|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żel i ból... ;[
Moi drodzy pro użytkownicy jakże zacnego forum oraz forum na bardzo wysokim poziomie: Bahushuahsuashuashaush! Nie kłóćcie się o to "jaki yezdem fayny a ty nup" bo czytając posta za postem stwierdzam, że ten temat to jeden wielki OFFTOP. ;< Niestety, to było zawsze, jest i będzie, każdy kto gra na non-pvp, czy pvp będzie (wiadomo) za swoim typem serva. Tak więc prawdziwi gracze powinni mieć na to, że tak się wyrażę "wyjebane" na to co myśli Jasiu z Gdańska, czy Michał z Katowic. ;[ @topic Niezły koleś jest, pięknie to zaplanował. o/
Ostatnio edytowany przez qq2 - 20-09-2008 o 07:54. Powód: literufka XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha blackd, NA 2 SSIE LEPIEJ WIDAĆ LURA! x/ A jak tak cie bot boli to masz ![]() Łyso? @Co do walki pvp / non-pvp - do pvp nic nie mam, ale jak ktoś mi kozaczy, że gra na pvp, i wali teksty w stylu "noob-pvp" "non-pvp didint happen" etc to mnie wkurw bierze, i mówię co myślę, bo mam od tego lamusa z 10x więcej fragów na tym "noob pvp" Pzdro. Ostatnio edytowany przez *Carlsberg - 18-09-2008 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: w wenor
Imię: nie powiem bo haknom mi
Gildia: rurznie ale najleprze elity
Świat: karzdy durzy
Poziom: tak
Skille: terz
Poziom mag.: co
|
![]() Profesjonalny quest service, room wyczyszczony do zera w kilkasekund gz!
@up mnie jedno rozwala, że dużo osób która używa bota nie potrafi się nauczyć uciekać i używać klawiatury numerycznej do poruszania się po skosach, skoro bot za nich odwala robotę (leczenie itp.) to przynajmniej można się nauczyć poruszać, bo jak widzisz grupę 10+ osób to trzeba spier... nawet jak masz 300 ek'a, a to co odstawiają nieraz nawet 200+ to "RZAL I BUL" Chcieliby aby bot za nich wszystko robił, a jak zaczyna ktoś atakować to ucieczka na najbliższe schody i up/down, a później ktoś przesuwa i cel leży. Skoro bot odwala 90% roboty to zamiast się nauczyć tego z czym bot nie za dobrze sobie radzi to nie łaska bo nie potrafią :x
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Uwierz mi, że nas to nie dotyczy ; ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() a to ,że przyczyniłeś się do kogoś śmierci lurując lub blokując go to nie jest frag :'(
![]() Ostatnio edytowany przez BingooCola - 19-09-2008 o 18:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz wielcy mastahowie odpowiedzcie sobie na pytanie - Co jest w dzisiejszych czasach trudniejsze? Porównanie było parę stron temu, więc japa :^).
Anyway, jak ktoś wcześniej powiedział - każdy stoi za swoim własnym typem servera więc ta kłótnia nie ma sensu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zapytaj się kogoś kogo ubiliśmy tak: "Kto cię ubił?" Odpowie że my, a nie moby. Fail. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
Ale kogo to obchodzi co on powie? Fragi bierze się z tibii.com a nie opini graczy lol. Myślisz że jak na wojnie padnie typ to frag będzie dla połowy guild bo niektórzy pomagali w ubijaniu czy tego jednego (lub dwóch) co ich nicki są w powodzie śmierci ofiary? A to że są teraz hoty to nie wina graczy tylko tych którzy używali botów za tej tibi 7.x i cip soft wybrał takie rozwiązanie. end btw kiedy będą bany za offtopa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() No-life może?
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |