|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Radzę przeczytać tutor Guide ;-) W duuużżym skrócie: Potrzebujesz 20+ lvl i musisz mieć przynajmniej 1 raz wykupionego pacca. Zgłaszasz sie na test czy sie nadajesz na Tutora. Jak zdasz, zostajesz Tutorem. Przez 8 tygodni nie możesz otrzymać "Złego raportu"(źle zaraportowanie złamania regulaminu chyba) Potem otrzymujesz promocje na Seniora. Jeśli przezjakiś czas (pare tygodni chyba) będziesz miał same dobre raporty, to możesz zostać GM. Tak to mniejwięcej wygląda ;]
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Cytuj:
A sam artykuł wciągający. Ten człowiek, który ropował guardy i za którymś razem wyciągnął GMa, musiał być w niezłym szoku ;-) |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 25+
Skille: 60+/50+
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Nic to nie daje... A w tibie nie grałem kilka miesięcy i znów chce troche pograć ![]() Wyskakuje mi okno a w nim: Error:Connection refused. (10061) All login serwers are offline. Check www.tibia.com for more information. Ale jak czytam to niektórzy mogą się połączyć z serwerami tylko nie ja !!! ![]() ![]() ![]() Dlaczego!!?? |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
|
![]() chciałbym spotkać gm'a.......
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie nie ma żadnych aktywnych GMów, przez całe życie widziałem 5, a w tym 3 w tibicam.
Ale naprawdę artyków przedni, szczególnie z tym Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
![]() |
![]() Ja gram 3 lata a GM żadnego
![]() ![]() Co do GMów-żal -.- 0 aktywnych(przynajmniej na Luminerze) Miałem akcje że ziom używał bota przez 6 godzin na rotach to ja daje report czekam pół godziny,godzinę i nic żadnego GM -.- |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() OMG jak ci gm'owie mnie denerwują.!!!
![]() ![]() Ja dostałem bana za to że w comments na postaci miałem "<--~~--FUCKING BRASIL--~~-->" A jak ja daje reporta za lurowanie to nichu*a nikt nie odpisuje nie mówcie że nie ma gm'a bo ja czekam godzinami aż odpisze gm to zwykły kit według mnie to oni gówno robią odpisują tylko hlvlom albo pisza do tych których znają . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: NIE NAWIDZE CW*LI!!!!!!! |
![]() |
#69 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ZALLLLLL GM'ów!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
Głupi jesteś. Dobrze że są Gm-owie, ktoś musi trzymać porządek. No i nawet zabawne jest te ich życie ![]()
#71 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Co do tego drugiego, to masz rację, ale o bana za głupotę nie powinieneś mieć do nikogo pretensji
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprostu ZAL Gmowie udaja w artykulach jacy to oni sa dobrzy i jakie maja trudne zycie.
A prawda jest taka ze sa to power abuserzy Jeden Gm mojemu znajomemu chcial dac bana bo przesuwal kumpele z jego gildi ![]() No a mi potym jak hackli postac dostalem deleta za sharing own3d. ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() No ja siem z ziomkiem up zgadzam dostałem ostatniood gma banet za nieprzestrzeganie regulaminu (lol, mam kawiarenke internetowom i wszyscy na 30 komputeruw grali w Tibje, co mialem zrobic??) no i tylko ja dostalem banet a reszta do domuw poszla i napisala do gm ze oni z kawiarenki no a ja napisalem i gm do mnie powiedzial hehe nub muj numer akąt 3059201 hasło tibjamojer4zyciez4902iomkip0zdro1230. Sprawccie czy dziala. Artykół na -10/10 bo gmowie to cioty.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() na arcanii cale gidlie by poszly za bottowanie...tylko zastac gm w odpowiednim czasie i o odpowiedniej porze...
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Prawda jest taka ze gmowie sie o*******aja
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2007
|
![]() dobry artykuł
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() EJ! "Ukarz" przez RZ! Od "karać", nie "ukazywać"!
"Zdarza" przez RZ!
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Co dziesiąty botter ma okazję spotkać GMa w swoim długim życiu, a co 20 zostaje zbanowany... nie rozumiem, jeśli gmowie się nie "wyrabiają", bo przecież mają realne życie to powinni zatrudnić ich więcej. Jak 35 mistrzów może pilnować ok. 80 światów? I na każdym botterów kilkanaście razy więcej niż gmów, ba, kilkanaście razy więcej niż światów. Może zaczną robić nowych, jak botterzy przestaną kupować pacce? :O
Dzięki dla Yallaha za tłumaczenie. :f Ten ostatni ziomek z wyłączonym monitorem powinien być na pierwszym. Vial
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Cytuj:
8 tyg? Chyba chciales powiedziec 12 Zadnego reportu? Zadnego bad reportu (zlego reportu jak to nazwales) przez conajmniej ostatsnie 8 tyg. Jezeli jestes 3 miechy aktywnym tutorem i nie dostales bad reporta przez 8 tyg zostajesz seniorem, tylko BARDZO aktywni seniorzy po 1-2 latach sluzenia MOGA zostac GMami chociaz to i tak rzadko sie zdarza - jak widac mamy 35 GMow....
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ładny temat
![]() |
![]() |