|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
|
![]() http://naszaklasa.blox.pl/html
jeszcze jakaś prowokacja na naszej klasie by się przydała, bo te dziunie non coment ktoś mnie uprzedził ![]() ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 10-06-2008 o 00:14. Powód: ide spac bo o 12 duhy chodzom i porywajom |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() bo napisałem, że reklamowanie banków przez 'gwiazdy' to szczyt upadku?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
|
![]() Podobno nauczycielka od polskiego założyła dzisiaj okulary i kupiła baterie do aparatu słuchowego - efekty? Koksik nie poprawił z 4 na 5 tylko ledwie na 3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() To z 4-5 mialo byc prowokacja chcialem pokazac, ze nie jestem gorszy(jesli chodzi o prowokacje nie oceny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I piszcie sobie, piszcie.... Ja Pocisnelem tego buca co tak sie wymadrzal i jest mi lzejj a reszta tych skurwysynow to czysty dodatek do mojego lepszego humoru.
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 11-06-2008 o 17:38. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() starasz sie?no to cos ci nie wychodzi..."wymugl"... po stylu pisania,nicku (a raczej nIcKu) podpisie i w ogole po wszystkim sądze ze masz max 13 lat i chcąc przykozaczyć kolegą z forum (sic!) powiedziałeś ,że jestes w 1 LO ...ok powiedziałem juz wszystko na Twój temat,wiec nie wysilaj sie na odpowiedz.21:55 You're now ignoring noob KoXiS.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... Wiedzialem, ze jedna poomylka, a w gacie sie spuscicie, ale w koncu sie pomylilem i sie przekonalem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze ten bezczelny zaczal ddo Etorica podskakiwac... ![]() ![]() A co do podpisu moj gust i styl ,a o tym sie nie mowi, ale Ty tego niezrozumiesz. Nie napiszesz w podpisie "Resoraki maj maszjon" bo uznaja Cie za malolata to go nie masz i ja to rozumiem, ale ja sie nie boje kim jestem. Wracajac do wieku to nie tylko ja, bo i wiekszosc zna osoby, ktore sa kompletnymi analfabetami w liceum i jeszcze czworki maja, ale szukacie zaczepki to coz pobawic sie nie zaszkodzi. Nie musze udawac doroslego na forum, zebyscie nie robili ze mnie dziecka. Jestem soba, i jesli jak na swoj wiek jestem za dziecinny(dla was) to mam w zyciu to czego pragne, a chlopczyki z forum moga mi tylko zazdroscic ![]()
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 11-06-2008 o 22:38. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem nie komentowac ale nie moge sie powtrzymac..
Cytuj:
ojej nie ,jestem zły,bo zaczełem BEZCZELNIE do etronica podskakiwac!! jak ja moglem! przecież to Twój Pan i władca !!!!wybacz wybacz wybacz ! swoja drogą jeśli wyrażanie swojej opinii ,innej niż twoja czy tez twojego master'a to bezczelne podskakiwanie to gl&hf Cytuj:
pierwszy raz sie z Toba zgodze...bo jakbys udawał dorosłego to i tak byś wyszedł na dzieciaka.. Cytuj:
pomyliłeś się znowu..zamiast zazdroscic powinnienes napisać współczuć... Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 12-06-2008 o 13:20. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
|
![]() ej ludzie ja tylko żartowałem w tym temacie - dajcie sobie w żyłę na wstrzymanie...
forum nie jest od najeżdżania na siebie |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok luz.
@ 2x up Dzieki, szacunek. (Nie dlatego, ze mi pochlebiasz, ale w ogole jestes normalny i wyrozumialy. Co jest tu zadkoscia) ![]() @up Do Ciebie nic nie mialem. I nie mam. Pierwszy zaczeles obrazac moj nick to tylko sie bronilem. Jedyne zastrzezenia to mialem do Tentoxa, ale koniec. Sorry za to. btw. zeby nie bylo ![]() ![]()
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 12-06-2008 o 17:04. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Pozdro.
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Oczywiscie, ze masz racje co do jego wypowiedzi, ale on tylko potrafi moje bledy krytykowac. Swoich nie dostrzega... To jest zle, ale trudno jego sprawa. Uparty jest musi postawic na swoim. To jest jak walka z wiatrakami czy rzucanie gorchem o sciane ![]() ![]() ![]() ![]() @down Ja sie nie czepiam Twojego pisma. Robi to pan wyzej za co mu dziekuje, bo ja patrze na siebie nie tak jak TY. Podpis, nick, wiek itd.... Jesli mi sie czyjes zdanie nie podoba je komentuje, a nie tak jak Ty czepiam sie innych. Patrz na siebie, bo caly czas czepiasz sie wlasnie tego co zaznaczylem wyzej, a jak przyjdzie co do czego to "do*******acie sie do przecinkow lol , nie przypominam sobie zeby byl taki "wymug" na tym forum : * wypitalac !" Czepiasz sie glupot i Pan wyzej Ci pokazal jaki Ty jestes nic wiecej. Dziekuje mu za to ![]() P.S. Kurde sorry zapomnialem, ze jest wymog nie robienia bledow. Tym bardziej raz na "XXX" postow. I te Twoje "lol". Hmm przestales robic z siebie doroslego? Wyskakujesz teraz ze swoimi naturalnymi tekstami? Tak jak Ty sadzisz, ze moje "Granie w Zielone jest" niedojzale tak ja,ze Twoje "lol". Ostatnio edytowany przez KoXiS - 12-06-2008 o 20:25. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() wygrywamy 5:0 z Chorwacją, Austriacy remisują z Niemcami i wychodzimy na 2 miejscu
![]() co tu dużo mówić-i po euro ![]() @down chyba za dużo nasłuchałeś się bońka i bożydarka;] remis austriakow z niemcami daje po 1 punkcie dla szwabów(4) i 1 dla austriaków(2), my wygrywając bedziemy mieli (4) i chorwaci bez zmian (6) Wygrywajac wysoko z nimi bedziemy mieli 2 albo 3 miejsce, zalezy od sytuacji w golach;] no chyba ze cos zle licze
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 12-06-2008 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() remis nie pomoze.. austriacy "musza" wygrac, wie ktos jaki sedzia bedzie "sedziowal" mecz austria - niemcy? jesli ten sam to na bank bedzie powtarzal wolne ktorych nie ma no i z 15karnych bedzie.. no bo jak za przepychanki sa karne no to kilkanascie ich trzeba podyktowac ...
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |