|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() @up Na darashi jest skala z gs'em, mozna tam uzyc pewnego podstepu z energy wallem
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() A tereny nie dla Pacc?? (Bo jeszcze nie kupiłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
|
![]() To ja napisze troche od siebie. Może to komuś pomoże. Przed gsem łatwo zablokować się rotem, ponieważ gs go nie rozwali. Oczywiście ktoś powie że 8 rotów na około to pewna śmierć. Ale na pohu znalazłem takie miejsce gdzie wystarczy 1 rot. To jest koło jaskini cyców. Jest tam także dziura z dragonem. Miejsce te jest blisko respa 3 gsów. Być może niektórzy już kojarzą. Ale do rzeczy. Jedna osoba która ma ze sobą rota staje pomiędzy 7 drzewami, krzakami a rot blokuje 8 kratkę. W ten sposób jest się bezpiecznym, ponieważ gs jak już mówiłem nie rozwali rota. Jedyne na co jest się narażonym to poison fieldy. Teraz przejdźmy do następnego kroku. Potrzebny jest ktoś kto będzie lurował gsy. Ktoś mocniejszy bo gdy już zluruje gsa to musi zejść do dziury z dragiem i tam ubić draga. Oczywiście nie za każdym razem. Drag się respi raz an kilka, kilkanaście gsów. Ale będąc w tej dziurze jest się bezpiecznym. Gs za to miota się tylko, bo nie może zaatkować osoby na powierzchni. Jeśli to palek to strzela z boltów, jeśli sorc to z hmm. Jest to dość dobry sposób na szybkie doexpienie sorca( jak dla mnie ). Oczywiście mogą się zdarzyć nieprzewidziane problemy, czasem nawet śmieszne. Raz na przykład kiedy już ubiłem draga zobaczyłem jak coś spadło do dziury. Ciemno było więc użyłem utevo. Patrze a to gs. No ale użyłem mojego gsa
![]() ![]() Dodałem screen w jaki sposób to się robi. Dziura jest 2 kroki na prawo ode mnie, za drzewem. Ostatnio edytowany przez songo sayan - 26-05-2005 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Da się jeszcze w pewien sposób "Nabić GS-a w butelkę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() pamiętam czasy kiedy chodziłem na gsy na 25 lvl, bez uh i ani razu nie zginąłem używałem tylko exury vity
![]() |
![]() |
![]() |