|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Pod Mostem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Bez Japy
Profesja: Knight
|
![]() Zostawcie ją już.
Glantah czy jak ci tam innaczej. Jesteś jednym słowemm ale bez obrazy debilem. To że masz lepszy fake'a to nie znaczy że jesteś ultra boss A mój pierwszy fake hahaha! Prolog - wszystkie postacie "leżały" A teraz aż to takie złe nie jest. (no mam nadzieje) Daj dziewczynie spokojnie kontyuowac jeżeli chce. Forum jest dla wszystkich. Zanim kogoś zbluzgasz, zastanów sie nad tym, teraz oni bluzgają ciebie...
![]() |
#62 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2008
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Różne
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @up
Zapisz się na jakieś korki z polskiego czy coś...
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2008
|
![]() Nie podoba mi się 2/10
Rozwiąż rebus: Podpowiedź kogo chcemy wyrzucić z forum. Zawiesił kurtkę na Wieszaku i doznał szoku. Jako Użydkownik forum poudaje szkodnika. //////ładuje odpowiedź------- Alert: blocked by moderator. Ostatnio edytowany przez Franek_i_Kimono - 24-11-2008 o 19:45. Powód: P.S. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Profesja: Paladin
Gildia: Niemam
Świat: Isara
Poziom: **
Skille: **/**
Poziom mag.: *
|
![]() na PW nieumiesz poco spamisz?
jasne twoje lepesze? ha a szczególnie ten kominek. Sory za offtopa o jezu ale sie czepiasz Ostatnio edytowany przez MadziulaX - 24-11-2008 o 19:39. |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Franek z kimona
Wez sie troche opanuj chlopcze. Nikt nie musi wychodzic z tego dzialu a jasli juz to ta osoba bedziesz ty (o ile laska userow tego dzialu bedzie w normie). Skoncz ten bezsensowny spam i ochlon. |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Już wielu odeszło przez takich jak ty (kicia1995 ostatnim czasy). I SAM NIE JESTEŚ BOS!!!!
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() @neji13
Co za słowa otuchy ![]() ale ja sie nim nawet nieprzejełam ![]() A co do fake robie nowe. a co do tego jak juz mówiłam to niemiało być super ultra extra hero ale myślcie sobie jak chcecie ![]() Ostatnio edytowany przez MadziulaX - 24-11-2008 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry za offtop, ale zaciekawiło mnie pewne pytanie, mianowicie:
Cytuj:
@topic: Rób rób, zastosuj porady itp. I nie słuchaj debili, którzy mówią o wychodzeniu*, to było fajne jakiś czas temu ;/ * - no ofc. jeśli ktoś jest takim kretynem, że nie zna się na rzeczy, a lata wszędzie i pr0 pr0 pr0 ( jak ten koleś co miał małą czcionkę i chyba kiełbasę w avku ) to ... to niech stąd sobie pójdzie :<
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
|
![]() @neji13
Łoohoho! Ale kozak z Ciebię! Daj autograf! @Franek_i_Kimono Następne pokolenie noobów przybywa. @MadziulaX Ja wątpię że jesteś innej płci niż większość userów^^, mimo to nie okazujesz noobstwa chociaż tego lalusiowatego Maćka to bym zostawił. Mimo to, kontynuuj faka; ]. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up chcesz autograf?
proszę.. neji13 @X-Zero musiałem tam zeżrec odejdą... że jak odejdziecie to jakiś Franek_i_Kimono będzie liderem w fake ironia xD @MadziulaX kontynuuj tego ;]
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() @neji 13
Jakoś straciłam motywacje i wene. Ale obiecuje że nowego fake dociągne do końca. Jakbyście wiedzieli jakie rzeczy na PW napisał mi kumpel franka aż zal ![]() @down po kiego grzyba odświeżasz? Ostatnio edytowany przez MadziulaX - 28-01-2009 o 16:58. |
![]() |