Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-06-2008, 00:04   #61
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2008

Domyślny

http://naszaklasa.blox.pl/html

jeszcze jakaś prowokacja na naszej klasie by się przydała, bo te dziunie non coment

ktoś mnie uprzedził

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
czyli tak jak myslalem brakuje juz argumentow do obrony to trzeba zaczać cisnać..tja idz spac i plx nie wtrącaj sie juz bo idiote z siebie robisz..ty i 1LO ? z polaka 5? haha ,albo masz jakas slepa i glucha nauczycielke albo ci sie to snilo... chłopie , 5 klasiści lepiej piszą od ciebie..przynajmniej potrafia juz argumentowac swoje opinie a nie bluzgac ..ehh : /
oj ja miałem taką panią od matematyki która co lekcje nie pamiętała co poprzednio robiła i przez to miałem przez kilka dni te same zadania zadawane, a wynieść coś od niej z lekcji to jak wygrać w toto lotka, 2 lata korepetycji dzięki niej miałem ale i tak była fajna zwłaszcza jak przynosiła na lekcję zdjęcia i opowiadała o swojej rodzinie zamiast cokolwiek uczyć fajny offtopic zrobiliśmy z tego tematu, trzeba go przykleić i zmienić nazwę na "Only spam".

Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 10-06-2008 o 00:14. Powód: ide spac bo o 12 duhy chodzom i porywajom
Sqrwysyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-06-2008, 07:44   #62
Szybki'lols
Użytkownik Forum

Szybki'lols's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007

Szybki'lols ma numer GG 12231069
Domyślny

.... Polska vs Austria? - 1:2 :|
Szybki'lols jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2008, 12:38   #63
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szybki'lols Pokaż post
.... Polska vs Austria? - 1:2 :|
źle napisałeś miało być 2:1
stary 10-06-2008, 14:30   #64
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes Pokaż post
xD a Ty za dużo 1szej miłosci się naoglądałeś i teraz Artura cytujesz ;P
bo napisałem, że reklamowanie banków przez 'gwiazdy' to szczyt upadku?

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2008, 16:03   #65
Savierus
Użytkownik Forum

Savierus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2008

Stan: Niegrający
Imię: Halmir
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Domyślny

kłocicie sie o nic jak wy wogole tak mozecie,

Ta energia ktora uzyta jest na klocenie zamiencie na ta ktora bedzie kibicowac.
Savierus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2008, 19:58   #66
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Domyślny

Podobno nauczycielka od polskiego założyła dzisiaj okulary i kupiła baterie do aparatu słuchowego - efekty? Koksik nie poprawił z 4 na 5 tylko ledwie na 3
stary 11-06-2008, 17:35   #67
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Król Kris

To z 4-5 mialo byc prowokacja chcialem pokazac, ze nie jestem gorszy(jesli chodzi o prowokacje nie oceny ) i juz nic nie pisac . Lecz u gory jest spryciarz i mnie zdenerwowal . Wiec tak moja mama jest polonistka i mam taki wymug w domu, ze sie staram z tego przedmiotu. Po drugie pracuje w moim LO, ale jest wicedyrektorka i mnie nie uczy <to dla tego co mowil ze do 6 oceny>. Niepotrzebnie sie tlumacze, ale zebyscie wy nierozumni nie pomysleli ze sobie odpuscilem to, to zrobilem....

I piszcie sobie, piszcie.... Ja Pocisnelem tego buca co tak sie wymadrzal i jest mi lzejj a reszta tych skurwysynow to czysty dodatek do mojego lepszego humoru.

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 11-06-2008 o 17:38. Powód: Kris
KoXiS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2008, 18:28   #68
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS Pokaż post
To z 4-5 mialo byc prowokacja chcialem pokazac, ze nie jestem gorszy(jesli chodzi o prowokacje nie oceny ) i juz nic nie pisac . Lecz u gory jest spryciarz i mnie zdenerwowal . Wiec tak moja mama jest polonistka i mam taki wymug w domu, ze sie staram z tego przedmiotu. Po drugie pracuje w moim LO, ale jest wicedyrektorka i mnie nie uczy <to dla tego co mowil ze do 6 oceny>. Niepotrzebnie sie tlumacze, ale zebyscie wy nierozumni nie pomysleli ze sobie odpuscilem to, to zrobilem....

I piszcie sobie, piszcie.... Ja Pocisnelem tego buca co tak sie wymadrzal i jest mi lzejj a reszta tych skurwysynow to czysty dodatek do mojego lepszego humoru.
dawaj telefon do matki, będziesz miał po wakacjach! wymóg - wymogiem
stary 11-06-2008, 21:59   #69
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

starasz sie?no to cos ci nie wychodzi..."wymugl"... po stylu pisania,nicku (a raczej nIcKu) podpisie i w ogole po wszystkim sądze ze masz max 13 lat i chcąc przykozaczyć kolegą z forum (sic!) powiedziałeś ,że jestes w 1 LO ...ok powiedziałem juz wszystko na Twój temat,wiec nie wysilaj sie na odpowiedz.21:55 You're now ignoring noob KoXiS.
Tentotrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2008, 22:18   #70
Tristo
Użytkownik Forum

Tristo's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Katowice

Imię: Klevis
Gildia: Wings
Świat: Furora
Tristo ma numer GG 1310050
Domyślny

ee tam.. i tak polak strzelal gole xd

Snowboard is my whole world!
Tristo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2008, 22:23   #71
KoXiS
Użytkownik Forum

Domyślny Kris

Hmm... Wiedzialem, ze jedna poomylka, a w gacie sie spuscicie, ale w koncu sie pomylilem i sie przekonalem Trudnooo ale 5 mam i nic tego nie zmieni . I wybacz Tento mam 17 lat juz na karku aie musisz w to wierzyc, bo ja po Twoich odpowiedziach sadze to samo co Ty o mnie Internetowe chlopczyki
Jeszcze ten bezczelny zaczal ddo Etorica podskakiwac...

A co do podpisu moj gust i styl ,a o tym sie nie mowi, ale Ty tego niezrozumiesz. Nie napiszesz w podpisie "Resoraki maj maszjon" bo uznaja Cie za malolata to go nie masz i ja to rozumiem, ale ja sie nie boje kim jestem. Wracajac do wieku to nie tylko ja, bo i wiekszosc zna osoby, ktore sa kompletnymi analfabetami w liceum i jeszcze czworki maja, ale szukacie zaczepki to coz pobawic sie nie zaszkodzi. Nie musze udawac doroslego na forum, zebyscie nie robili ze mnie dziecka. Jestem soba, i jesli jak na swoj wiek jestem za dziecinny(dla was) to mam w zyciu to czego pragne, a chlopczyki z forum moga mi tylko zazdroscic

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 11-06-2008 o 22:38. Powód: Kris
stary 12-06-2008, 13:13   #72
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Domyślny

Miałem nie komentowac ale nie moge sie powtrzymac..

Cytuj:
Hmm... Wiedzialem, ze jedna poomylka, a w gacie sie spuscicie, ale w koncu sie pomylilem i sie przekonalem
bo skoro z ciebie taki polonista to chyba nie wypada robic "błentuf ordograficznych"
Cytuj:
Jeszcze ten bezczelny zaczal ddo Etorica podskakiwac...
ojej nie ,jestem zły,bo zaczełem BEZCZELNIE do etronica podskakiwac!! jak ja moglem! przecież to Twój Pan i władca !!!!wybacz wybacz wybacz ! swoja drogą jeśli wyrażanie swojej opinii ,innej niż twoja czy tez twojego master'a to bezczelne podskakiwanie to gl&hf

Cytuj:
Nie musze udawac doroslego na forum, zebyscie nie robili ze mnie dziecka
.
pierwszy raz sie z Toba zgodze...bo jakbys udawał dorosłego to i tak byś wyszedł na dzieciaka..
Cytuj:
Jestem soba, i jesli jak na swoj wiek jestem za dziecinny(dla was)
to że piszesz jak 12 latek nie oznacza ,że jestes dziecinny co jedynie niedorozwinięty....
Cytuj:
to mam w zyciu to czego pragne, a chlopczyki z forum moga mi tylko zazdroscic
pomyliłeś się znowu..zamiast zazdroscic powinnienes napisać współczuć...

Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 12-06-2008 o 13:20.
stary 12-06-2008, 13:45   #73
Savierus
Użytkownik Forum

Savierus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2008

Stan: Niegrający
Imię: Halmir
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Domyślny

nie bede was cytował ale po kurna trzeba pisac otrograficznie na forum o beznadziejnej grze? nie martw sie tylko ci dwaj do ciebie cos maja bo ci zazdroszcza.
Savierus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2008, 14:22   #74
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Domyślny

ej ludzie ja tylko żartowałem w tym temacie - dajcie sobie w żyłę na wstrzymanie...

forum nie jest od najeżdżania na siebie
stary 12-06-2008, 17:03   #75
KoXiS
Użytkownik Forum

Domyślny Kris

Ok luz.
@ 2x up
Dzieki, szacunek. (Nie dlatego, ze mi pochlebiasz, ale w ogole jestes normalny i wyrozumialy. Co jest tu zadkoscia)
@up
Do Ciebie nic nie mialem. I nie mam. Pierwszy zaczeles obrazac moj nick to tylko sie bronilem. Jedyne zastrzezenia to mialem do Tentoxa, ale koniec. Sorry za to.

btw. zeby nie bylo Dzisiaj Polska : Austria i mam nadzieje, ze sie nam uda KIBICOWAC PANOWIE!!!

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 12-06-2008 o 17:04. Powód: Kris
stary 12-06-2008, 17:10   #76
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
Miałem nie komentowac ale nie moge sie powtrzymac..

bo skoro z ciebie taki polonista to chyba nie wypada robic "błentuf ordograficznych"

ojej nie ,jestem zły,bo zaczełem BEZCZELNIE do etronica podskakiwac!! jak ja moglem! przecież to Twój Pan i władca !!!!wybacz wybacz wybacz ! swoja drogą jeśli wyrażanie swojej opinii ,innej niż twoja czy tez twojego master'a to bezczelne podskakiwanie to gl&hf

.
pierwszy raz sie z Toba zgodze...bo jakbys udawał dorosłego to i tak byś wyszedł na dzieciaka..

to że piszesz jak 12 latek nie oznacza ,że jestes dziecinny co jedynie niedorozwinięty....

pomyliłeś się znowu..zamiast zazdroscic powinnienes napisać współczuć...
Twoja wypowiedź jest super i w ogóle, ale proszę Cię, nie rób spacji przed znakami przystankowymi... :/ Przecinek należy do zdania składowego, po którym występuje, więc pisz go tam, gdzie jego miejsce.
Pozdro.
Kup.Se.Musk
Dzisiaj, 09:12 >
shoq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2008, 17:59   #77
KoXiS
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
Oczywiscie, ze masz racje co do jego wypowiedzi, ale on tylko potrafi moje bledy krytykowac. Swoich nie dostrzega... To jest zle, ale trudno jego sprawa. Uparty jest musi postawic na swoim. To jest jak walka z wiatrakami czy rzucanie gorchem o sciane Wiec nie trac na niego nerwow.

@down
Ja sie nie czepiam Twojego pisma. Robi to pan wyzej za co mu dziekuje, bo ja patrze na siebie nie tak jak TY. Podpis, nick, wiek itd.... Jesli mi sie czyjes zdanie nie podoba je komentuje, a nie tak jak Ty czepiam sie innych. Patrz na siebie, bo caly czas czepiasz sie wlasnie tego co zaznaczylem wyzej, a jak przyjdzie co do czego to "do*******acie sie do przecinkow lol , nie przypominam sobie zeby byl taki "wymug" na tym forum : * wypitalac !" Czepiasz sie glupot i Pan wyzej Ci pokazal jaki Ty jestes nic wiecej. Dziekuje mu za to

P.S. Kurde sorry zapomnialem, ze jest wymog nie robienia bledow. Tym bardziej raz na "XXX" postow. I te Twoje "lol". Hmm przestales robic z siebie doroslego? Wyskakujesz teraz ze swoimi naturalnymi tekstami? Tak jak Ty sadzisz, ze moje "Granie w Zielone jest" niedojzale tak ja,ze Twoje "lol".

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 12-06-2008 o 20:25. Powód: Kris
stary 12-06-2008, 18:53   #78
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@up
Oczywiscie, ze masz racje co do jego wypowiedzi, ale on tylko potrafi moje bledy krytykowac. Swoich nie dostrzega... To jest zle, ale trudno jego sprawa. Uparty jest musi postawic na swoim. To jest jak walka z wiatrakami czy rzucanie gorchem o sciane Wiec nie trac na niego nerwow.
do*******acie sie do przecinkow lol , nie przypominam sobie zeby byl taki "wymug" na tym forum : * wypitalac !
stary 12-06-2008, 22:49   #79
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

wygrywamy 5:0 z Chorwacją, Austriacy remisują z Niemcami i wychodzimy na 2 miejscu!
co tu dużo mówić-i po euro

@down
chyba za dużo nasłuchałeś się bońka i bożydarka;]
remis austriakow z niemcami daje po 1 punkcie dla szwabów(4) i 1 dla austriaków(2), my wygrywając bedziemy mieli (4) i chorwaci bez zmian (6) Wygrywajac wysoko z nimi bedziemy mieli 2 albo 3 miejsce, zalezy od sytuacji w golach;] no chyba ze cos zle licze

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa

Ostatnio edytowany przez Etoric - 12-06-2008 o 23:00.
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2008, 22:56   #80
Michael Rzotkiewka
Użytkownik Forum

Michael Rzotkiewka's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
wygrywamy 5:0 z Chorwacją, Austriacy remisują z Niemcami i wychodzimy na 2 miejscu!
co tu dużo mówić-i po euro
remis nie pomoze.. austriacy "musza" wygrac, wie ktos jaki sedzia bedzie "sedziowal" mecz austria - niemcy? jesli ten sam to na bank bedzie powtarzal wolne ktorych nie ma no i z 15karnych bedzie.. no bo jak za przepychanki sa karne no to kilkanascie ich trzeba podyktowac ...

Silvera WAR part #1
http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0

Silvera WAR part #2
http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM
Michael Rzotkiewka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania