|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2011
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghad
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Full Circle
Świat: Guardia
Poziom: 58
Poziom mag.: 48
|
![]() Dzień 21
Sporo doświadczenia wpadło. ![]() ![]() jeszcze jeden poziom i nowe tereny ![]() ![]() i loot z taska. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: GRZ
Imię: Sord Eler
Świat: Celesta
![]() |
![]() Właśnie dziś wpłaciłem gp znajomemu i czekam na pacc. Jeden lv do 50, więc chyba zacznę te taski od tarantul. Dawno nie zwiedzałem pacc area, więc czeka mnie lawina wspomnień.
Również nieco ubolewam nad zmianami 'graficznymi' w tej grze. Kiedyś bicie poziomu było nieco przyjemniejsze, trudniejsze. Teraz każdy głupi bota postawi. W dodatku zlikwidowano Rl-Chat, na którym dominowali Polacy. Choć w sumie po starej Tibii pozostał brak kultury i tylko tutaj, będąc kwadratem, mogę zabić prostokąt. W dodatku uwielbiam grafikę ognia. Co do tematu, dobrze, że realizujesz te dodatkowe misje, gdyż inaczej popadłbyś w monotonię ^^ Gratulacje tematu i 'rozwijaj się'. Komentarzy mało, bo święta ^^ Na szczęście, wielu ludzi woli nadal je spędzić z rodziną, niż przed monitorem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzień 22 (koniec tortur)
ostatni lvl na tarantulach ![]() ![]() Mlvl ![]() Loot z ostatniego bosa ![]() ![]() i nagroda za ostatniego taska. ![]() Prawie cały loot z tarantul (bez gp) 3bp steel helmetów. ![]() Walka z kotem ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() ![]() Moje pierwsze SD. ![]() Po raz kolejny w moich screenach zawitał szatan ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() No to gratuluję. Nie było kiedyś takiego chłamu w tibii. Ale to nie podlega dyskusji, tak mi się przynajmniej wydaje. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia z Twojego knighta - to było piękne.
W każdym razie życzę jak najlepiej ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2010
|
![]() piepszycie o tej starej tibii i piepszycie a prawda jest taka że nie mogła zostać taką jaka była ponieważ wszystko idzie do przodu i grafika też !m.in ofc.Zaletem starej gry było moim zdaniem tylko i wyłącznie to że nie było tylu niesamowicie bogatych graczy (najcześciej poprzez stawianie 10-20kont na bocie).Kulturalni i mili gracze dalej są tylko trzeba dobrze poszukać a nie patrzeć na wysokolevelowy i bogaty chlam, chodz czesto bogaci i wysokolevelowi są bardzo mili i pomocni; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaletą tamtej gry było to, że miałem 16 lat
![]() Postanowiłem założyć własną gildie. Do tego celu potrzebnych mi jest jeszcze 3 vice liderów. Jeżeli masz ochotę dołączyć to napisz do mnie w grze.Twój lvl nie ma żadnego znaczenia. Facce też mile widziani. (Planowane jest GH dla graczy z Facc) Dzień 23 (będzie gorąco) Po wbiciu 45 poziomu nie zostało mi nic innego jak odwiedzić starych zielonych przyjaciół ![]() ![]() Początki bywają trudne. ![]() ![]() Efekty dzisiejszego polowania : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loot z wyprawy(tej do 46 lvla, łącznie poleciały jeszcze 3 serpent swordy i woi) : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzień 24
W drodze na smoki odkryłem jakieś dziwne miejsce. ![]() Drugi smok i już zaczyna się fajnie ![]() ![]() Kolejne poziomy. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() ladnie ciskasz kolego oby tak dalej bede regularnie co dziennie rano zagladal i ogladal twoje postepy jakbys chcial zmeinic server zapraszam na refugiee to mozemy razem pohuncic
![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2011
Lokacja: Szczecinek
Poziom: 329
Poziom mag.: 92
|
![]() Twój temat mi strasznie przypomina stare dobre czasy nie dlugo tez kupuje pacca i bede grac ale nie jestem pewien czy druidem na olympi czy na candi czy moze zrobic sorka na guardii;p czas pokaze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sireek to zrób "triple post" wymuszony post nie ma żadnej wartości.
PuzioMadafaka już do ciebie lecę ![]() Dzień 25 Na początku ładny poziom. ![]() Po jego wbiciu przyszedł czas na kilka questów. Dość długo szukaliśmy drogi na DTD quest. Spotkaliśmy z 7 osób, które nam nie pomogły. Jaki powód ? Boty nie maja opcji wskazywania drogi. ![]() Następnie przyszedł czas na blood herb quest. ![]() W quescie pomógł nam znajomy, ale po pewnym czasie i tak postanowiłem zrobić go sam. ![]() Kolejny quest miał związek z moimi ulubionymi beholderami i mumiami znacie go ? Na pewno ![]() ![]() ![]() ![]() W 26 dniu wiele się działo dlatego będzie on w dwóch partach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() no no, czekamy na wiecej panie Ghad
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: PL
Stan: Niegrający
|
![]() Ciekawy temat, będę obserwował dalej, powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2009
|
![]() Zgadzam się z Panem wyżej : ) Czekamy na więcej. Nie raz jeszcze tutaj zajrze.
Zapraszam do mnie "Eveis life" Pozdrawiam i powodzenia, Eveis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzień 26 (część 1)
Na początku 2 osiągnięcia. ![]() ![]() Udało się za 7 razem ![]() ![]() efekt : ![]() Kolega poprosił mnie bym pomógł mu w kilku zadaniach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze SD tą postacią ![]() ![]() Nagroda z zadania. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() dobrze ze mu pomogles bo pewnie sam by nie ogarnal :>
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2011
|
![]() Bardzo fajne zdjecia, zachecaja to kupna PACC, i moze to zrobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzień 26 (część 2)
Kolejne zadania z tego dnia. Wiele osób zapomina o tym zadaniu z powodu małej nagrody, a szkoda bo zabawa fajna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BK, niestety jak to zwykle bywa nawet go nie widzieliśmy. ![]() W poszukiwaniu klucza do pokoju szalonego maga. ![]() Kozakowałem i był red :0 ![]() ![]() ![]() Loot z tego dnia. ![]() Gburek bardzo ci dziękuje za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Brawo, bardzo ciekawy i sympatyczny temat..
Dziękuję za wspomnienie starej tibi (rooty, ds, stare otfity) łezka w oku się kręci jak pomyśle że już tyle czasu minęło . Powodzenia w dalszej grze ![]()