|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Jeszcze by się przydała wersja delux The Tibia Party. Cytuj:
a co do sexu to w carlin już sobie z tym radzą Cytuj:
Cytuj:
@do tych co uważają, że level się nie liczy: Idzcie pograć w Simsy albo na dwór w noge. W każdym RPGu liczy się level/skill - jak zwał tak zwał |
||||
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Vakky gadasz głupoty. "W każdym RPGu liczy się level/skill - jak zwał tak zwał".
RPG to Role Playing Game, co tłumacz się oficjalnie jako "Gra w odgrywanie ról". Sorry ale nie uważam żeby rolą każdego gracza w świecie RPG było bicie coraz wyższych numerków przy nicku i w zakładce "Skills". Prawdziwe RPG działa na relacjach między ludzkich, a nie liczbach.
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Stan: Niegrający
|
![]() chcie psa to se pójcie do thais zrobcie cos zeby was zauwazył i latał za wami i manie psa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() Pomysł mi sie osobiście nie podoba. Bo co bedziesz trzymał smoczka w dp i będziesz go karmil gp. Bez sensu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
|
![]() Cytuj:
pewnie o takie doświadczenie ci chodzi czytając ten temat @topic pomysł nawet fajny ale w sumie troszkę do summona podobne. ale jakaś tam różnica jest. ja bym sobie takiego zwierzaczka chętnie podhodował
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: W-Wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kiepski Pogromca Patyka
Świat: Honera
Poziom: 45
Skille: 63/52
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ehkm... Jak wlazłem na forum pod tym tematem to chciałem poprzec pomysł o hodowli ale co strone usmiech z twarzy mi znikał
![]() I hodowli niestety musze powiedzieć NIE ![]() ____________________________ Szukam jakiejś Guildii plx szybko napiszcie z propozycją na GG ![]() Ostatnio edytowany przez KPP - 06-12-2008 o 20:31. Powód: Pomyłkowe kliknięcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45
![]() |
![]() hmm no może jeszcze niech zrobią dom publiczny?;P
hahaha. ![]() co wy na to? ![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Poziom: xx
|
![]() OMFG.
Jakie z was są stereotypy. Nie widzicie, że Tibia praktycznie stoji w miejscu? No tak zaraz wyjedziecie mi z tekstem, że przecież dodali plaże i bank. kul! Trzeba coś z tym zrobić ; / Tibia powoli robi się nudna. I to wy jesteście kompletnymi nolajfami skoro sądzicie, że tylko lvl/skill się liczy. Okey. Siedźcie dalej 24h/7dni/365or366 dni w roku i bijcie lvl, żeby być the best, bo przecież im więcej cyferek przy nicku tym mądrzejsi jesteście i bardziej doświadczeni nawet jeśli to bot "zdobył" za was te cyferki. Będzie extra jak wszyscy będą biegali na 300 lvl'ach i "szczelali z esdekuF" Dlaczego na każdy "nowy" pomysł jesteście na NIE. ? Nie mówie, że jest to najlepszy pomysł jaki widziałem, ale warto spróbować czegoś nowego, bo gra powinna się rozwijać. Przecież to jest denne. Ile czasu są tylko 4 profesje, te same skille i t d. I własnie dlatego wg. was Tibia schodzi na psy i liczą się tylko skille/lvl, bo jesteście negatywnie nastawieni na nowe propozycje/pomysły. Popracujcie na ortografią. @Levi pomysł z kowalstwem też jest fajny ; ) przynajmniej coś nowego do doboty, a nie tylko lvl/skill i tak w koło macieju. @MatiCFC zgadzam się z tobą w 100%. Masz moje poparcie ; )
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 06-12-2008 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
oni po prostu to takie tibijskie dziadki i najlepiej nic nie zmieniać i wspominać czasy tibia 7.6 oni tak myślą że teraz fajnie bo ,,mam fauna cyfuerke pszy niscku'' i ,,tefaz fafie bo botfy dziafaja! wfodzcie na tibiasoft.com tafm som botfy i wszysftko!'' PS znam tę stronę bo kolega mi ciągle o niej mówi i lata na botach. ale on gra na OTSach
![]() Ostatnio edytowany przez sueroski - 07-12-2008 o 11:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() no akurat ten ma na celu przywrócenie klimatu.
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa, tylko że taki guard ma tego waszego orka na 2 strzały ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rocket Slayer.
Noobki(do nich było "Popracujcie nad ortografią) to noobki. Im już nic nie pomoże. a ciekawiej by było, gdyby doszła nowa profesja. Ten pomysł ze smokami może nie jest aż tak genialny, ale jakby pozmieniać to i owo to może by się wpasował do klimatu. Zresztą co wy mi tu gadacie o klimacie(jaki rym xd). Tibia już prawie całkiem go straciła przez 90% noobów chodzących i piszących "plax fri itanz im new plix or hanted maj pro 2392 master sorcerer hanted nub" Rzeczywiście genialny klimat jak na gre (MMO)RPG. : | Tu nie chodzi o sam pomysł smoków, tylko o jaki kolwiek rozwój gry, ale to nie mają być nowe runy "mega super pro es de" tylko coś ... noo poprostu nowego, lecz pasującego do gry. Nowa profesja była by naprawdę bardzo ciekawa jak dla mnie ; ) Pozdro
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no nowa profesja to superr! lepsze od smoków
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yhm.
Co tam nooby . Kto by to ogarnął to by ogarnął, a kto nie to już jego problem. Tylko jakiś czy ktoś ma jakiś pomysł na nową profesję ?
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Jeśli nawet pomysł byłby logiczny, poprawy w strukturze gry itd, to nie wypalił by... dlaczemu?
Because społeczność Tibii ogólnie jest z góry zwykle negatywnie nastawiona do nowych elementów w kolejnych updateach... dlaczemu? Because wczesniejsze updatey dały, według wielu, wiele złych nowych elementów psujących klimat i zabawę. Ale ja nie jestem osobiście za takim mysleniem. Rozwój.
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już chyba gorzej być nie może, więc ja tam jestem za zmianami, ale takimi noo... bez przesady.
Jestem za new vocation.
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
|
![]() @UP
Tak tak pogadaj z Cipami to może ich dzieci wprowadzą sumonera :< Wątpię, żeby dali zwierzaki tak jak w Cabal Online a co dopiero new Voc >.> Ale chciało by się takiego smoka xD Np. z poszczególnych mobów leciały by jajka bardzo rzadko albo kupić u NPC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
eee ; \ czemu tak uważasz? nowa voc bardziej pasuje do klimatu gry, bo są już 4 xd a jaj, z których wykluwały by się smoki etc. nie ma wcale. Szybciej by dodali nową voc niż smoki. Zresztą Cip'y liczą się z graczami. Chyba ^^
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 07-12-2008 o 13:59. |
![]() |
![]() |