|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
|
![]() Witam,
Dawno nie wklejałem tu żadnych ss'ów więc teraz się ich troszkę nazbierało. LVL: ![]() LVL: ![]() LVL: ![]() MLVL: ![]() Promocja ![]() ![]() I na koniec zdjęcie jak pada 60 Elite Knight na larvach. Jebać brazoli! ![]() Pozdro wszystkim! I zachęcam do wklejania zdjęć jak i również komentowania ich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Hehe jaki loot z tego 60 EK?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up:
Niestety miał AOL'a :=/. Czemu nikt nie komentuje temtu? ;O |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, że 2 posty pod sobą ale co zrobić gdy nikt nie komentuje!?
Jakiś skromny lvl: ![]() Omg, ludzie co mamy zrobić żebyście komentowali te zdjęcia!? Czy, aż tak bardzo ciężko jest kliknąć w "ODPOWIEDZ" i napisać te 10 znaków? Moim zdaniem dalsze prowadzenie tego tematu to tylko strata czasu. Pozdrawiam! Down: Xeanosi? o.0 To nie NG ![]() Down: Jakiego sedesa?:E Ocb?o.0 Ostatnio edytowany przez Safiro - 24-01-2008 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]() k ja napisze
![]() @xeanosi aka skocius fajnie Ci ng expi ;D @a no ; o, xeanosi. ng nie ng, bocisz i tyle masz za sedesa chu.ju No widzisz, ja mam pamięć, a Ty nie :/ Albo może sharujesz w 15 i nie wiesz; D
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly Ostatnio edytowany przez Sidoos - 24-01-2008 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() sidos uspokój sie ;-)
sski fajne, dawac more bo milo sie oglada ![]() gratz all advencow ;p btw ten ostatni locik z 1h na tombie niezly o.o ile zwastowales a jaki zysk ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
|
![]() No kamos, widze że temat się poleprza, szkoda że nie gracie na Guardii
![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @Shuyah
masz straszny avatar o_o @topic bylismy z verhexem na tombcu i vampka spadla...ale brak screenow ![]() gz skociu =* xD
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś na odświeżenie tematu:
Thx all za jakieś komenty ;] Skromny mlvl: ![]() Hmmm.... Wydaje mi się czy tylko ja wklejam tu ss'y?;> Pozdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Świat: Candia
![]() |
![]() ja pierdole n/c
3 deady - codziennie 1 chyba pierdolne. dam tu screen dopiero jak wbije 60. mialbyc dzis. - a mam 55. zajebiscie. nie?
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() kamosblue@
Nie poddawaj się i graj dalej według mnie najlepszy screeny na forum. Pozdro Szymislaw2020 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Dokąd?
|
![]() a co ludzie maja komentowac? jak wbijacie 10 mlvl palkiem czy jak promocje kupujecie? a moze jak ktos wbija 30 lvl - 2 dni roboty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Temacik upada więc dodam sski
![]() 38MLvL: ![]() 39 MLvL: ![]() 40 MLvL: ![]() 41 LvL: ![]() Wizard Outfit (2 addon): ![]() 60 ek dead in larvs ![]() ![]() i Blue legs quest: ![]() Koment plx?
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() @abin
nie mogles sie powstrzymac nie? :| @kamo spoko nie denerwoj sie tylko idz odrabiad lvl ![]() @skociu gz, narazie sam dajesz ssy bo widzisz jaka sytuacja....ja mam lagi verhex pada a z ravenem niewiem co sie dzieje ;s moze ricusia cos da xD
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() @Up Z Ravenem nic się nie dzieje tylko robił mlvl ostatnio :| Po za tym koniec ferii więc trzeba będzie się teraz uczyć...
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() wam sie koncza a mi sie zaczynaja ;D xD haha
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Abin:
Sam na tym forum nie jesteś! Inni może chcą oglądać takie ss'y. Skoro Ci się nie podobają ss'y to możesz chyba dać negatywnego(do tego właśnie chyba służy forum?!) komentarza a nie swój idiotyczny post, który napisałeś tylko po to aby się podniecić i pokazać jaki jesteś elo. |
![]() |
![]() |