Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-07-2008, 15:17   #61
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

@Gelt:
Szowinizm. No i takie rozumowanie się przyjęło. "'Bo przecież facet pod latarnią nie stoi''.

@Sorbet:
Ja odmówie. Emocje to najgorszy partner.

@Snick:
Seks to nie dowód na miare miłości. W małżeństwie seks zazwyczaj jest rozrywką. Potem staje się męczarnią ale w to nie wnikajmy.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-07-2008, 15:23   #62
Mad-Sin
Użytkownik Forum

Mad-Sin's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...

Stan: Niegrający
Mad-Sin ma numer GG 4619816
Domyślny

Zauważcie, że takie rzeczy, jak sami wspominacie, zaczynają się w wieku gimnazjalnym, więc moim zdaniem (wiem z własnego doświadczenia) jest to wina nie tyle rodziców, czy dzieciaków, co podejścia do tego etapu w życiu. Może i będę uogólniał, ale w gimnazjum dzieciakom po prostu odbija, ponieważ zaczyna się ich traktować poważnie (sam kurwa do tej pory nie rozkminiam z jakiej paki), a one to bezwzględnie wykorzystują czego wynikiem są takie właśnie sytuacje.

Gelt-

Dla mnie zarówno kobieta, jak i mężczyzna, który śpi na każdej imprezie z kim innym, nie interesuje się tym jest po prostu szmatą/męską dziwką. Znam takich i wiedzą co o nich myślę.
Niestety czasem zdarzy się, że jakaś ilość alkoholu też mnie sprowadza na dno... ale z tego, co się dowiaduje po imprezach to są przypadki sporadyczne. Tylko co z tego, jeżeli później mam moralnego kaca i źle mi z tym.
stary 09-07-2008, 15:23   #63
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@up

W ostatnim poscie nie chodzilo mi o przypadkowy seks, lecz seks z chlopakiem/dziewczyna. Osoba ktora zna sie troche lepiej.

Chociaz ja szczerze mowiac nigdy nie widzialam niczego fajnego w wyscigach takich. Moja kolezanka calowala sie z 34 chlopakami (robi liste o.O) i jest z tego dumna: P Ale co kto lubi.

@Sorbet

Typowe rozumowanie dorastajacego prawiczka.

@Voon Arculin

Niestety: /

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"

Ostatnio edytowany przez Gelt - 09-07-2008 o 15:28.
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 15:33   #64
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

morał z tego taki:
W dziewczyny nie ładuje się uczuc tylko chuja
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 15:50   #65
Mystlich
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2008
Wpisy bloga: 4

Domyślny

Najbardziej śmieszy mnie to że ten temat tak szybko się rozwinął niż topic z moją opowieścia : - /

Co do tematu to co : nic nie mogę powiedzieć bo mam narazie 14 lat i jestem tych sprawach totalnym pro debilem(z drugiej strony dobrze bo przynajmniej na debila nie wyrosnę DD)

@Lechista
Looknij na moją opowieść .... masz fajną rolę xD

"...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni."
Mystlich jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 16:14   #66
boston808
Guest

Domyślny

Kiedy mężczyzna mówi że szuka dziewicy, to odzywa się w nim natura mężczyzny-zdobywcy. Jeśli facet "zdobywa" niczym nie starganą, słodką, niewinną dziewice, osiąga swój wymarzony cel, bo przecież "zdobyl" to co chciał. Zaczyna myśleć chujem i pierwotne instynkty biorą gore. Uczynił z cnotliwej dziewczynki, kobietę (przynajmniej fizycznie). Jest to troche prymitywne, ale leży to w naturze wielu facetów i to oni zawsze będą narzekać na brak dziewic

Ostatnio edytowany przez boston808 - 09-07-2008 o 16:16.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 16:32   #67
Sankar
Użytkownik Forum

Sankar's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Mam pytanie które od razu mi sie ukazało czytając ten temat (wyprzedzam jestem entuzjastą kobiet)

Dziewice i ich męscy odpowiednicy są częściej rozdziewiczani przez partnerów płci przeciwnej czy tej samej ???
stary 09-07-2008, 16:38   #68
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Przez tą samą płeć.
stary 09-07-2008, 16:50   #69
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@up
40 % mężczyzn przeżywa swój pierwszy raz pod prysznicem. Pozostałe 60 % nie idzie do wojska.
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 17:05   #70
Grocix
Użytkownik Forum

Grocix's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć

Grocix ma numer GG 6761731
Domyślny

Ja tu popieram Lasoocha. Sam jestem prawiczkiem, a do inicjacji mi sie nie spieszy, a TYM BARDZIEJ nie pociaga mnie mysl o babraniu sie w krwi :O

時を超え捕らえられてる
あふれるこの想いは何?
優しさが目尻に似合う
あの人たちは今どこに居るの?

Grocix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 17:16   #71
Zyziek
Użytkownik Forum

Zyziek's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
@down

Poruszyles bardzo ciekawy temat.! Kiedy dziewczyna przespi sie z paroma facetami, to jest dziwka. A kiedy mezczyzna przespi sie z paroma kobietami to jest super macho i w ogole elo: D Mozecie mi to wyjasnic.?
Bo facet jest stworzony do zapładniania, a dziewczyna ma wybrać tego jednego najbardziej odpowiadającego jej oczekiwaniom, a nie robić z tego sport. Tak powiedziała nam pani od biologii .
Zyziek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 17:48   #72
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snick Pokaż post
"Potwór nie potwór, byle miał otwór."
To chyba na tyle. ;p
Jeszcze: Worek na twarz i pchasz. , cytat, bo to słowa mojego nauczyciela WFu. Osobiście nie korzystam z tej złotej myśli.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123 Pokaż post
Dla mnie to nic dziwnego w sumie, jak chłopak mówi do dziewczyny "chcę cię przelecieć".
Jeżeli chłopak mówi do dziewczyny chcę cię przelecieć, to jedyne co powinno porządne dziewczę zrobić, to powiedzieć Nie i pierdolnąć typa po ryju. I taka reakcja to by było "nic dziwnego".
Ja, jako porządny młody mężczyzna chamstwa nie toleruję, w stosunku do kobiet szczególnie.

Topic.
Ciekawy temat. Najciekawszy od dawien, dawna. Przez prawie dwa lata użytkowania forum uświadomiłem sobie jakimi idiotami są ludzi grający w tibie. Po 10 minutach czytania postów w tym temacie okazało się że nie tylko idiotami, ale i zoofilami, nekrofilami oraz chamami i prostakami.

A nie, te dwa ostatnie to jednak już od dawna wiedziałem.
stary 09-07-2008, 17:53   #73
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Przepraszam bardzo szanownych panów, lecz dlaczego zajmujecie się tylko dziewczynami i ich "dziewictwem"? Faceci to już nie istnieją, prawda?

No tak wiadomo... Dziewczynki mają być grzeczne i czekać najlepiej do ślubu, zaś panów zasada ta nie obowiązuje - mogą robić co chcą i nikt ich za to nie skrytykuje. Mimo wszystko żyjemy w kraju, w którym (teoretycznie) obowiązuje równość płci.
stary 09-07-2008, 18:04   #74
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Mimo wszystko żyjemy w kraju, w którym (teoretycznie) obowiązuje równość płci.
Taa, tylko że jak facet będzie kochał się z trzema kobietami naraz to nie zajdzie w ciąże. Kobieta w odwrotnej proporcji (czyt 3 facetów, 1 kobieta) szanse ma duże. A jak wiadomo ciąża to problem tylko i wyłącznie damy, bo w końcu piętnastolatka z 'brzuchem' to symbol kobiety która się s*****ła.

I w tym nie ma żadnej równości płci.
stary 09-07-2008, 18:06   #75
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Przepraszam bardzo szanownych panów, lecz dlaczego zajmujecie się tylko dziewczynami i ich "dziewictwem"? Faceci to już nie istnieją, prawda?

No tak wiadomo... Dziewczynki mają być grzeczne i czekać najlepiej do ślubu, zaś panów zasada ta nie obowiązuje - mogą robić co chcą i nikt ich za to nie skrytykuje. Mimo wszystko żyjemy w kraju, w którym (teoretycznie) obowiązuje równość płci.
Zalamuja mnie te wasze teksty o rownouprawnieniu. Szkoda ze zaslaniacia sie rownoscia plci tylko wtedy gdy wam wygodnie. "Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko jak trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby. Pani jest w pełni mężczyzną."

Polecam przeczytac:
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,34...5,0,forum.html
Ciezko bedzie znalezc tu osoby ktore doczytaja to do konca. Mimo wszystko, warto. Wy dziewczynki tez przeczytajcie

Z innej beczki:
http://img167.imageshack.us/img167/8840/184uu3.jpg

Aha, i jeszcze jedno. Grzeszki kobiet z anonimowego forum. Warto przejrzec.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 18:18   #76
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ= Pokaż post
Zalamuja mnie te wasze teksty o rownouprawnieniu. Szkoda ze zaslaniacia sie rownoscia plci tylko wtedy gdy wam wygodnie. "Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko jak trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby. Pani jest w pełni mężczyzną."
A ja uwielbiam męski szowinizm ; ).

Owszem, panuje równouprawnienie. Jeśli dorośniesz i zamieszkasz z kobietą to zrozumiesz, na czym tak naprawdę to polega.

Nie zamierzam być mężczyzną - typowo męskie zajęcia pozostawiam mojemu chłopakowi. Lubię krótkie spódniczki, szpilki, makijaż... Lecz czy jest coś złego, jeśli walczę o równe postrzeganie kobiet i mężczyzn? Dlaczego facet ma być za coś chwalony, a kobieta mieszana z błotem? Za tą samą rzecz?

Jeśli już rozmawiamy o zbyt szybkiej inicjacji seksualnej wśród młodzieży to ma ona miejsce zarówno wśród chłopców, jak i wśród dziewcząt. Dlaczego faceci wymagają, by kobieta była dziewicą (dla każdego kolejnego chłopaka), a w przypadku chłopców nie ma to znaczenia?

Dla kogo dziewczyny się tak ubierają, dla samych siebie?...

Cytuj:
Taa, tylko że jak facet będzie kochał się z trzema kobietami naraz to nie zajdzie w ciąże. Kobieta w odwrotnej proporcji (czyt 3 facetów, 1 kobieta) szanse ma duże. A jak wiadomo ciąża to problem tylko i wyłącznie damy, bo w końcu piętnastolatka z 'brzuchem' to symbol kobiety która się s*****ła.

I w tym nie ma żadnej równości płci.
Masz rację, jest to jej problem. Tak stworzyła nas natura. Lecz nie jest to tylko jej wina - a tylko ona jest potępiana. I w tym jest problem... W końcu musiała się z kimś przespać, by mieć to dziecko, prawda? Chyba, że jest wiatropylna...

Ostatnio edytowany przez Slythia - 09-07-2008 o 18:20.
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 18:21   #77
Snick
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtiziom Pokaż post
Worek na twarz i pchasz.
Ciebie też muszę poprawić:

"Flaga na twarz i za ojczyznę pchasz."
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 18:25   #78
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Masz rację, jest to jej problem. Tak stworzyła nas natura. Lecz nie jest to tylko jej wina - a tylko ona jest potępiana. I w tym jest problem... W końcu musiała się z kimś przespać, by mieć to dziecko, prawda? Chyba, że jest wiatropylna...
Tylko jak to już wspomniałem, to kobieta chodzić będzie z brzuchem, to kobieta będzie obiektem uwag kościołowych staruszek w pierwszym rzędzie i najważniejsze - jeżeli podda się aborcji będzie miała skazę na sumieniu. Tak było już od czasów Dawida, Salomona czy Chrystusa.

Powtarzam - w sprawach cnotliwość obu płci nie ma równouprawnienia. Kobieta zawsze będzie tą 'gorszą'.

Ostatnio edytowany przez Berbatov - 09-07-2008 o 18:27. Powód: Kawa jest gorąca.
Berbatov jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 18:30   #79
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtiziom Pokaż post
Tylko jak to już wspomniałem, to kobieta chodzić będzie z brzuchem, to kobieta będzie obiektem uwag kościołowych staruszek w pierwszym rzędzie i najważniejsze - jeżeli podda się aborcji będzie miała skazę na sumieniu. Tak było już od czasów Dawida, Salomona czy Chrystusa.

Powtarzam - w sprawach cnotliwość obu płci nie ma równouprawnienia. Kobieta zawsze będzie tą 'gorszą'.
Tak, teraz to jest prawda. Lecz jest to niesprawiedliwe. Oczywiście, "brzucha" czy ewentualnej skazy nie zmienimy (chociaż... przypadek faceta w ciąży), lecz społeczeństwo i jego postrzeganie można. Lub chociaż spróbować... Wystarczy zaprotestować przeciw takiemu traktowaniu.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 09-07-2008 o 18:31.
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2008, 18:31   #80
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Lubię krótkie spódniczki, szpilki, makijaż...
I masz przyklejone na dupie "PIERDOL MNIE".

Cytuj:
Dlaczego facet ma być za coś chwalony, a kobieta mieszana z błotem? Za tą samą rzecz?
Bo to nie faceci stoją pod latarnią, zdzierając kase z lasek którym chce sie "ruchac".

Cytuj:
Dlaczego faceci wymagają, by kobieta była dziewicą (dla każdego kolejnego chłopaka), a w przypadku chłopców nie ma to znaczenia?
Dla tego, że nie chcą kolejnej rozepchanej kurwy, która spała z połową szkoły - no ale przecież ma potrzeby seksualne...

Cytuj:
Dla kogo dziewczyny się tak ubierają, dla samych siebie?...
Dla tych którzy chcą puknąć kolejną dupeczke.

/Slythia : nie miałem na celu obrażania kogokolwiek, ale wybacz taka jest prawda.

Ostatnio edytowany przez Kamliss - 09-07-2008 o 18:35.
Kamliss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania