|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() Taaa Cip-y pisały że w nowym updacie będzie bl bla bla itp. napisali też że będzie dodatkowo więcej rzeczy ale nie chcą zdradzać niespodzianki.Czyżby te kiki były tą świąteczn niespodzianką??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() No i sru niby zaczynaja dzialac a tu jak probuje sie lognac to dupa, albo jest to many players (mam pacca
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Seems Tibia is experiencing some rough times with connection problems both in-game and in the website. We don't have any official communication about what the problem is, yet what we have been told is that the CipSoft Team is working fullforce on the problem and they will continue doing so over the night if neccesary. Let's have a bit of patience; all will be solved as soon as possible.
Wydaje sie ze Tibia przezywa ciezkie problemy z lacznoscia i w grze i na stronie. Nie mamy zadnych oficjalnych komunikatow jaki jest problem, jak dotad powiedziano nam ze ekipa CipSoftu pracuje pelna para nad problemem i beda to robic przez cala noc jesli bedzie trzeba. Miejmy odrobine cierpliwosci; wszystko zostanie rozwiazazane najszybciej jak sie da. Ze strony Tibia News
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Ty sie dalej nie zalogowales bo na titanii juz wszyscy hulaja moze faktycznie problrm tkwi w czyms z twojej strony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bynajmniej nie lezy z mojej strony ( mam nadzieje
![]() Przypuszczalnie servery dzialaja jako tako ( pograsz 5 min i kick ) wiec uwazajcie Tibianczycy. A jesli dotad nie bylo cofki to pewno bedzie rankiem bo watpie aby masowe zgony zostaly bez odpowiedzi. @gratul Widze ze mnie znasz ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() No ja juz gram 2 godzinki i jak narazie wszystko jest w jak najlepszym porzadku takze proboj proboj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Polska->Zachodzniopomorskie->Carlin
|
![]() kur** m** ja pir**** wlazlem se i potrenilem jakies 30 minut z kolezanka <smile> i poslzismy do miasta i mnie kicklo, na tibia.com jestem online a kur** mam zolte hp i modle sie aby nie dednac. I sie nie moge lognac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nareszcie!!! 23.01.2005r You see yourself. You are a knight. You are Neonata of the Ancient Vampires (Maly Vampirek). Ostatnio edytowany przez Norbitron - 16-12-2004 o 19:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Na Chimerze tez chamsko! Prze caly dzien nie da sie wejsc!
![]() PS: Cos oprocz giga nerwy: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
|
![]() Wg mnie powinni cofnac servery. Cofki sa, kiedy sa powazne problemy z serverami. To co obecnie mamy, jest niewatpliwie takim problemem (wiele servow down, ciezko sie zalogowac). Chociaz nie padlem, sadze, ze powinni cofnac servy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ide sobie na legalu patrze trup,otwiram lukam ooo 3 bp uhów ....ide na soldki dobić 40 lvlik patrze biegną 3 soldki a ja nalge laggggg a potem kick.....i co z tego wynikło?? właśnie to----->>>16.12.2004 17:34:21 CET Killed at Level 39 by a dwarf soldier GRRRRRRR żądam cofnięcia serverów!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
![]() |
![]() To jest naprawde bardzo dziwne.......kicka miałem o 16:40 .......padłem o 17:34........a nadomiar złego jestem online a jest 20:07...wtf??!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Polska->Zachodzniopomorskie->Carlin
|
![]() WOW! Wy mozecie odpalic cokolwiek na tibia.com?? Ja odpalam cos czekm 10 minut i po 10 minutach pisze ze jakis blad itp. Mam nadzieje ze cofna serwy bo inaczej sie zastrzele jak deadne i nie cofna a wogule juz tak duzo osob deadlo ze az mi ich zal.
Nareszcie!!! 23.01.2005r You see yourself. You are a knight. You are Neonata of the Ancient Vampires (Maly Vampirek). Ostatnio edytowany przez Norbitron - 16-12-2004 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() Technical Problems
We regret to inform you that we have currently technical problems concerning our servers. The technical staff of CipSoft is already investigating the case. The game servers and the webiste will be back as soon as possible. Please excuse this inconvienece. Thank you! Kind regards, Your CipSoft Team po prostu problemy techniczne OBY NIE TRWAŁO TO ZBYT DŁUGO!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dla mnei może to trwać nawet 2w tygodnie ,mam tylko jedno marzenie(żądanie) cofnąć servery!!!!!!!!! x(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Przeworsk
|
![]() No i spox zalogowalem sie i moj backpack i armor poszedl w papa nie mowiac o expie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() HEHEHE
to może założyć sonde dotyczącą tego czy chcecie cofnąć serwery, czy nie ![]() ![]() ![]() Właśnie sie naprawiło, myśle że już jest dobrze Ostatnio edytowany przez Bruenor - 16-12-2004 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radovan Beanre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Uwaga. Isara już działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Augustów
![]() |
![]() ![]() ![]() Po co tracic czas skoro taki zas**** kick i dedy ciagle ?!?!? Ja jestem juz tak wnerwiony ze nie wiem co, nie dosc ze Pk pelno to kicki duzo ludzi teraz napewno zaluje tego ! JEZELI CZEGOS SIE NIE ZROBI JA SIE ZEGNAM Z TIBIA! mam ja gdzies jak tak...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Technical Problems
We regret to inform you that we have currently technical problems concerning our servers. The technical staff of CipSoft is already investigating the case. The game servers and the webiste will be back as soon as possible. Please excuse this inconvienece. Thank you! Kind regards, Your CipSoft Team Mnie wywalilo znowu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mam dwie informacje : dobra i dla większości zła:
Serwery juz działają, oprócz strony. Zła to taka, że nie ma cofki.
![]() |