|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeprowadzasz tyle transferów, ile tylko chcesz.
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak punktowali moi zawodnicy:
Ukryty tekst:
Przed następną kolejką wykorzystałem dziką kartę zaryzykowałem inne ustawienie. Ciekawe czy się opłaci? Ukryty tekst:
Nie wiem czy dobrze zrobiłem zmieniając Artete za Nasriego. Mascherano, który dopiero co wrócił z igrzysk pewnie też na razie za dużo nie pogra, ale to jest skład na dłużej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xendriel, popełniłeś ogromny błąd. Wyrzuć Eboue, dopóki ten gość nie zacznie znowu grac na prawej obronie, będzie bezużyteczny.
![]() |
#65 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
Swoją drogą, nikt nie skomentował zmian jakie przeprowadziłem po pierwszej kolejce :< Żałuje, że wywaliłem Givena... Carraghera w sumie też. Ostatnio edytowany przez Ditto - 25-08-2008 o 15:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fabregas już w 100% gotowy do gry. Denilson jest beznadziejny, odradzam zakup. Radzę ci sprzedać Mascherano i Eboue, a w ich miejsce sprowadzić kogoś z tych zawodników: Bentley, Modric, Ashley Young, Downing, Arteta, Elano.
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mascherano jest tani 5.5, Eboue z Denilsonem 6.0. Jeśli miałbym wziąć kogoś z poleconych przez ciebie zawodników, musiałbym chyba sprzedać Gerrarda, który wart jest 11.5.No nic przez ten tydzień zlookam dokładnie statystyki i coś wykombinuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale Javier ma kontuzję, więc lepiej zastąpić go kimkolwiek, kto w ogóle gra.
Ja się zastanawiam nad wyrzuceniem ze składu Ferdinanda i zastąpieniem go przez Carvalho...
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wydaje mi się, żeby Mascherano miał jakąś kontuzję. W sobotę grał cały mecz na igrzyskach i dlatego nie wystąpi w eliminacjach LM. Benitez pewnie będzie chciał mu dać jeszcze trochę odpocząć i nie wiadomo czy zagra w następnej kolejce PL.
Co do Rio to ja właśnie go kupiłem i mam nadzieję, że się rozkręci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przy Mascherano jest ten czerwony kwadracik, ale może to faktycznie przez to, że był na IO.
No cóż, jeszcze 4 godziny do ostatniego meczu tej kolejki. Trzymam kciuki za Rio, nie obrażę się, jeśli strzeli gola ![]()
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() No to prezentuje wam skład na najbliższą kolejkę :
Given Bosingwa-Terry-Ferdinand-Evra Young-Elano-Deco(c) Torres-Carew-Fagan
![]() |
#74 |
Zbanowany
|
![]() Genialnie spisał się mój pierwszy rezerwowy z Argentyny ;> Coloccini zdobył 6 punktów, a "grał" zamiast kontuzjowanego Kranjcara. Zawiodłem się na Defoe (1pkt) i Tevezie (2pkt). Cech jako kapitan 16 punktów. Szkoda, że na pierwszą kolejkę nie dałem opaski Agbonlahorowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja miałem Fletchera na ławce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurde, spadłem z 1 pierwszego miejsca na bodajże 4-5, strasznie dupna ta kolejka. W 3 na pewno lepiej spisze się Clichy, Persie i Nasri. Liczę na nich. :*
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() * Almunia replaced by Cech
* Kuszczak replaced by Gordon * Sagna replaced by Evra * Skrtel replaced by Carragher * Vidic replaced by Ricketts * Jagielka replaced by Cahill * Laursen replaced by Carvalho * Diarra replaced by Elano * Nasri replaced by Fabregas * Petrov replaced by Young A * Dempsey replaced by Ireland * Anelka replaced by Carew * Camara replaced by Baxter * Santa Cruz replaced by Walcott Zaszło troszkę zmian ![]() Obecnie mój skład wygląda tak: Ukryty tekst:
Zaryzykowałem i postawiłem na pomoc. Trójka solidnych obrońców też powinna zrobić swoje. Walcott i Carew w ataku.. Na Carew'a bardziej licze.. Chociaż skoro Van persie cienko tera gra to myślę, że Walcott wyjdzie w podstawowym i może brameczke zdobędzie ![]() ![]() joł. edit: btw. Moja drużyna to Piast ;p Ostatnio edytowany przez Fintex - 26-08-2008 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
|
![]() Ty byłeś pierwszy tylko dlatego, że punkty przydzielane są od dołu tabeli, a później każdy cię przeganiał, więc... Masz strzałki, ja jestem cały czas pierwszy, Maggic ciągle drugi, a ty gdzieś daleko :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Fintex - Ja tez postawiłem na 5 pomocników
![]() Ja wywaliłem Eboue tak jak radził mi Yoh, a na jego miejsce dałem Modricia. Tylko brakowało mi punktów i musiałem sprzedać Woodgate'a. Za niego dałem Ben Haim z Man City. Dlatego teraz chciałem się zapytać czy warto na niego stawiać, bo szczerze mówiąc nie widziałem go nigdy w akcji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |