|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja *******e Cipy to ciule placimy im za granie, a oni nie dosc ze robia smieszne updaty... to jeszcze przez update s*******a gre... ciagle kickuje, laguje
Nie po to ktos mi placil 22 miechy zebym ****a nic z tego nie mial. Ta gra zaczyna mnie w****iac a nie bawic, teraz pewnie Cipska siedza w kosciele i sie modla ****a, a my jak te debile czekamy az racza podniesc swoje tluste dupy i cos zrobia... Kazdy sie ze mna zgodzi, ze mozna odrabiac stracony exp, skille i itemy gdy zginelismy z wlasnej winy ale nie ****a z winy kicka lub laga spowodowanego przez niedbalstwo cipow.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Diamentowe Ostrze - 19-12-2004 o 14:56. |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Kipper
Mass kicki byly od wprowadzenia updatu (dziwne, nie?) i mysle ze kazdy powinien to wiedziec. Przynajmniej ja to zauwazylem. A zeby wiedziec, ze kickow nie bylo przec caly dzien, trzeba grac przez caly dzien. Na Calmerze bylo i sa chyba ze 4 kicki na dzien!!! Ale i tak bym nie chcial cofki ![]()
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord of Destracktion
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 100
Skille: 91/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Blind guardian ty debilu juz pisalem o tym ze cipy na stronie napisaly ze problem jest naprawiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zastanow sie i poczytaj troche zanim cos napiszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() -.- a co powiecie na to :
http://www.angelfire.com/creep/lord_nerevar/lol_plx.JPG Szkoda że sobie gram XD
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Character Kiperr does not exist.
Lol Baza danych im codziennie pada... Ale oczywiście to nasza wina :-) @Blind~ Logłem sie po savie i siedziałem do ponad 18:00 na kompie treniąc. Później wybrałem sie na hero i dead 0.o Data dołączenia: 15 08 2004 Miejsce: Calmera, Carlin Liczba postów: 666 <---- w00t!! Wiek: 16 Hail !
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 19-12-2004 o 15:01. |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Żałośni jesteście koledzy płaczący, że dedliście. Był jeden kick? był drugi? To po jakiego grzyba idziecie na dle, demony i Bóg wie co jeszcze, skoro widzicie, że server jest niestabilny? Czy wy ciężkie debile nie możecie pojąć co ktoś do Was pisze? "To nie wina CipSoftu tylko servera". Po pierwsze cofka byłaby dużo mniej kożystna, bo ludzie, którzy od czasu kicka zdąrzyli coś zrobić straciliby to, a prawda jest taka, że każdy już coś tam zrobił, a podczas kicka nie zginął jednak każdy, tylko niektórzy, więc pomyślcie czasem o innych, a nie tylko o sobie!
I na koniec, nie rozumiem, czemu wypowiadają się tu FACCI, o ile PACCI mają jakieś prawo głosu to FACCI żadnego - chcesz lepszy server? Płać! Nie ma nic za darmo. PACCI płacą za grę to oni wymagają, a Wy drogie FACCI gracie w pewnym sensie za ich pieniądze, bo skąd niby CipSoft bierze na tą całą organizację? - bynajmniej nie z własnej kieszeni. Mam nadzieję, że już nie będziecie biadolić, bo jest niesłychanie żałosne. Pozdrawiam. |
![]() |