|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() poszukalem w necie chwile i mam rozwiazanie
![]() ![]() Kuponista: Możliwość zatrudnienia osób niepełnoletnich za zgodą opiekunów. Zakres obowiązków: Roznoszenie ulotek ofertowych w okolicy lokalu Telepizza. Najważniejsze że legalnie ![]() >> Tutaj << masz ankiete do wypelnienia ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() na wsi można sie popytać jeszcze o kuraki ,blisko mojego maista 10zł/h za loozna prace, robisz 10 minut i czekasz godzine na następne pakowanie...
dziennie loozem mozna przynieść na chate 100zł,jak na 16 lat to dużo,sam robie na stolarni ale za mala kase nie wiecej jak 5zł/h nie dostane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektorzy wycierają szyby samochodowe na parkingach? co o tym sądzicie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Praca na budowie 12,5zł/h
Ciężka, wkurzająca robota, wymagająca siły fizycznej lecz pieniążki wynagradzają Ci te problemy. Wg. mnie, jeżeli ktoś chce pracować legalnie, to największe 'kokosy' zarobi w branży budowlanej. MCDonald 7,5zł/h Sprzątanie, stanie przy kasie/MC Drive. Wygodna praca nie wymagająca większego wysiłku, w której poznaje się wiele ludzi i na ogół nie sprawia żadnych problemów. A zapłata, jak na te warunki, które wg. mnie są wyśmienite jest też całkiem spora. Co do "mycia szyb na parkingach": Uważam, że jest to w miare ciężka praca, bo ludzie nie za bardzo chcą by to jakaś przypadkowa osoba, myła im auto, więc dużo człowiek tam nie zarobi, a też zdarzy się czasem, że można pracować w bardzo męczących warunkach (deszcz, wichura, upał etc.) Reasumując, moim zdaniem nie warto bawić się w robotę, w której ilość zarobionych pieniędzy jest zależna od szczęścia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Cytuj:
Edit: Teraz przeczytałem dokładnie Twój post, roznoszenie.. Ale wolę się upewnić ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez szepke - 25-06-2008 o 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja akurat widziałem. Jakieś dwa lata temu, jechałem z ojcem na zakupy, była wtedy burza i cholernie lało. Podchodzi do naszego auta jakiś człowiek przemoczony jak gacie małego dziecka. Odrazu pomyśleliśmy "Żebrak", a tu nagle pytanie "Czy zechcieliby państwo mieć samochód umywane przeze mnie?" (Powiedział to jakoś tak bez sensu, jakby nigdy w życiu nie chodził do szkoły). Ojciec spojrzał na niebo i powiedział, że 'pogoda mu myje' samochód za darmo. Wtedy ten biedny człowiek zaczął coś mówić, że on ma płyn i zawsze może też popilnować samochód et cetera, et cetera... Można wywnioskować, że Ci ludzie są tak zdesperowani, że nawet te stosunkowo 'głupie' warunki nie przeszkadzają im w pracy. Ale co do Twej ironicznej kwestii, że jest to 'widok godny upamiętnienia' to przyznam Ci rację. = ) Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Siviertez - 26-06-2008 o 10:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Parę dobrych lat temu znajomy tak pracował, ale niestety nie jestem w stanie przypomnieć sobie ile zarobił i czy przypadkiem nie dostał tej roboty 'po znajomości'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() I ty w to wierzysz... Omg...
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 26-06-2008 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mycie samochodów to dobra fucha...Dobrze zarabiasz + napiwek dostajesz..A jak trafi się jakiś bogacz to nawet 100 zł napiwku dostajesz..Mój kolega mówi, że przeciętnie z samych napiwków 120 zł/per day wyciąga, raz nawet 190 wyciągnął + stała pensja..Ale praca niestety ciężka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2 up
Nie możesz liczyć idąc do pracy na napiwki bo to nie ma najmniejszego sensu, a jeżeli nie jesteś zatrudniony na jakiejś stacji (czyli biegasz jak kretyn po parkingu) to w ogóle bym nie liczył na jakiekolwiek pieniążki, które mogą Cie zadowolić (chyba, że nie masz na chleb i wodę). Jeszcze jedno: Ile masz lat, że wierzysz koledze, któremu 'bogacze' dawały stówki jako napiwek za wycieranie szyb samochodowych? @ up Owned = D Ostatnio edytowany przez Siviertez - 26-06-2008 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Jezus Chrystus Zbawiciel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Poziom: 131
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Ubierz się ładnie, idź na dworzec, jak będziesz miał farta to 1000zł w nocke wyciągniesz. Na początku może być trudno ale potem jak pozyskasz stałych klientów to lajt.
Druga opcja to dilerka - najbezpieczniejszy zawód na świecie (tak tak, policja jest opłacana) na miecha z 4-5 tysiaków. Oczywiście musisz znaleźć "pracodawce", chyba że będziesz sam uprawiał i sprzedawał (większa szansa że wpadniesz, ale czysty zysk). Trzecia opcja jest taka że podbijasz do jakiegoś gówniarza jak jest ciemno, kopa w brzuch wyciągasz kose i dawaj komóre, i masz nowiutkiego SE k660i. Potem sprzedajesz na allegro za pare stów i się cieszysz że masz kasę na nowe ciuchy. To tyle, jeśli chcesz zap*******ć 10h dziennie jak ten debil w makdonaldzie albo stać i rozdawać ulotki za psie pieniądze to droga wolna (tak btw to tego lata na jedno stanowisko jest kilkudziesięciu chętnych). Jeśli nie to skorzystaj z powyższych opcji. Cześć. @down twoja stara Ostatnio edytowany przez Corrnn - 27-06-2008 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
N/C. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() 1500 zł na całe wakacje to moim zdaniem jest żenada... zmarnował sobie 2 miesiące wolnego i mu zapłacili 1500 zł....? to mój kumpel ma prawie tyle samo w ciągu miesiąca w McDonaldzie
@Edit: Co do mycia szyb w samochodach to już lepiej pójść na myjkę ręczną i odkurzać jakieś fajne fury od środka , pucować maskę , szybki i takie tam pierdoły czasami jak sie trafi jakaś fajna fura to z przyjemnością sie ją wymyje ;D
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 27-06-2008 o 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() @down Nie powiem kto mnie nauczył, bo byłoby to dla Ciebie zapewne obraźliwe ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 27-06-2008 o 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() doswiadczenie cie nauczylo?
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: FałataStreet
Imię: .i.
Świat: Eternia
|
![]() widzę wszyscy się kochają tutaj xD
co do tematu to można iść do jakiegoś ch*jstwa typu reale itd. i się spytać o jakąś prace typu promotor sprzętu rtv albo jak się ma książeczke sanepidowską to można już iść prawie wszędzie... wykładanie towaru itd. |
![]() |
![]() |