|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Dopóki chodziłem to byłem dosyć spokojny...
Przykro mi, ale niestety nie mieszkam w takim miejscu gdzie afiszowany spokój wychodzi na dobre. Uspokajam się pisząc, na treningach wyżywam się fizycznie... Znasz może temat tego o czym piszemy? Jeżeli tak (mam szczerą nadzieję) to nie pisz mi proszę: Cytuj:
Wiem z własnego doświadczenia co najlepiej działa. Nie moja wina, ze niektórzy kochają jedynie słodką teorię, a praktyki, która u nich leży, poprostu nie pojmują. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | ||
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie wyjmuj zdań z kontekstu. Jeśli go nie zrozumiałeś, to przykro mi :'(
Cytuj:
Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Jak wiadomo najlepsza obrona to atak wiec bierz spoooory rozbiek i z sporego zamachu w krocze. Jak sie zegnie to znaczy ze facet, wiec sobie odpusci, jak nie zegnie znaczy pedalek sadomasochista wiec takiemu juz w pyte lejesz jak chcesz. btw taktyka sprawdzona i dziala w 100%!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gelt
Z tego co wyczytałem, to co napisałem odbierasz jako coś czym się chwalę. Więc jak tu nie wyrywać czegoś z kontekstu (?) Ja bardzo się cieszę, że Twoi koledzy nie mają problemów. Ja jednak mam i gdybym siedział cicho już dawno miałbym totalnie przesrane. A uwierz mi, ja sobie wrogów nie lubię robić. I to co się aktualnie dzieje nie jest wynikiem jakiegololwiek wybuchu agresji bądź złości. Co do treningów: też tak sądzę i wcale temu nie zaprzeczam; brakuje mi ich @kołbaś to samo pisałem wyżej, tylko ze nie w krocze bo to nie do końca czyste jest ^^ Noooo, przydaje się kiedy ktoś wyskakuje z czymś czego obrońca nie ma (bez skojarzeń xd) Ostatnio edytowany przez Bardownik - 28-05-2008 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() przydaje sie na zwykly street fight przy pelnym zaskoczeniu przez skina ktory chce nasza wlasnosc(ipoda, kome etc)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tu się zgodzę
jak ktoś chce odebrać własność to bez litości (aczkolwiek trzeba się liczyć z tym, że na 80% możesz przegrać sprawę w sądzie ;]) no chyba, że nie masz kompletnie szans; nawet nie ma co myśleć o honorze, oddajesz co masz i uciekasz, to może życie zostawią |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Btw, a kto Ci kaze czekać na policje.?o.O W jednym musze sie zgodzić: przy ilości 3+ nie ma co probować nawet. Przy 2 w sumie tez trzeba miec zimna krew.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 28-05-2008 o 20:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Czytam, czytam... dajmy spokój Są dwie możliwości: a) zwiejesz- psy dorwą Cię po złożeniu skargi- kurator, poprawczak, więzienie, areszt; do wyboru do koloru (a znajdą jak cholera) b) zwiejesz- dorwie Cię ten, który wcześniej oberwał... mała wzmianka, on nie będzie już jeden |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Da Old school.
![]() |
![]() Za bardzo ufasz policji. Mój szwagier wiele razy zwiewał, wcześniej uderzając co najmniej jednego (yawara rox) i jakoś go policja nie znalazła : P
Zalezy gdzie Cie napadna itp. itd. Najprawdopodobniej nigdy go nie zobaczysz. A jeśli, to skąd pewność, że będzie z kolegami.?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Gelt, zapomniałaś, że Bardownik to nap******acz z ciemnej bramy, który życie zna na wylot, a w swojej gangsterskiej dzielnicy jest gitem. On ma tę pewność.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rodzina rodziny w rodzinie...
To się prawie nigdy nie końcy na jednej burdzie. Zawsze znajdzie się ktoś komu się nudzi Policji nie ufam. Wiem jednak, że jak się przywalą to życie jest już do końca spaprane @up W ciemnych bramach nie siedzę, wręcz przeciwnie, uwielbiam słońce i nie mieszkam na jakiejś zaniedbanej dzielnicy. Git też nie jestem, nie zasłużyłem sobie jeszcze na jakieś specjalne uznanie, na którym aż tak bardzo mi nie zależy. |
![]() |
![]() |