|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem jest dobrze każda profesja expi mniej więcej w równym tempie (sorcowie na 60 biją gsy/palkowie biją także troche wolniej ale mniejsze ryzyko i mniejsze waste) Na każdym progu lvlowym każda postać expi na podobnych potworkach. Na przykład: 55lvl sorc gsy exori flam ruzga ewentualnie dragi exori frigo of exori mort/terra lub inne tego typu expowiska 55lvl druid dragi exori frigo gsy exori flam of exori mort/terra lub inne tego typu expowiska 55lvl pall gsy (osobiście ich nie lubię ale są osoby, które je ubóstwiają)/dragi (<3)/of na d lair/gsy 55lvl knight z mistic blade może kosić wszystko (niby mistic blade od 60lvl ale te 5lvli różnicy nie gra roli) |
|
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Jeszcze czego , żeby gsy lał i to zyskiem -.-
@topic - Wywalić health potiony (mana potiony mogą zostać , magom więcej cap się przyda) , przywrócić starą siłę wszystkich czarów leczących (exura , exura gran , vita , sio uhów itd.). - przywrócić właściwości potów (teraz trzeba te głupie korytka pchać...) - ofensywny obszarowy czar dla palka (nieważne koszty , ważny dmg i combo) - zmniejszyć nieco wagę ammo dla paladyna (jak wysiedzę więcej niż 1,5 h na jednym zapasie rs to cud jest a exp wcale mnie nie jest jakiś wspaniały).
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Ja proponuje zabrac magom wszystkie czary i zostawic im w lapce fire axe zamiast rozdzek, zmniejszyc ich hp o polowe a cap czterokrotnie, many powinni miec tyle co dzisiejsi knajci, a za to kiny i palkowie powinni dostac ue za 300 many, zadajace ofc fizyczne dmg, ass stary powinny sie nigdy nie konczyc tak jak exori gran knajtow. Wtedy zapanuje balansacja.
|
![]() |
![]() |
#65 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() proponuje zmienic gre na taka, ktorej producent dba o balansacje.
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie musi dbać, ale niech próby balansacji prowadzi na zamkniętych serwerach (odpowiednik test serwerow) a nie na graczach. i żeby na tych testach nie zdarzały sie błędy ze paladyn wali z gwiazdki po 800 dmg pvp, a mag sumuje massive water elementala, bo takie syfy to nie powinny wogole przejść wstępnej kontroli i nie powinny zostać poddane testowi na test serverze. pokazuje to tylko jak głęboko w dupie maja balansacje. robią to metoda prób i błędów na graczach.
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() najgorsze jest to ze jak wprowadzą jakiś syf, to zamiast go wycofać to probują go naprawiać innym syfem, przez co jest jeszcze gorzej niż było...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Blondynka
|
![]() A kto potrafi?
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2008
Lokacja: Teofilow
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 130
Poziom mag.: 72
|
![]() Moim zdaniem gra wysokolevelowym MS jest dosc przyjemna jesli posiada sie fundusze. No ale jak teraz co drugi 100 lvl ma 50k w banku to sie nie dziwie ze placzecie. Ja mam 1kk wiec chodze na frosty z ue. Lvl leci szybko a czasem dsm rh. Albo wrl z sd. Jak chce zarobic ide do carlin i w 1h mam 5 par bohow wiec carlin lepsze niz necro. Latwo zarabia sie kase knightem wystarczy byc cierpliwym i 200k dziennie zarabiasz. Ale kazdy chce byc elo i goni za lvl wiec idzie na waste a potem rzali sie ze stracil kase i ma 30k w banku. Pall moze latwo zarabiac na frostavh nie trzeba wiele ale oczywiscie kazdy bieze asy zamiast zwyklych rs. Sorciem zarabiasz robiac PA albo bosy zabijasz poprostu chara sie loga na respie bosa i sie sprawdzza proste. Ale teraz fala nobkow ktorzy o graniu na pvp zwyklym to nie wiedza nic. A szczycic sie 100 lvl po 7.6 nie ma co bo to juz hotkeye na uhy itp. Kazdy pisze zeby dac 7.6 ale na takim servie tylko prawdziwi gracze mogli by cos osiagnac bo wy byscie takim sorciem nie dali rady nawet do 20 z war hamera a co dopiero 50... Kiedys hity byly mniejsze i dla mnie respekt powinien miec bodajze taki cachero a nie mdw co juz po hotkeyacvh wyszedl z szarego tlumu. Ofc brawa ze bije lvl i nma ponad 400 mln xpa. Kiedys 200 lvl na servie byly 1. 100 lvl bylo by z 50 max a reszta tkwial by na 40-70 i wtedy bylo dobrze a teraz to tylko komercja. No ale niemcy to taki narod juz. Jak by sie troszczyli o graczy dali by im to co chcieli a tak to widzicie sami. Sa petycje o uhy a widzicie co daja potiony jakies z czego zamiast dac 80+ knightowi lepszy pot zmiejszaja sdo 500 i masz wbijac 130 na 750 hp o dziekiwam Cipsofcie za update o/ . Sam na 7.6 nie mialbym tego 130 lvl z max 90 ale bylbym szczesliwy ze 90 m,s ciezka gra anie naciskanie hotow. Wiem ze zostane zjechany za wlasnie zdanie ortografie i inne bzdety ale leje na to mowie to oc mysle pozdro ;]
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() Mam takie same zdanie jak TicTac
![]() Co do botów ,kiedyś były farmy druidów ,teraz nawet na ratach na roku są ,i 25 lvle botują na trollach ;S I jeszcze co do tego że Cipsoft nie potrafi sie przyznawać do błędów ,1 sie przyznal ,tylko nie wiem co to było (coś z serwerami ![]() |
![]() |