|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Cytuj:
1 tylko =] @topic a mi sie ss'y podobaja ![]() pozdro dawaj wiecej ss'ów /Rysa~
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Cytuj:
Co do twojego "eq" (plate legsy) to wielkie loooool dla ciebie bo to nie jest dużo lepsze od jego brass legsów a reszty jakos żeś nie wypisał bo pewnie gorsze od jego sprzętu. @Na temat Gratz ss'ków gratz lvli aby tak dalej! ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() No więc na serwerze Elysia wybuchła wojna 2 czołowych gildii, nie wiem dokładnie o co poszło ale domyślem się że Rekrul (111 master) lider AO został zabity:
Killed at Level 106 by Arioc Scalp and by Cervantas de'Arc A odpowidzią był zamach na Elahrion Avessar (113 elite) Lider Hell no więc wojna sie zaczęła i mam pierwszy screen: Walka pomiedzy AO i Hell zaczęła sie gdzieś pod Thais, przemknęli przez Thais i pościg zakończył sie w Ab gdzie Neuter i Davidoff schowali sie w depo. ![]() Jeśli gdzieś popełniłem błąd prosze mnie poprawić. Nie orientuje sie bardzo w sytuacji politycznej Elysii |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() Ja mam takie maluskie pytanko czy wy się nie boicie że was wkońcu haknom przez te TIBIE GG !! a moze jednak to nime keyloggerow możecie mnie o tym lepiej poinfromowac Z GÓRY THX
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Zdjecia w sumie troche nudne.Ja moim palladynem na 9 levelu expilem na slimach a ty na 30+ levelu na rotach??I jeszcze ten eq. Ja bym sie wstydzil screeny robic... Ale to tylko moje prywatne zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Cytuj:
Yep yep indeed ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze : Rekrul ma 110 lvl a nie 111, jego smierc na 106 lvlu to wynik poprzedniej wojny, wiec nie nie poszlo o to. Wtedy wojne przegralo AO, wiekszosc sie wykupila, niektorzy kupili postacie (pozdro Akallabet, ktory teraz ma Creghana ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
zauwarz..że expisz pewnie na slimach przy Venore. Respawn co 5 minut 5 slimów. w godzine..hmmmm 9600 exp. A na fibuli respanw 4-6 Dsuw co kilka minut...i do tego miażdząca ilość rotów. Łącznie około 17000exp + na godzine...? więc..gdzie sie lepiej expi?..a do eq..to jest PALEK!! WALI Z DYSTANSU WIĘC PO CHOLERE MU LEPSZE EQ. Znam 50lvl+ Palki biegające w p-secie + Bohy. A kasa?...na bolty i runy. Zreszta widze że on też ma Bohy ![]() Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 19-01-2005 o 16:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
A tak wogóle, to ja palkiem na 39 lvlu chodze w takim equ: Plate armor, plate legi, crusader helmet, leather boots, scarf, szpilki i vamp shield albo kusza i bełty... I co z tego, jeśli w domku trzymam Golden armora, Crown legi, tylko boję się ich nosić, a AOL to skoleji na takim lvlu strata kasy... Więc tak jest bezpiecznie... A prawdziwy palek nie walczy w kontakcie bezpośrednim tylko na odległość. Więc po co mi lepszy set?? Ludzie pomyślcie czasem co mówicie...
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Brovaruss
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dreamnation
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 80/44
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
To jest paladyn po co mu lepszy eq? Jesli tak myslisz to...
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() noi co bluzgacie on wstawil ss z adv, a nie z tym jak expi i jaki ma eq!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Eh ludzie wyluzujcie... niech expi na czym chce i w czym chce, wazne zeby mu to przyjemnosc sprawialo... ja bym robil to samo co on
![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() UZYWASZ TIBIA N-GAGE : wiec dlatego takie duze swiatlo w Fibuli , masz sporo ryb ijakos ich nie polaczyles :////////////////////
://///////////// ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
Niech uzywa czego chce... To jego wybor!!! A takie nOOby jak ty wywyzszja sie, bo nie uzywaja MC,GG etc. wiec powiem O D P I E R D O L sie od ppl, ktorzy wlaczaja sobie takie czitki.... mnie to osobiscie nie tyka, mi to gry nie psuje...I maly komentarz w sprawie skilli i eq. Czasem gracze graja dla przyjemnosci, ale nie dla cyferek i bycia najlepszym na servie!! Dal te screeenki bo bylo to dla niego wazne, nabil 30 lvl i byl z tego dumny, bo nie kazdy wytrwal do 30lvl i skonczyl swoja przygode z tibia. Ps: Zglos to swojej mamie jaki jestes nOObek...
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lvl up
![]() -.- ten sam ![]() Dist adv ![]() Loot po godzinie w HellGate ![]() I next lvl up ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() LOOTER!!!!
![]() jestem na ss yeah!!!! a ten guardian shield mial byc na pol noopku |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Ej mam pytanie, gdzie znajduje sie to miejsce z tymi rootami i DS????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |