Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Pokaż wyniki sondy: Czy Vavi jest fajny?
Vavi jest fajny. 84 54.19%
Vavi nie jest fajny. 71 45.81%
Głosujących: 155. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-06-2008, 20:42   #61
Dragones5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
Domyślny

Przyznam filmik bardzo ciekawy ale wole twoje opowiadania + ss ;D
No coz czekam na kolejne ss i mysle, ze beda tak samo fajne jak wczesniejsze ^.^

@Stanley6a
Odpusc juz sobie. Ja tez boce i mam to w dupie co inni o tym sadza. BlackD rox -.-
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S.

Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 02-06-2008 o 20:44. Powód: literowka
Dragones5 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2008, 20:58   #62
K0wal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragones5 Pokaż post
Przyznam filmik bardzo ciekawy ale wole twoje opowiadania + ss ;D
No coz czekam na kolejne ss i mysle, ze beda tak samo fajne jak wczesniejsze ^.^

@Stanley6a
Odpusc juz sobie. Ja tez boce i mam to w dupie co inni o tym sadza. BlackD rox -.-
proponuje zorganizować spotkania dla anonimowych botterów

albo kącki wyznań
K0wal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2008, 21:48   #63
DabeQQ
Użytkownik Forum

DabeQQ's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2007

Świat: Secura
Domyślny

Niecodzienny pomysł na temat/ssy/opisy = Super temat.
18:50 Drizzt Do'Urdenn [102]: wal sie na ryj i dziwka twoja stara przy twoich tekstach mozna ciac komara
19:07 Lord Mitchel [106]: i got some minets only
DabeQQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 21:53   #64
Vavi
Użytkownik Forum

Vavi's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vavi
Gildia: Kumple
Vavi ma numer GG 1304842
Domyślny

Cze i czołem.

Zdjęcie z paru miesięcy po skończeniu kariery na Valori. Napisałem do pierwszej lepszej osoby dostępnej na tibijskim gg. Ktoś się odezwał, nie pamiętam kto.
(I tutaj edit z dnia 8.01.09. Napisał do mnie Tabi, odkrywając mój numer na jego komputerze, wszystko się wyjaśniło)
Ja2 20:50:37
bo mi sie cholernie wydaje ze to jestes ty
Ja2 20:50:46
ale wolalem nie pisac, nie majac pewnosci
tabi 20:52:17
pamietam stary
tabi 20:52:20
mój drut
tabi 20:52:26
kochany drut
tabi 20:52:36
co zabijał 40-50 sorców drutów

W każdy razie ten Tomas na zdjęciu to był jego noobchar. Zacząłem na Tibia.com wyszkukiwać jakiegoś celu. Było kilka wymagań: 30-35lv, sorc lub druid, gdzieś blisko Thais. Znalazł się. Far to the south. Szukamy. Najpierw myśleliśmy, że to Fibula. Myliliśmy się. Okazało się, że gość łowi sobie rybki. Kazałem więc (Nie wiem, możliwe że był to Tabi aka Chodzio Bodzio..) iść przodem i wypatrywać, gdzie ten pajac konkretnie stoi. Zauważył mnie. Z czaszką. No to jebud mu z czarnej kulki. Tomaszek to samo. Jebud znów. I znów. Koleżanka miała niestety uhy. Wiem, że miałem wtedy naprawdę duże lagi. To nie żadna wymówka. Po prostu się przeliczyłem i byłem pewny, że pójdzie na dwie tury i lagi nie przeszkodzą mi w niczym. Porażka.
Straciliśmy PZ i udaliśmy się do dp. Położyłem 10k na skrzynce, po czym nihuhu nie mogłem się ruszyć. Nie pamiętam, czy je odzyskałem.

Wyruszyliśmy grupką osób w kierunku cyklopów. Może nawet wiedzieliśmy, po kogo idziemy. Nie jestem w stanie sobie tego przypomnieć. W każdym razie przekroczyliśmy linię ognia. Mobov- jego znaleźliśmy na piętrze. 37lv rycerz. Wie, że chcemy go zabić, zaczyna uciekać. KoC założył time ringa i dogonił, baaa przegonił brzydala. Mobov został trapnięty na mostku. Męczyliśmy się z nim niemiłosiernie. Próbowaliśmy combować, sprawić by gość zapłacił i znów combować. Tracił sporo UH. Padł wreszcie. Loot to resztki uhów, śmieci i...DSM. Pierwszy raz wypadło nam coś naprawdę wartościowego. Na pierwszym zdjęciu ice rapier+sd...

"Choć droga jest bez końca, Pozornie bez znaczenia
Mniemam, że mam powody, By drogi swej nie zmieniać."

Ostatnio edytowany przez Vavi - 08-01-2009 o 21:08.
Vavi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 22:28   #65
K0wal
Użytkownik Forum

Domyślny

brawo kolejne piękne opowiadanie z pk

super nic dodać nic ująć

czekam jak zwykle na następne
stary 04-06-2008, 18:34   #66
Vavi
Użytkownik Forum

Vavi's Avatar

Vavi ma numer GG 1304842
Domyślny

Akcja parę minut przed zabiciem Mobova. Chłopak był w złym miejscu o złym czasie. Nie pamiętam lv, wiem tylko, że był palladinem .

Pierwszy wypad gromadą na PK : ).
KoC i sir Vopith- dwóch braci z Wrocławia
Wyrabiacz Uhow i Jose Arkadio Buendia- współlokatorzy z Gdańska.
Satununa i Oldwin- panowie z Iławy
Kami- kolega z Wejherowa.
Ec Werzus- kolega ze Szwecji. Tjena!
I ja.
Wsystko szło zgodnie z planem. Wyszliśmy z północnej bramy Thais. Już tam zaczęliśmy straszyć okolicznych mieszkańców. Druga sprawa, że połowa tych ganianych miszkańców to moi rl. Po początkowej zabawie dotarliśmy do celu. Poszukiwania nie trwały długo. 35+ knight(a może to i mag był...) i 55+ palladin. Poty, f bale i te sprawy. 3 pogoniło za rycerzem(magiem?), padł po chwili. Reszta trapnęła ów pallka. Próbowaliśmy comba. Za którymś razem się udało. Nie wierzyliśmy, że zna Apitova z rl.

stary 04-06-2008, 18:58   #67
Falcon Wings
Użytkownik Forum

Falcon Wings's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
Wyślij wiadomość przez ICQ do Falcon Wings Falcon Wings ma numer GG 4269381
Domyślny

Az mi sie plakac chce, kiedy mysle o tym co bylo kiedys a tym co jest teraz w Tibii. Jak to mozliwe ze zachowanie ludzi zmienilo sie tak szybko ? To wrecz nieprawdopodobne. Ludzie graja w Tibie, tak jak kiedys zbierali kapsle Pokemon. Nie liczy sie jakie kto ma, ale ile. Tak samo teraz w Tibii: nie liczy sie jaki ktos jest, tylko jaki ma lvl. Ktos tam powiedzial ze Cipsoft moglby z boterami walczyc.
Hah, widzisz, oczywiscie ze by mogli. I nawet walcza. Ale w inny sposob. Zamiast tepic te boty, wrzucaja do klienta swoje. Zastanawiam sie co bedzie za nastepne dwa lata. Ludzie, chyba warto poszukwac innej, normalnej gry.
Co do zdjec, to swietne. Opowiadania tez.
pzdr.

W sprawiedliwosc nie wierze
Dopoki sam jej nie wymierze
Jak dzikie zwierze w penerze
Wymierze, uderze
Dopoki nie leze, dopoki dycham, poki nie zdycham

Falcon Wings jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2008, 19:08   #68
Vavi
Użytkownik Forum

Vavi's Avatar

Vavi ma numer GG 1304842
Domyślny

Koniec kariery na Valori. Swoją droga, to myślałem, że posiadam więcej fotek PvP z tego świata. Cóż, jednak foramty i te sprawy. Prenieśliśmy się na Nepterę.
Mało ktoś nas już lubił na poprzednim serwerze. Żeby nikt nas nie ganiał po całej tibii, powiedzieliśmy że udajemy się na Berylię. Ten, który się dowiedział o tym, zrobił nam reklamę, nie wiedząc o kłamstwie. Świat wybraliśmy wspólnie. Miał być tylko nowy, amerykański i pvp. Postaram się teraz jako tako wypisać tu wszystkie osoby, które przeszły z nami na nowy serwer:
Vaviec [32] - Vavi Edoc'Sil
Itachi Uchiha [59] - Manji Edoc'Sil
Jirayia The Sennin [30+?] - Jira Edoc'Sil
Orochimaru The Sennin [48?] - Oro Edoc'SilSatununa [40] - Kakashi Edoc'Sil
Samuel [40?] - Shikamaru Edoc'Sil
Oldwin [35+] - Kimimaro Edoc'Sil
Knight of Century [45+?] - Aiven Edoc'Sil
Magic of Century [40?]/ Sir Vopith [40] - Vanzi Edoc'Sil
Horutix [35] - Kajio Edoc'Sil
Yahooxx [50?] - Qonik Edoc'Sil
Dred Peli [50?] - Peli Edoc'Sil
Zose [40] - Zose Edoc'Sil
Elwyn [70+] - Elwyn Edoc'Sil
Palladyn of Kielce [25] - Voldanio
Grotniczanin [25] - Grot Edoc'Sil
Chodzio Bodzio [25+?] - Tabi Edoc'Sil
Molwanna i Conish bodajże chyba nawet nie wyszli z rooka.

Pominąłem kogoś?

Pierwsze dni na rooku...Byłem pewny, że przejdę go szybko. Zalogowałem się jako pierwszy FACC na serwerze i jako człowiek z pierwszym darmowym kontem zdobyłem pierwsze questy. Całe szczęście, że nie musiałem stać w kolejkach po nagrody. Szybciutko wbiłem lv 1-5. I tu zaczął się problem. Niedługo po tym wybrałem się na plażę. Po powrocie wyglądało to już zupełnie inaczej. Więcej ludzi, niż potworów. Spotykałem jednego wilka na 10-15 minut. Chodziłem wszędzie, gdzie tylko się dało. Już wcześniej paru nasych wyszło na

Mainland. Preścigaliśmy się w zdobywaniu ekwipunku i doświadczenia. Każdy expił w innym miejscu, każdy na swój sposób. Każdy osobno, a jednocześnie wspólnie. Jedni w ancient temple, troll cave, Fibuli, Trolach pod AB. Inni w kopalniach, na bagnach czy cyklopach. Aiven z Vanzim wspólnie trenowali na Greenshore. Buraki parę dni później pojechali nad morze i wrócili po 2 tygodniach. Ja męczyłem wszystko, co się dało pod ancient temple.

Do 20lv nosiłem legion helmet, studded legs, scale armor, dark shield. Blisko byłem śmierci, przy spotkaniu ze scorpionem na scale armor quest.

stary 05-06-2008, 19:36   #69
Madib
Użytkownik Forum

Madib's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Łagów

Imię: Madib
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

Więcej Super są te stare ss'ki.

Madib jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2008, 22:43   #70
Itachi
Użytkownik Forum

Itachi's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo

Świat: valoria/honera
Itachi ma numer GG 2796679
Domyślny

terazz dopiero sie zacznie
stary 05-06-2008, 22:55   #71
Dragones5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Itachi Pokaż post
terazz dopiero sie zacznie
Co masz na mysli ^.^

@topic
Jak zawsze ssy ciekawe i spoko opowiadania. Widze ciekawa twoje historia w tibi byla i nigdy sie chyba nie nudziles
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S.
Dragones5 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2008, 23:51   #72
Derilt
Użytkownik Forum

Derilt's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Beryliaaa
Poziom: 90+
Skille: 20/23
Poziom mag.: 59
Derilt ma numer GG 6298804
Domyślny

Super byle wiecej takich tematow jak twoj tez pamietam te stare czasy jak z kumplami w kawiarence chodzilo sie na hunty wspolne i nigdy nie zapomne pierwszego draga ..
moja przygoda z tibia zaczela sie
Created: Mar 18 2004, 15:03:24 CET
Secura 45 druid

Ostatnio edytowany przez Derilt - 05-06-2008 o 23:52.
Derilt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2008, 10:52   #73
Itachi
Użytkownik Forum

Itachi's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo

Świat: valoria/honera
Itachi ma numer GG 2796679
Domyślny

mala przerwa? Wakacje? ;P dajesz dalej! ^^

Ostatnio edytowany przez Itachi - 10-06-2008 o 12:38.
Itachi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2008, 11:10   #74
K0wal
Użytkownik Forum

Domyślny

spoko daj więcej nie przestawaj ;]

tak sobie swoje story z tibi przypominam to też wszystkie sie wspólnie z kumplami z rl zaczęły a teraz moze z nich tylko jeden gra i to na innym świecie ,reszta odeszła.Ja też powoli odchodze od tej gry ale sie zastanwiam momentami czy za dużo życia przy niej nie zmarnowałem?
stary 17-06-2008, 13:56   #75
K0wal
Użytkownik Forum

Domyślny

co jest vavi? czemu temat leży?Rozumiem że nasza reprezentacja nas zawiodła ale ty tego nie rób! Pisz dalej i dawaj ss plix a miało być tak pięknie....
stary 17-06-2008, 14:41   #76
Vavi
Użytkownik Forum

Vavi's Avatar

Vavi ma numer GG 1304842
Domyślny

Nie mam czasu, nie chce mi się.

Zdjęcie. 'Lag po lagu, kick po kicku, mogę zrobić tylko siku'. Na Nepterze padałem średnio 3 razy dziennie. Nie mam pojęcia, skąd ja brałem siły, żeby to wszystko odrabiać. Wbijałem lv, padałem, odrabiałem. I tak w kółko. A to śmierc poniesiona z rąk szkieleta, a to od rotworma, a to skorpion mnie zatruł. Czasem ghoul czy beholder. Na kilkanaście razu może razem padłem z własnej winy. Właściwie z głupoty, podczas odwiedzin u beholdera nie mając vity pod właściwym hotkeyem. Reszta była spowodowana wyrzuceniem mnie z gry. Raz zalogowałem się w temple, po czym krótko skomentowałem sytuację na gc: 'kurwa'. Chwilę potem ktoś mi skopiował rozmowę z gc chwilę po mojej glebie i parę minut przed powtórnym zalogowaniem. Wyglądało to mniej więcej tak:
xxx: oo, jakieś ciało znalazłem
yyy: to pewnie vavi
xxx: lol, to vavi
No cóż...tak to jest jak się wybiera amerykański serwer.

Expiłem na cyklopach na południe od Thais. Dostałem informację, że jakiś pajac atakuje naszego nieopodal. Rozmowa z atakowanym. Dowiedziałem się, że napastnik nie ma boltów tylko strzały. Przeanalizowałem sytuację i stwierdziłem, że jeśli szybko inni nie przybędą to nasze szanse będą mierne, zwłaszcza gdy miałem jedynie kilka run. Napastnik miał outfit pacc i ładował nie tylko melee. Poza tym miał wyższy lv i zapewne lepsze skille. Nie zastanawiając się jednak długo ruszyłem w stronę zachodniej bramy. Pomyślałem, że jeśli krzyknę, to Sir'Kyro (bo tak nazywał się agresor) może ucieknie. Faktycznie, facet musiał się wystraszyć dwóch dopisków Edoc'Sil, ponieważ powędrował w stronę wybrzeży. Zniknął mu pz i dał loga. Nawet gdybym wtedy posiadał wystarczająco dużo odwagi by ruszyć w jego kierunku, to i tak bym go nie znalazł, bom był głupi i nie było mnie stać na exiva. Potem odbyła się z nim krótka pogawędka (nie pamiętam, kto wtedy z nim rozmawiał) i doszłodo zawieszenia broni.

Dzień, chyba weekend. Informacja, że dzisiaj jest update dociera do mnie. Uradowany wyczytuję, co ciekawego piszą. Ta, za kilka godzin. 'kurwa'.
Załatwiałem swoje sprawy próbując się co jakiś czas zalogować. Wieczorem ściągnąłem nową wersję Tibii i wpisałem pass. Zalogowałem się i ruszyłem poznawać miasto,a potem okoliczne tereny. 'KURWA' Padł internet. Potem przyjechała siostra i już tego dnia do komputera nie doszedłem. Ale ja byłem wtedy malutki : ))).

Pewnego dnia, krótko po update, wyruszyłem podbijać DC. Ominąłem OC, przeszedłem przez paredziesiąt drzew i byłem już prawie na miejscu. Za mną pojawili się Donkere Vader i Sir'Kyro. Rycerz i łucznik. 'Nosz kurwa'- myślę sobie. Skręciłem trochę w prawo, ryzykując spotkanie z GS'em. Poszli za mną. Hmm, przecież wszystko było ugadane. Napisali po jednej linijce po niderlandzku (taki język w Holandi?). Oczywiście reszta już była dla mnie bardziej zrozumiała.
Sir'Kyro: atk?
"kurwa mac!" Przez ułamek sekundy zastanawiałem się, co mam robić. Zrobiło mi się ciepło na myśl, że znów mam odrabiać. Krzyknąłem 'TABI, MANJI, VANZI WHERE ARE YOU?'.Nie mogłem nic innego wymyśleć, a to było jedyne sensowne rozwiązanie. Zatrzymali się i zawrócili. Tym razem mi się udało.

stary 17-06-2008, 15:18   #77
Nikaia
Użytkownik Forum

Nikaia's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006

Gildia: Recon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -WodzionkA- Pokaż post
bo w jego nowa postac wklada tylko tyle wysilku - kupowanie potionow, ustawianie bota... chlopak boci 20h na dobe i jeszcze ssy wstawia... zalosne

Prawda, znalazl sie kozak, niech wstawi swoje zajebiste screeny z NG na wierzchu, a nie pokazuje screeny sprzed kilku lat kiedy byl noobem i nie wiedzial co to PACC.

btw.
a tak serio to rajcuja mnie te stare screeny i te historie, trza Ci przyznac ze niezly jestes i nadrabiasz to, co straciles w naszych oczach uzywajac bota.

.
Nikaia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2008, 15:21   #78
Nikaia
Użytkownik Forum

Nikaia's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006

Gildia: Recon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vavi Pokaż post
Nie mam czasu, nie chce mi się.
A moze jeszcze sponsora na bota nie znalazles ktorego tak szukales na forum honery?

sry za double
Nikaia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2008, 20:03   #79
K0wal
Użytkownik Forum

Domyślny

up

już odpuść sobie,założę sie że tez bocisz albo bociłeś.Mi to zwisa że boci zostaw go bo tylko nie potrzebny spam robisz.

Vavi ten post jest jednym z lepszych, wynagrodził w 100% sporą przerwę.Nie musisz tak czesto pisać wystarczy raz na jakiś czas.Myślę że każdy rozumie że to spory wysiłek.

Co tu więcej mówić kocham ten temat
stary 17-06-2008, 20:16   #80
Vavi
Użytkownik Forum

Vavi's Avatar

Vavi ma numer GG 1304842
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nikaia Pokaż post
btw.
a tak serio to rajcuja mnie te stare screeny i te historie, trza Ci przyznac ze niezly jestes i nadrabiasz to, co straciles w naszych oczach uzywajac bota.

.
Bez urazy, ale nie obchodzą mnie twoje oczy : )

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania