|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 67
|
![]() W Tibii tak się robi. Tibijczycy robią tak w życiu.
Każdy właściel muzeum grał kiedyś w tibie i podziwał stosy Demon Helmetów. Postanowił wprowadzic to w zycie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 08 2009
Lokacja: Femour Hills
Świat: Isara/Berylia
|
![]() Wiecie co. Nie macie klasy. Samochody, hawaje co to jest ?
prawdziwy menszczyzna Gdyby wygrał tyle kasy to zrobiłby tak Kasa do prywatnego sejfu (strzeżonego przez mojego dobrego znajomego Antoniego który aktualnie pilnuje budowe Lidla) ze ścian z tytanu o grubości 1337 Cm. Ja bym kupił cipsoft, zrobił sobie sorka na 9999lvlu na każdym servie, zrokowałbym lorda palestyne, wszystkich Brazolów wsadziłbym na Berylie żeby Ola Rzepka miała kogo zabijać, zrobiłbym wyspę Baneria a tam były by najazdy dromaderów. Następnie bym pojechał do Polsatu i kazał nagrywać nowe odcinki miodowych lat w starym stylu i sceneri, bez Żakowej jako Aliny. Zatrudniłbym Waldemara Kiepskiego jako mojego kamerdynera i wysyłałbym go do lodówki po browary. Kupuje Sony Ericson K1337i na mixa, płace odrazu za całe 24 miesiące, dzwonię do Osamy i zatrudniam go z kolegami jako moich ochroniarzy. Wysyłam wszystkich sasiądów zamieszkujących 1,2 i 3 dom od lewej, tam stawiam sobię przyczepe kempingową w której będe mieszkał. Ide do lokalnego sklepu P. Bogusławy, wykupuje dostawe 24/7 schłodzonej Coli, Sprite'a, Fanty, Pepsi Twista wymieszanych z Absolwentem. Następnie wchodzę w posiadanie całej przyczepy LSD i Maryśki. Buduję basen (z integrowanym kinem i komputerem) na ogródku, do którego ściągam wszystkie 18-stki~ na które mam ochotę i urządzam orgię bez końca. Kupuję cały sprzęt typu. Lasery, światła, decki, vinyle które są w posiadaniu Q-Dance'u. Zatrudniam Partyraisera, Paula Estaka, Noize Suppressora, Vince'a, Neophyte Records All Stars, Komprex & Frazzbass, Swankie DJ & Kashi, Rutthless'a.. I kogoś tam jescze. Nagłośnienie i lasery 24/7. Reżyseruje Postal movie 2. Realizacja na mojej działce. Kupuje u Boga wejściówkę do nieba, wzamian za udział w orgi. Potem, trza pomyśleć o bliskich. Dla mamusi - krzesło skórzane ze skórzanej skóry żeby ją plecy nie bolały, do tego prywatna siłownia, ślub z jej kochankiem żeby już mnie nie budziła po nocach jak z nim nawija przez telefon, wszystkie kremy kosmetyki pianki jakie istnieją. 100 Szaf Ubrań żeby mnie nie wk_rwiala ze jej sie nie mieszczą. Dla tatusia - Magazyn Piwa, dom z basen i prywatną plażą, jakąś panienkę, kino i wszystkie dobre filmy komediowe każdego pokroju. Dla Babci - Dom na Jasnej Górze, implant dzięki któremu można słuchać Radio Maryja 24/7. Dla reszty rodzinki - a wysłałbym ich do Australi tylko wcześniej wytępiłbym wszystkie rekiny i inne piździerstwa. / |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hahaha wejściówki do nieba nie dostaje się za jedną orgie. Ja bym wykupił bande biomechaników i technokratów zmusiłbym do niewolniczych badań 28/19 (zaginali by czasoprzestrzeń) Dzięki nim mógłbym stworzyć armię atomowych cyklopów-tyranozaurów. Wykupiłbym wielu krawców. Każdy cyklop dostałby ubrania w stylu gotyckim XXXXXXLLL . Za pomocą cyklopdinozaurogothów wykosiłbym w pień całą chrześcijańską zarazę i cieszył się życiem bez kościołów, moherow i radia maryja. Zostałbym królem wszechświata i znalazł sobie ładną królową. Po 20 latach byśmy się rozwiedli i straciłbym połowę majątku +alimenty ![]() A i jeszcze bym sobie duży telewizor kupił.
Nie pisz mi notek jak masz mi napisać, że jestem debilem czy coś !! TYLKO POZYTYWNE Ostatnio edytowany przez __HAPPY_SVEN__ - 24-08-2009 o 14:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Właśnie w tym problem, że rocznej nie ma...: <
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Skoro i tak bym miał 100 mln Euro = 400 milionów złotych, to część rozdał bym rodzinie (no powiedzmy z 50 mln), zostawił ze 150 mln, a reszte oddałbym potrzebującym rodakom. Bo i tak miałbym
tyle kasy że szok. A potem pod dom by przyjechali brazole i "fri itans plx", dałbnym z 2 mln i nara.
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() Nie, buduje kolejny dom z którego robię muzeum i ciągnę kasę.
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ludzie, którzy po wygraniu takiej kasy wydawali by ją na Tibię - FAIL.
Co ja bym zrobił? z 30 mln dla rodziny, reszta na kupno wielkiej chaty w USA, bogata dzielnica i życie z procentów. W końcu założyłbym rodzinę która była by dla mnie najważniejsza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 08 2009
Lokacja: Femour Hills
Świat: Isara/Berylia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down To do mnie czy do pana na wyżej? Ostatnio edytowany przez Argen - 24-08-2009 o 21:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nigdy w rękach takiej kasy nie miałeś, ani nikogo takiego nie znałeś, więc nie pisz w taki sposób. Może on jest luzaczek ?!
@Argen (UP) to nie do ciebie, napisales pare sekund przede mną, to do Krenkrafta .
Nie pisz mi notek jak masz mi napisać, że jestem debilem czy coś !! TYLKO POZYTYWNE Ostatnio edytowany przez __HAPPY_SVEN__ - 25-08-2009 o 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Nie sądze, żebym był aż tak skąpy i pożałował chociaż 1 mln euro kiedy mam aż 100
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2009
Lokacja: Sólencjin :***
|
![]() Wiesz co to przenośnia? Nie? To wstań i wejdź na wikipedię i przeczytaj. To jest właśnie przenośnia. O zonk, co?
![]() |
#74 | |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@happy sven czy jakos tak czy Ty masz downa? po postach Twojego autorstwa, ktore widzialem na tym forum wnioskuje ze miales ciezkie dziecinstwo Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 25-08-2009 o 11:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Szczerze mówiąc, to wystarczyłby milion euro żeby się ustatkowac do końca życia i miec jeszcze co dzieciom dac w spadku =P.
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale jak masz no nie wiem, ze sto to więcej fajnych rzeczy se kupisz i wszystko masz w na końcu jelit bo nie musisz tego rozplanowywać.
![]() Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
H.Sven
Nie pisz mi notek jak masz mi napisać, że jestem debilem czy coś !! TYLKO POZYTYWNE Ostatnio edytowany przez __HAPPY_SVEN__ - 25-08-2009 o 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
Oj da się, da. I to nawet ciekawiej, bo nie jedziesz jako turysta, którego dupsko wszędzie dowiozą na miejsce, żeby sobie popstrykał fotki aparacikiem i miał potem o czym opowiadać znajomym, tylko przeżywasz prawdziwą przygodę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Masz racje najlepiej chodzić na piechotę. Iść na piechotę lub częściowo wpław, dojść do sawanny, znaleźć lwa, kopnąć go w dupę i spi....ać. To by była dopiero przygoda
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |