|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxi Incarcerated
Gildia: Recon
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() Nawet kurczok to skomentował http://www.ulotnie.com/2009/02/13/du...zeklina-w-tvn/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowanie. Notorycznie wyskakujesz ze swoimi dziecinnymi argumentami do każdego gracza z Non-PvP. Na pocieszenie, nie określił bym ciebie jako uosobienie kunsztu megalomanii, ponieważ miałem okazję poznać niższych pionów niż ty i kilku podobnie szczekliwych knypków z tego forum. Pewien gracz z mojego serwera w rozmowie ze mną przedstawił mi bardzo mądre stwierdzenie, w którym orzekł, iż tacy jak ty dobrze wiedzą, że są głupi, lecz duma nie pozwala im się do tego przyznać. Gdy czują ogień pod tyłkiem, zaczynają posuwać się do trybu kontrargumentacji "Jak nie pałą, to kijem". Na moje oko, najzwyczajniej w świecie dostałeś na tibijskim polu bitwy po dupie i próbujesz się tutaj dowartościować, nieudolnie mieszając z błotem każdego gracza z NoN-PvP, nie mając zielonego pojęcia na temat jego sprawności manualnej pod kątem tzw. "Ogaru". Jesteś beznadziejny. Żegnaj. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 15-02-2009 o 10:07. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() Wszyscy na tym forum są garami, a nie ogarami. Czemu nie gracie jak macie takie spartańskie zgranie. Każdy serwer podbijecie w miesiąc ale wolicie grać na non pvp lub na pvp 40 lvlem i pisać farmazony na forum i po oglądnięciu filmów chcecie każdego uczyć gry od podstaw.
Film mi się podobał bo był śmieszny, trudno powiedzieć jakbym się zachował będą tam na żywo, a nie oglądając film. Po prostu część źle zrobiła, część nie wiedziała co robić i ogólnie można nazwać to pechem, ale zabawa była ![]() Znam kilka hlvli z reala, tych z pvp jak i npvp i już wiem dlaczego mi powiedzieli, że nie mają i nie będą mieli konta na forum.tibia.pl, a posiadają na wielu innych serwisach np. tibia.de. Bo tu panuje syndrom polaczka. Ciężka choroba na którą choruje 90% użytkowników tego forum. Ostatnio edytowany przez Zabanicjowany - 15-02-2009 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Na Tibia.de już też. Od kilku miesięcy straszna chołota się tam rzuciła. OT@ Film jak film.
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Co do WoT - jest to na pewno ambitniejsze forum niż tibia.pl, ale śmieszy mnie to, że raz koleś rajcuje się filmami Karo, a potem w innym temacie wyskakuje z tekstem NON-PVP DIDNT HAPPEN;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie ogólnie śmieszy Karo. Skoro tak lubi zabijac innych nie pojdzie na pvp i tam się zmierzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daj nam server 7.2 BEZ HOTKEYI, elo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Cytuj:
pona*****ac w hotkeya moge sobie na jakims ots. pvp od 7.8 nie ma zadnego sensu,byle dzieciak moze cie ubic na*****ajac w hotkey,umiejetnosci graja bardzo mala role w porownaniu do levela/ilosci osob,i to mi sie bardzo nie podoba. Acko,40~ knighcik uciekal przez 40 min przed spora iloscia graczy za czasow 7.4,nie zabili go na camie ktorego ogladalem.nie wynikalo to z tego ze cisnal hotkey,wynikalo to z jego umiejetnosci,myslenia i na pewno odrobiny szczescia. a teraz? mozesz miec nawet 400 ek,padniesz jak szmata jak podbiegnie do ciebie kilku 45 lvlkow,machnie pare m walli i zacznie cisnac hotkeya z sdkiem. jakby ktos do tej pory nie rozumial-nie sprawia mi przyjemnosci exiva kill i hotkey,znacznie bardziej wole rozkminic miejsce,rozplanowac wszystko,wziac pod uwage wiele czynnikow i wtedy zabrac sie do roboty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2009
|
![]() czynnik m wall + hydry?
tak czy siak ubicie kogos na npvp i pvp nie rozni sie az tak bardzo. watpie abys nie uzywal potionow hotkeyem albo botem lub antypara recznie albo rzucal m walle nie z hotkeya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() szkoda was chłopy że sobie tym gównem nerwy psujecie ;p
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. Ostatnio edytowany przez T3H_VirUs - 16-02-2009 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Maxi Incarcerated
Gildia: Recon
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozatym jeśli jesteś tak durny że uważasz Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() epic. dajmy na to sytuację: 8 osób vs 330ek. Na pvp lecą mwalle, dostaje trapa i jest bez szans, a na npvp?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Cytuj:
@edit mam na mysli openke czy cus. Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 16-02-2009 o 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() no a ja mam na myśli atak z zaskoczenia;d jak złapiesz takiego w dobrym miejscu, to nie ma szans.
|
![]() |
![]() |