![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @Gelt:
Szowinizm. No i takie rozumowanie się przyjęło. "'Bo przecież facet pod latarnią nie stoi''. @Sorbet: Ja odmówie. Emocje to najgorszy partner. @Snick: Seks to nie dowód na miare miłości. W małżeństwie seks zazwyczaj jest rozrywką. Potem staje się męczarnią ale w to nie wnikajmy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zauważcie, że takie rzeczy, jak sami wspominacie, zaczynają się w wieku gimnazjalnym, więc moim zdaniem (wiem z własnego doświadczenia) jest to wina nie tyle rodziców, czy dzieciaków, co podejścia do tego etapu w życiu. Może i będę uogólniał, ale w gimnazjum dzieciakom po prostu odbija, ponieważ zaczyna się ich traktować poważnie (sam kurwa do tej pory nie rozkminiam z jakiej paki), a one to bezwzględnie wykorzystują czego wynikiem są takie właśnie sytuacje.
Gelt- Dla mnie zarówno kobieta, jak i mężczyzna, który śpi na każdej imprezie z kim innym, nie interesuje się tym jest po prostu szmatą/męską dziwką. Znam takich i wiedzą co o nich myślę. Niestety czasem zdarzy się, że jakaś ilość alkoholu też mnie sprowadza na dno... ale z tego, co się dowiaduje po imprezach to są przypadki sporadyczne. Tylko co z tego, jeżeli później mam moralnego kaca i źle mi z tym.
![]() |
#63 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
W ostatnim poscie nie chodzilo mi o przypadkowy seks, lecz seks z chlopakiem/dziewczyna. Osoba ktora zna sie troche lepiej. Chociaz ja szczerze mowiac nigdy nie widzialam niczego fajnego w wyscigach takich. Moja kolezanka calowala sie z 34 chlopakami (robi liste o.O) i jest z tego dumna: P Ale co kto lubi. @Sorbet Typowe rozumowanie dorastajacego prawiczka. @Voon Arculin Niestety: /
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 09-07-2008 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() morał z tego taki:
W dziewczyny nie ładuje się uczuc tylko chuja ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najbardziej śmieszy mnie to że ten temat tak szybko się rozwinął niż topic z moją opowieścia : - /
Co do tematu to co : nic nie mogę powiedzieć bo mam narazie 14 lat i jestem tych sprawach totalnym pro debilem(z drugiej strony dobrze bo przynajmniej na debila nie wyrosnę ![]() @Lechista Looknij na moją opowieść .... masz fajną rolę xD
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() Kiedy mężczyzna mówi że szuka dziewicy, to odzywa się w nim natura mężczyzny-zdobywcy. Jeśli facet "zdobywa" niczym nie starganą, słodką, niewinną dziewice, osiąga swój wymarzony cel, bo przecież "zdobyl" to co chciał. Zaczyna myśleć chujem i pierwotne instynkty biorą gore. Uczynił z cnotliwej dziewczynki, kobietę (przynajmniej fizycznie). Jest to troche prymitywne, ale leży to w naturze wielu facetów i to oni zawsze będą narzekać na brak dziewic
![]() Ostatnio edytowany przez boston808 - 09-07-2008 o 16:16. |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Mam pytanie które od razu mi sie ukazało czytając ten temat (wyprzedzam jestem entuzjastą kobiet)
Dziewice i ich męscy odpowiednicy są częściej rozdziewiczani przez partnerów płci przeciwnej czy tej samej ???
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
40 % mężczyzn przeżywa swój pierwszy raz pod prysznicem. Pozostałe 60 % nie idzie do wojska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja tu popieram Lasoocha. Sam jestem prawiczkiem, a do inicjacji mi sie nie spieszy, a TYM BARDZIEJ nie pociaga mnie mysl o babraniu sie w krwi :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Jeszcze: Worek na twarz i pchasz. , cytat, bo to słowa mojego nauczyciela WFu. Osobiście nie korzystam z tej złotej myśli.
Cytuj:
Ja, jako porządny młody mężczyzna chamstwa nie toleruję, w stosunku do kobiet szczególnie. Topic. Ciekawy temat. Najciekawszy od dawien, dawna. Przez prawie dwa lata użytkowania forum uświadomiłem sobie jakimi idiotami są ludzi grający w tibie. Po 10 minutach czytania postów w tym temacie okazało się że nie tylko idiotami, ale i zoofilami, nekrofilami oraz chamami i prostakami. A nie, te dwa ostatnie to jednak już od dawna wiedziałem.
![]() |
![]() |
#73 |
Blondynka
|
![]() Przepraszam bardzo szanownych panów, lecz dlaczego zajmujecie się tylko dziewczynami i ich "dziewictwem"? Faceci to już nie istnieją, prawda?
No tak wiadomo... Dziewczynki mają być grzeczne i czekać najlepiej do ślubu, zaś panów zasada ta nie obowiązuje - mogą robić co chcą i nikt ich za to nie skrytykuje. Mimo wszystko żyjemy w kraju, w którym (teoretycznie) obowiązuje równość płci.
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I w tym nie ma żadnej równości płci.
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Polecam przeczytac: http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,34...5,0,forum.html Ciezko bedzie znalezc tu osoby ktore doczytaja to do konca. Mimo wszystko, warto. Wy dziewczynki tez przeczytajcie ![]() Z innej beczki: http://img167.imageshack.us/img167/8840/184uu3.jpg Aha, i jeszcze jedno. Grzeszki kobiet z anonimowego forum. Warto przejrzec. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Owszem, panuje równouprawnienie. Jeśli dorośniesz i zamieszkasz z kobietą to zrozumiesz, na czym tak naprawdę to polega. Nie zamierzam być mężczyzną - typowo męskie zajęcia pozostawiam mojemu chłopakowi. Lubię krótkie spódniczki, szpilki, makijaż... Lecz czy jest coś złego, jeśli walczę o równe postrzeganie kobiet i mężczyzn? Dlaczego facet ma być za coś chwalony, a kobieta mieszana z błotem? Za tą samą rzecz? Jeśli już rozmawiamy o zbyt szybkiej inicjacji seksualnej wśród młodzieży to ma ona miejsce zarówno wśród chłopców, jak i wśród dziewcząt. Dlaczego faceci wymagają, by kobieta była dziewicą (dla każdego kolejnego chłopaka), a w przypadku chłopców nie ma to znaczenia? Dla kogo dziewczyny się tak ubierają, dla samych siebie?... Cytuj:
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 09-07-2008 o 18:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powtarzam - w sprawach cnotliwość obu płci nie ma równouprawnienia. Kobieta zawsze będzie tą 'gorszą'.
Best was the best but Garrincha was better. Ostatnio edytowany przez Berbatov - 09-07-2008 o 18:27. Powód: Kawa jest gorąca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Slythia - 09-07-2008 o 18:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() I masz przyklejone na dupie "PIERDOL MNIE".
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
/Slythia : nie miałem na celu obrażania kogokolwiek, ale wybacz taka jest prawda. Ostatnio edytowany przez Kamliss - 09-07-2008 o 18:35. |
|||
![]() |
![]() |