|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Daidrax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Criminology
Świat: Nerana
Poziom: 128
Skille: 90/70
Poziom mag.: 22
|
![]() Nie płacz, kupie ci kredki. ale świecowe?
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Ludzie
![]() ![]() Wienc dajcie Se Spokój ![]() Pzodrawiam Wszystkich ! |
![]() |
![]() |
#65 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() Sorry za niecenzuralne slowa. Pier**DOLOn* Hu**JE Jeba**E Dziwki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
|
![]() Żal wy drzecie sie i Wulgarnei sie Wyrarzacie . Otusz to oni hyba także spią i nierobią tego w nocy a poco odrazy te nerwy tzreba poprostu czekać
![]() Przesrane jest to Jednak ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
|
![]() Bekaojad13 rozumiem Twoją Złość ja Jestem hory I Wiem terz jak to jest Się Nudzić Ale Trudno nic im nieda Sie Zrobicz ...
Także Pozdro dla Ciebie |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
zwalniać sie z lekcji zeby pograc gz o0
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() A teraz wszyscy do nauki!
![]() Ja tam sie xciesze..dzieciaki odpoczna bynajmniej przez chwilke ![]() Bekaojad13 \Wez teraz sie poucz xD Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 16-01-2008 o 14:57. |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobije was tibiomaniacy ![]() A teraz dam wam rade : nie macie w co grać? ściągnijcie sobie jakąs gre z neta jak chorzy jesteście...PLANOWE 6H napewno by wystarczyło...TIBIA TO NIE WSZYSTKO ... @Koszalek: o ile się nie mylę to pisze się "kurde" jak już ![]() Pozdro dla tych co umią się bawić NORMALNIE życiem ![]() @up:Elder oni nie odpoczną ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hodal - 16-01-2008 o 14:57. Powód: Mhmmm.. |
|
![]() |
![]() |
#71 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
BRAWO!! Nie wiem czy on poyslal, ale wiem na pewno ze ty nie pomyslales... po1) nie kazdy musi wiedziec co to znaczy CET po2) Koniecznie musiales dodac tego Debila???
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Imię: Lukasz Bochenski
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: shel.24
Poziom mag.: 40
|
![]() kurcze , miałem dzisiaj 4 lekcje, myślałem sobie , przyjde do domku, pogram se fajnie w tibie wbije z 2 lvl a tu gówno
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Nigdy nie mówią o new servach. Przeważnie nagle pojawia się temat na tibia.com, że powstały nowe servery.
@Topic Nareszcie dzieci Neo odpoczną od Tibii. Jak tu czytam niektóre osoby to mi się ich żal robi. "Tibia to moje całe życie". Parodia, ludzie przestańcie myśleć tylko o Tibii.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 16-01-2008 o 15:05. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Profesja: Sorcerer
Świat: Xantera
|
![]() "M00sh3 pozab1j4c wi3cej zaj0nczkuff i bende miedz wjenkszy srowd cbul i aex!! A o lewellu jusz nie wspomne bo se ustawje bota tibia uhuh"
Dzieci drogie, oderwijcie sie od tej gry choc na krotka chwile, by sie pospotykac z kumplami, a chociazby wyjsc z psem na spacer. "Przyssani do Tibii, jak Glonojad do szyby w akwarium" Ostatnio edytowany przez Saivet - 16-01-2008 o 15:04. |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
zdaje mi sie, iz tu powinno byc TIBII, gdyz: regula mowi, ze wyrazy odmieniane zakonczone na -ia powinny miec w koncowce -ii, a nie -i. Co do wyrazow zakonczonych na -ja, odmieniamy -ji. Przyklad: Herezja--> herezji mania--> manii Poezja--> poezji biologia--> biologii Nie bede juz podawal przykladowych zdan Co do tematu: Cipsoft "wspiera nauke" wylaczajac serwery. Z drugiej strony co ja zrobie bez TIBII przez tyle godzin ?:< Ide na piwo, tak jak mialem to zaplanowane
![]() |
#76 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Powiadam wam! To byla by wielka radosc dla wszystkich..neich ziemia ciezka wam ebdzie drodzy tibiomaniacy |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Wieruszow
Imię: Mala Fada
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 50+
Poziom mag.: 6
|
![]() do huja rysia
od ponad miesiaca niemialem dobrego neta a teraz mam idealnego normalnie wyhujali mnie nwet to dobrze ze to robia przynajmniej nikt niezostanie hackniety ;/
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh tyle mówiłeś o tych błędach ort. a sam popełniasz ^^
zedytuj se lepiej "wsiąśc" na wziąść ale dobra i tak piszesz poprawnie a nikt idealny nie jest w końcu jesteśmy tylko ludźmi... @up ![]() ![]() @down: weź, bo faktycznie zaczną grać o ile jest na fona ;] niech se dychną tibiomaniaczki ![]() Ostatnio edytowany przez Hodal - 16-01-2008 o 15:30. Powód: Hmmm.. |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest powinno być więcej takich rzeczy! Więcej przerw. Wtedy by te wszystkie dzieci neo grac przestaly, tibia samo zło! Narazie ne ima grania więc UDERZ W PUCHARA!
|
![]() |