisk nuklearny. Właśnie się skończył czas oczekiwania(00.00 w dolnym rogu) ![]() Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 20-11-2005 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 20-11-2005 o 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cossma
Skąd wytrzasnąć demo najnowszej części mojego ulubionego cyklu? ^^ @Nekromanta Warto kupić ds2? Bo się zastanawiam-to czy guild wars. Da się grać przez neta, coś w guście battle.net? Jeśli tak to gdybym się na to zdecydował może pogralimyśmy razem? @Thomisson A pytałeś czy możesz umieścić ssa z fragmentem chatu, akurat kiedy się wypowiadam? xD <to był oczywiście żart> A tak dla ciekawskich, to była sytuacja kiedy biegłem z flagą przeciwnika do bazy (mieli przewage liczebną), a on miał mnie osłaniać. Oczywiście Mu się nie udało i spadł w przepaść przy pierwszym skoku -.- Dlatego powiedział że robił co mógł. A ja nie chciałem być niemiły (mimo że się ostro wkurzyłem) i odpowiedziałem że mu wierzę (oczywiście zgrzytając zębami) ^^
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 20-11-2005 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
-nie jest gra zapowiadana jako "wielki przelom", ktory sie nie spelnia -ma ciekawsza fabule -nie wszystkie misje sa w stylu "exp exp exp exp" -o wiele wieksza roznorodnosc itemow -ciekawy rozwoj postaci, mozna zrobic ciekawe hybrydy "wojownik-mag-lucznik", gdzie mozna wyciagnac maga na pierwsza pozycje, wspomagac go wojownikiem i dobarwic skillami lucznika ![]() Co do netu - jeszcze nawet nie probowalem grac, zajety jestem singlem. Zreszta, i tak mam pirata, wiec nie wiem, jak to bedzie - ale zastanawiam sie nad kupnem oryginalu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/nfsmwdemo***** Jest to jeden a zarazem najszybszy mirror z jakich jest dostepna instalka dema. Uprzedzam lepiej sciagaj przez jakiegoś akceleratora (DAP,FlashGet) ![]() Bo plik ma 544MB Albo jeśli chcesz tu masz sume do e-muła ![]() ed2k://|file|nfsmwdemo*****|570715648|6208A54F9FE252429D50 ED38F12CF272|/ nigdy nie wiadomo co osiolek kryje w sobie ![]() Ostatnio edytowany przez Cossma - 21-11-2005 o 08:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() @Thomisson
A pytałeś czy możesz umieścić ssa z fragmentem chatu, akurat kiedy się wypowiadam? xD <to był oczywiście żart> A tak dla ciekawskich, to była sytuacja kiedy biegłem z flagą przeciwnika do bazy (mieli przewage liczebną), a on miał mnie osłaniać. Oczywiście Mu się nie udało i spadł w przepaść przy pierwszym skoku -.- Dlatego powiedział że robił co mógł. A ja nie chciałem być niemiły (mimo że się ostro wkurzyłem) i odpowiedziałem że mu wierzę (oczywiście zgrzytając zębami) ^^[/quote] Tak po pierwsze to nie ra sytuacja xD. Biegłęs z flagą, ja zabiłem jednego goniacego Cę zuzywając całą moc, a ty dałeś przyspieszenie, więc co to za osłanianie xD. To wpadłem w tą bitwę! nastepnym razem lepiej kojarz fakty, bo skleroza nie bolixD |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez blakes - 22-11-2005 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hm... Moc jest ze mna! xD W nawiasie mówiąc spójrzcie nie poziomy umiejętności (ale na lvl nie patrzcie... Z takim lvl'em jestem w "piekle" w 3 akcie):
![]() ![]() Dalej Imageshack nie chcaił mi wrzucić zdjęć więc moge powiedzieć, że kazda z mojich umiejętności wynosi 48+, a co nie które 50-62 (62 to max...). A to wszystko dlatego, że jak kiedyś grałem z kumplem przez neta to dał mi 6 magicznych talizmanów... "7 do wszystkich umiejętności i 100 większa szansa na znalezienia magicznego przedmiotu"... xD
Łycha! Ostatnio edytowany przez Majines - 23-11-2005 o 06:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Thomisson
Mniejsza z tym, tak czy inaczej zawaliłeś wtedy sprawę ![]() @Cossma Dzięki wielkie, właśnie się sciąga, za 2 godziny sobie pogram ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tera sie pochwale swoimi samochodzikami w Most Wanted
![]() Moja stara Supra....Zlapana przez fotoradar ![]() ![]() Teraz nowiutkie Porche ktore wygralem ![]() Płorsze w akcji(jechalem nim juz 327km/h ale nie zdazylem zrobic ss ![]() ![]() No i tutaj rekordzik w MW: ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 25-11-2005 o 23:32. |
![]() |
![]() |