|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2009
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Auretin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
![]() |
![]() Pizdu pizdu, a screenów nie ma
![]() ![]() No więc 25 lvl na początek ![]() ![]() Dalej prezentuje 20 magic level (Dopiero zacząłem trenić) ![]() PS @Sieniu92 Ataros to mój rl frend znam go od 3 lat ![]() Ostatnio edytowany przez Auretin - 24-06-2009 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2009
Lokacja: Jawor
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Acha, no poprostu podobala mi sie wasza gra, te hunty nie dla lvla, nie dla loota, tylko dla zabawy, dawno temu gdy zaczynalem przygoda z ta gra poznalem przyjaciela juz w pierwszy dzien rozgrywki, tak sie zaprzyjaznilismy i ta gra dawala mi radosc przez 3 lata dopoki on nie przestal grac.. Pozniej nadeszla nowa przyjazn razem huncilismy vampiry na tar tombie za tp, adrenalina niemilosierna, zabawa, waste, jednak i ten kumpel przestal grac, a ja zostalem sam.. Pozniej juz tylko lvl, loot, za czym szly hacki, retiredy, znowu lvl, i tak bez sensu, czulem sie wrecz uzalezniony, wiec dalem sobie spokoj, ale teraz chce wrocic, jednak bez dawnego funu nie wroce.
;o Ostatnio edytowany przez Sieniu92 - 24-06-2009 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sieniu odpowiedź jest prosta wpadaj do nas na thorie. Dam ci trochę kasy na start i razem zorganizujemy jakiś dobry fun ... Przyda nam się jakiś zaufany ziom, a ty wyglądasz na takiego co nie pogra tydzień i "pa"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rowniez o tym myslalem, na pierwszej stronie jak zobaczylem jak gracie =]
Jednak trudno mi zmienic serwer.. Poza tym mam male doswiadczenie z pvp.. Zaloze jutro postac mimo wszystko, i tak kumple na Honerze to juz nie ci sami kumple.. Jak mialem niedoszly 100 lv to mialem i kumpli teraz juz rzadko kiedy ktos sam napisze.. Jutro sie odezwe, a Ataros nie ma nic przeciw? 3majcie sie chlopaki
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() ciesze sie ze, znowu dajecie ss'ki
![]() ja zmienilem server i zaczynam grac od nowa na kyrze ale nie wiem czy to wypali ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2009
Imię: Argon Magican
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 41
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Świetnie, że wróciliście do gry. Szkoda, że Levi Whil został haknięty, lecz życzę Auretinowi żeby już nie doświadczył hacków i wbił tą postacią jak najwyższy level. POWODZENIA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() no powodzenia bo to byl jeden z lepszych tematow i w koncu jeden na sto z PVP ale sorkiem na faccu to lipa. co do knighta, nie trenuj juz masz zajebiste skille stykna ci takie lepiej expic, isc na wspolne hunty, proobic questy, uzbeerac na pacc i miec wiekszy fun ;d
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam ponownie
![]() Zostałem zabity jakiś "pro elo" postawił dwa zerki i nie miałem szans. Oczywiście ten ded był za nic. Pewnie chciał coś wylotować, ach te uroki pvp. Z pewnością się nie podaje, a na dowód dodaje screen. ![]() Pacc and promotion ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2009
|
![]() Fajne screeny
![]() ![]() Ps. Mam takie pytanie - czy Thoria jest fajnym serwerem pvp? Bo chyba zamierzam tam grac ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rassiek - 26-06-2009 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2009
|
![]() Bardzo mi się podoba ten temat. Uwielbiam takie a nie jak inni mają tylko exp,exp,exp no life !
Wy dwaj mi przypominacie stare czasu. świetne zdjęcia i proszę o więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do thori nie jest ona serwerem szacunku i poważania. Na faccu pełno pk. Na pewno wielkim plusem thori jest dużo wolnych expowisk szczególnie na paccu.
Następny screen to 26 lvl ![]() ![]() Coś z magic levela ![]() ![]() I OBECNY STAN POSTACI ![]() ![]() PS. Dziś pożyczyłem 10 k od Atarosa i kupiłem wszystkie czary dziś i jutrzejszy ranek chyba do 5 nad ranem wbijam m lvl (200 soula = 5 bp hmm)
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Białstok
Imię: Hassan Muhammed
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
![]() Echh... Ten Auretin to jednak dziad jest... Zamiast wymyślać że zostałeś hacknięty mogłbyś szczerze powiedzieć że znudziło ci sie grać i sprzedałeś postać na allegro... bo te pie**olenie o hacku mnie wkur***. Zamiast se zostawic postać tak jak Ataros i grać ją jak ci sie zechce to wolisz sprzedac i zaczynać od początku... Brak słów....
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiecej tych fotek chlopcy!
Czekamy wszyscy z niecierpliwoscia. Pozdrawiam ;>
;o Ostatnio edytowany przez Sieniu92 - 29-06-2009 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2009
Imię: Ataros
Profesja: Elite Knight
Poziom: 80
Skille: 86/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Wszystkich naszych aktualnych i przyszłych fanów kieruje do nowego tematu hehe
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...32#post2582732 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |