|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Bytom !
![]() |
![]() @ramzes
Magiczny to mam aqrat większy niż Kiper (bo on najt), a chodziło mi o to że zawsze powtarzał mi, że i tak może walnąć więcej niż ja, a nabijając ten magic miałem toretycznie większy max hmm niż on. @Venderer No grałem na początku Aurei, ale ten serwer został w głupi sposób opanowany przez PA teraz z mojego 34 sorka został jakiś 9 ;P
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() a tak BTW, na jakim grasz? ![]() Czekamy na szkriny
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
![]() wez nie dawaj starych screenów to sie staje nudne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gram na Lunarze, PA=Power Abuser, czyli naprzykład dotkniesz jego kolegi który Ci zabija dwarfy, no to hunted itd.
Cow moich screenach jest starego? ;o Wszystkie są zamieszczane z najwyżej 1 dniowym opóźnieniem.
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@up THX za wytłumaczenie ![]() P.S. Czekam na Szkriny ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Arni
Ssij. W sumie miło sie ogląda twoje screeny widząc , siebie samego na nich ^^ No cóż...wszytskie nowe światy są światami , w których panuje prawo dżungli , wygrywa silniejszy. Na Lunarze..nie ma aż takiego wielkiego PA , albo mnie to nie dotyka ~subiektywna ocena~. Bynajmniej mi sie miło gra ;-)
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
|
![]() Ladne ss-ki... milo sie oglada jak sie nie ma aktualnie netu i grac nie mozna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dawno nie odświeżałem tematu więc przyszła i na to pora ;P Jeśli chronologicznie brakuje jakichś advanców to znaczy zę był nabity gdzieś na hardkorze
![]() Już daaawny (42 lvl) e-wave test.. a dalej najlepszy ![]() ![]() Kilka nudnych mleveli.. teraz to leci taak wolno ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz level'e których nabijanie sorcem to czysta przyjemność ![]() Mały mass necro & vamp hunt: ![]() Dragi na Edron: ![]() 2 lvl'e na guardach ![]() ![]() ![]() Potem expiłem na poh'u, ponieważ jest duże urozmaicenie potworów (biłem all oprócz gs'ów): ![]() Ten nabity na zlurowanym Gs'ie, ale i tak nic nie widać ![]() ![]() Potem zaczełem test hity walić.. nie powiem jak sie 1 z tych razów skończył, no ale cóż: ![]() ![]() Damage ponad 300- to jest to co tygryski lubią najbardziej ;D Później musiałem odrabiać levele, a nawet nadrobiłem ;p ![]() Postaram się znów regularnie dodawac foty.. ale komentujcie plssss !!!! ![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Chorzow
![]() |
![]() Wymiatasz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Tam gdzie żyją elfy
![]() |
![]() Za.***ioza i tyle, oczekuje następnuch za.***ioz w tym temacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za***iste zdjecia... Gratz wykonania (masz talent)
Rob wiecej oczekuje ze zniecierpliwosca.. ![]()
![]() |
#72 |
Zbanowany
|
![]() Gratz Lizok bardzo fajnie to wszystko umiesciles ...... najlepszy byl ten text jak robiles UE
![]() PS. troche cianko jeszcze z UE jedziesz ale i tak wporzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super screeny !! Wtedy miales 20 lvl i 13 mlvl a teraz 50 lvl i 51 mlvl ;o gratz !! czekamy na wiecej screenow ^^
btw. na lunarze gra Emers (107 elite) ktory chodzi do tej szkoly co ja ![]() ![]() Super ss jeszcze raz i pozdro~ ;D
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki za miłe komentarze, wiem, że troche mało akcji.. Ale ja sie stresuję kiedy są momenty w których wypadałoby screen zrobić ;D
Musiałem nabić magic.. udało się ![]() ![]() Poszedłem na Poh.. Na dzieńdobry zlurowany Gs.. Musiałem go z Sd bo niestety BoH'ów chwilowo nie mam(nie ujełem expa ![]() ![]() Potem spotkałem miłych brazylijczyków którzy zgodzili się abym z nimi pozabijał kilka Gsów ;D (2 znajomych więcej) Ujełem tylko mój max hmm: ![]() Postaram sie załatwić operatora kamery ;P Żeby było więcej screenów ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziś przypomniałem sobie, że screeny można na escape robić ;P
Tak sobie waliłem potworki na PoH'u: ![]() ![]() Smoczkom oczywiście też nie odpuściłem ;p ![]() Potem dalej coś tam biłem.. ![]() ![]() Czasami trzeba dobić cyca z broni ! ;P ![]() Opłaca się używać GFB : ) ![]() ![]() ![]() Oczywiście nie byłoby to normalne gdybym na PoH'u nie spotkał zlurowanego Gs'a i zrobił Sd waste -.- ![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Chorzów
Imię: Ki'siel Nyq
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() spoko SS Lizok dawno nic nie dawales daj cos wiecej hmmmm moze jakies hunty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() Piekny ten PoH
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kurcze cos mało tych komentarzy, a jak na to forum screeny wydają mi sie niezłe
![]() ![]()
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() OMG..tez bym chcial miec taki mlvl moim druidem....ahh..boskie screeny...more plx !
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Jak na tym lvlu powinenes miec wiekszy mlvl :> ale ogolnie gratz bo zawsze cos ciekawego