|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy ban jest zasłużony | |||
Tak. jak najbardziej. Avatar jest skandaliczny i obrzydliwy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 28.17% |
Nie, jest wolność słowa i poglądów. Dopuki nie łamie prawa jest ok. |
41 | 57.75% |
Nie wiem. Nie znam tego misia. |
10 | 14.08% |
Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Ale nie chodzi tu tylko o net. Gdyby nagle w każdym medium i każdym sposobem żartowano by sobie z takiego np: Hitlera to stanowiło by to problem. Fora o tibii akurat nie mają tu nic wspólnego. Jesli wszędzie zakazano takich obrazków to używanie ich w avkach również powinno być i jest karane. Może nie żyje zbyt wielu ludzi których rodzina zmarła w 2 WŚ co nie znaczy, że takich nie ma. Ba sam fakt, że ktoś z rodziny zginął w 2 WŚ (nie ważne czy to pradziadek, wujek, ciocia, babcia) itp może negatywnie nastawić kolejne pokolenia do osób za nią odpowiedzialnych. Co do tramwaju - nie jesteś dziwny. Ale na przykład ktoś stracił rodzinę w wypadku. Akurat z nimi nie pojechał, a zgineła tam cała jego najbliższa rodzina. Myślę, że takie coś może spowodować zmiany w psychice a nawet strach przed jazdą autem. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myśle, że zmieniacie zupełnie temat. Zaczynacie głowic się nad
uczuciami osob których np. (TYLKO NA PRZYKŁAD) dotknął wpływ działania Hitlera i III Rzeszy w XX wieku. Ty jest kwestia czy pedobear jest zakazany czy nie w regulaminie, na tibianews.com jest. wiec o czym my gadamy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
dokładnie, zakazany i o czym tu jeszcze dyskutować. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Mnie to osobiście rozwaliło, że takich debili tam posadzili do Administrowania Forum... Ostatnio edytowany przez Xr3 - 26-11-2008 o 20:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Cytuj:
Jak byś się czuł gdyby ktoś z Twojej rodziny (szczerze nikomu tego nie życzę) albo Ty sam był gwałcony przez pedofila, a potem w internecie zobaczyłbyś rzeczy typu pedobear? Myślę, że nie wywoływałoby to u Ciebie miłych odczuć. Wiesz za to co by wywołało? Smutek na pewno, ból też. Kto wie czy nie płacz lub przerażenie, a u osób słabych psychicznie myśli samobójcze? A co by było jakbyś widywał to codziennie na swoim "ulubionym" forum? Myślę, że opuściłbyś je raz na zawsze. Przemyśl to co napisałem powyżej bo to może się niestety przydarzyć każdemu i nikt nie chciałby tego wspominać. Ostatnio edytowany przez Gustek - 26-11-2008 o 20:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gustek nie wybijaj sie inteligencja i cierpliwoscia ponad nich bo to ich bardziej boli
a nie myśl ze kiedys im sie to moze przydarzyc. W tibie graja w wiekszosci dzieci, wiec naprawde jeśli nie uda Ci sie im tego wytlumaczyc to nie bierz sobie tego na ambicje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Robicie offtopa! Problem rozwiązany, a jak chcecie pogadać o czymś jeszcze to piszcie se na pw... Ktoś coś pode mną napisze, ten buc...
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @up: ojej, ale się przejąłem, żem buc :'(
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-11-2008 o 11:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Lasooch Tępy bucu, sprawa rozwiązana, a robisz offtopa.
Proszę o zamknięcie teamtu!
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
|
![]() Cytuj:
Poza tym.. To ludzie wymyslaja pierdolniete znaczenia poszczegolnych obrazow, symboli.. Nie widze nic zlego w tym, ze wstawie sobie avatar "Pedobear'a". To nie pedofil wymyslil, stworzyl owy symbol, tylko ludzie nie majacy z tym nic wspolnego.. Jak wstawie sobie obrazek Misia uszatka i napisze na jakims popierdolonym forum w internecie, ze jestem ludobujca i owy Uszatek jest moim symbolem, tez zostanie on zakazany i tepiony przez innych? Ostatnio edytowany przez Niepokornyy - 27-11-2008 o 15:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
|
![]() Problem lezy w tym, ze ludziom mozna wmowic wszystko.
Przeciez 'Pedobear' sam sie nie stworzyl i sam sobie tego znaczenia nie nadal. Teraz na dobra sprawe powinienen zostac zbanowany za propagowanie pedofilstwa.. http://www.youtube.com/watch?v=MaC-B..._-t600527.html 3:14 .. ;DDDD Edit.. Poprawka.. za propagowanie symboli pedofilstwa, czyli misia ktory nim nie jest.. ![]() Ostatnio edytowany przez Niepokornyy - 27-11-2008 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Niestety dla przykładu Zientarskiego dzieci nie mam i nie zamierzam mieć dopóki nie będę na tyle dojrzały, by umieć o nie zadbać. inb4 przypadek - cóż, plebs po alkoholu posuwa kogo popadnie bez gumki, ja nie.
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
tyle ze nie rozumiem czemu temat nie jest zakonczony, argument 1 to regulamin... chlopak go zlamal i koniec kropka. UZASADNIONY! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na pewno ostatnią rzeczą, jaka by mi przyszła po czymś takim do głowy, byłoby prowadzenie krucjaty w internecie przeciwko pedobearowi i ludziom wklejającym go sobie do awatarów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() JAk może dostać bana za avatar, który w żadnym przypadku nie powinien sugerować, żę skoro go masz to musić mieć podobne poglądy, zachowanie co osoba na obrazku a wręcz odwrotnie, że jesteś przeciw albo porostu wstawiłeś go tak jak już wcześniej klocek powiedział, żeby zwrócić na siebie uwagę.. Każdy inteligenty człowiek widząc pedobeara w czyimś avatarze nawet na to nie zwróci uwagi, a wy oczywiście robicie wielką aferę bo to jest takie niemoralne :< Lasoch dobrze mówi
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 27-11-2008 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz moze inne zdanie ale mozesz mnie nie obrazac chociaz, pokazujesz swoj niski poziom.
W regulaminie tamtej strony nie mozna miec tego avka i tyle, gdy sie rejestrowal tam to powinien to przeczytac... jezeli sie nie zgadza z tym regulaminem trzeba bylo sie nie rejestrowac. I nikt nie robi afery, raczej wszyscy chca ja powoli zakonczyc, bo nie ma juz nad czym dyskutowac, cytat podajze 7 punktu regulaminu wszystko wyjasnia. |
![]() |
![]() |