|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Czy ptrzylaczysz sie do akcji ? | |||
Tak (mam rookstayera) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
338 | 44.07% |
Nie (mam rookstayera) |
90 | 11.73% |
Nie (poniewaz nie posiadam rookstayera) |
339 | 44.20% |
Głosujących: 767. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() Moim zdaniem ten ghul jest jednom z kolejnych z tajemniczych zagadek. Na początku przecierz napewno nie wierzyli w martwego smoka i copper shielda. Ktos przyniusl i uwierzyli. Tak samo bedzie z ghulem kiedys ktos na rooku pokaze innym scalle armor i zdradzi tajemnice ghula i kazdy bedzie tam latal po ekwipunek(i zdychał w większości
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Powiem tak : kocham takie tematy!
Na pacuszkowie ( pacc arena ) jest zejscie na ghoula, nawet na dwa. Sunrise (tak mysle) ma scale armora z questa jaki jest na pacuszkowie z 2 ghoulami. To sa tylko domysly moje i moich kolegow ale kto wie moze to jest prawda. Sunrise ma jeszcze chain legi (quest) ![]() Ostatnio edytowany przez -_- nie mistrz - 05-02-2005 o 16:41. |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Niegrający
Imię: Jakuza Gwanto
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 9
Skille: 26/22
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
Skąd wiesz, że Sunrise ma taki equip? Mówił ci? I jak na Pacc area jest zejście na ghoule, to czemu ludzie nie mają scale armorów i innych rzezy które wypadają z ghouli? Człowieku (chyba) torche myślenia....... ![]() ![]() A ja mam pomysł prosty, na który nikt nie wpadł. Przekopać kilofem miejsce nad ghoulem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Ab;]
|
![]() @up
Już tyle osób próbowało... Ja też ![]() @topic Każdy będzie miał swoje zdanie na ten temat jak każdy ma swoje zdanie na każdy temat.. No cóż życze powodzenia wszystkim którzy badają ghoula.. Może wkrótce.. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() możliwe jest także to, że n.p. istnieje jakiś klucz na mainie który nic nie otwiera (albo zwyczajny klucz) , i on może otwiera drzwi do mino maga, otwieramy jakieś drzwi, i tam jest przełącznik i teleport, jak się przełączy przełącznik (lol) to się otwiera ta ściana za którą jest ghoul, a teleport prowadzi właśnie do tego pokoju z ghoulem
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Dubeh
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 75
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() A wiesz tak myslalem o czyms podobnym tylko stwierdzilem "po co?"... skoro na main'ie to zwykly smiec...ktory mozemy kupic za okolo 100 gp od drugiego gracza a w sklepie 230 chyba... :/osobiscie sadze ze quest z Bassiliskiem ,Mino Magiem,Ghoulem sa tylko po to zeby przykuc wieksza ilosc graczy do tibi...pomyslcie jaka jest zabawa z gry o ktorej wszystko wiecie ?
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorcie jeśli powielam wątek albo coś [ale mam mało czasu i nie chce mi się brnąć przez te 7 stron
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() Często jestem na tym forum, zbierałem info od kiedy tylko zaczełem grać: sprawa stoi tak:
- mino mag - moim zdaniem bajka - ghul OBOK KATANA ROOM - bajka - CHAIN LEGS'Y na rooku (coś nowego na forum chyba) - są jest to quest w pacuszkowie - GHULE - 2 GHULE strzegą "skrzynki?" z chain legami Możeci pier**** że jestem nOOb wiadomości w 10000% sprawdzone. Nie dam żadnych screenów ani filma. Nie wiem gdzie to jest dokładnie ale specjalnie żeby tam iść kupuje pacca ![]() ![]()
#69 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Skąd to niby wiesz, jeśli masz taką pewność? Skoro nie masz PACC'a...
Może kumpel powiedział? ![]() ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() Cytuj:
![]() |
#71 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ja tak mysle ze gdzies na roku w pewnym ukrytym miejscu jest jakas dzwignia ktora otwozy ta sciane dzielaca ghula ...
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: W.r.o.c.l.a.w.
![]() |
![]() EJ TAMTEN TYP KTORY PIERDZIELIL O MINO MAGU MOGE CI ZAPLACIC SUMA NIEJEST ISTOTNA OGRANICZAM SIE DO 15k ALE PWOIEDZ MOJ NUMER GG:7857425
|
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
|
![]() Ale wy bajki piszecie. Na rooku jest 1 ghoul. Na obszarze dla pacc nie ma zadnych ghouli ani tym bardziej scale armor czy chain legs..... -.-
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() W mino hell na rooku leżała książka, troche sobie poczytałem i zrozumiałem troszeczkę. Jesli się nie mylę to pisało tam coś o teleporcie z mint wallin (sorry za błąd jęsli źle napisałem). Możliwe że do tego miejsca będzie mozna się teleportować jakoś z tamtąd. Fajnie by było pogadac se z kimś na rooku przez ścianke
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do minosa - wątpię, żeby za zabicie go bez broni był ss, a z bronią tym bardziej - już nie raz go zabijałyśmy z moją kumpelą
![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Zielona Góra
![]() |
![]() Moim zdaniem można to trochę porównać do np. wiary w istnieniew ufo. Jedni wierzą, drudzy nie, wszyscy się kłócą i szukają dowodów za lub przeciw. Jednakże, jak ktoś napisał '.. jeśli czytalibyście inne fora to wiedzielibyście, że nie można dojść do ghoula' - coś w tym stylu..' Możliwe, że nie można, możliwe, że można.
Teraz do tych co uważają wierzących w ghoula za głupców. Wejdźcie sobie na tibia.de lub tibia.news chodzi mi o Knight Watch Tower. Dotychczas nikt tam nie był, 2 lata temu przejście zostało zablokowane po upku. Większość zapewne nie wierzyła, że można tam dojść, a teraz pierwsza osoba odkryła sekret tej wieży i sama wpadła na pomysł jak tam wejść. Reasumując. Sam nie wiem czy wierzę w możliwość dojścia do ghoula, ale nie podoba mi się jak 'realiści' jadą fantastów i marzycieli. Życzę powodzenia nieustraszonym rookstayer'om. Jeżeli was to kręci i wierzycie, że wam się uda to próbujcie dalej. Ahh.. może mi się uda udowodnić lub obalić Hipotezę Goldbacha ;] |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja sobie dobrze przetytalem ten temat i skomentuje wszystko co mnie w jakis sposob zaintrygowalo
![]() ![]() ![]() Po drugie: co do spike sworda to wydaje mi sie ze mozna go zdobyc. Nie watpie w to ze trzeba pokonac minosa golymi lapami i pojawi sie teleport teleportujacy na wysepke ze spike swordem, ale trzeba by wtedy bardzo duzo trenowac fist ;/ Po trzecie: Mino mag. Nie mam pojecia jak sie tam dostac, ale nie wykluczone ze ta ksiega na w tym pokoju (nie pamietam jak sie nazywal cos tam mintwallin hell... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Nigdy na Rooku nie mialem katany wiec nie wiem gdzie jest i jak sie dostac do tego katana room (powiedzcie mi na gg 4565540 plz ) ale nie obsmiewwajcie mnie za to ze np. pomyslicie sobie tak: "eee tam jakis n00b pisal ten post nie wiem po co on to pisal skoro nigdy nie byl w katana room to on pewnie w tibie nie umie grac a rookgaardu woghoule nie zna" TEN POST PISALEM NA PODSTAWIE TEGO CO PRZECZYTALEM W TYM TEMACIE A JAK JUZ MOWILEM JA SOBIE BARDZO DOKLADNIE PRZECZYTALEM CALY TEN TEMAT!!! |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 86
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ Ostatnio edytowany przez Saviol007 - 19-02-2005 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() Dzisiaj trafilem na dziwny tunel wstawilem boxy i na gurze byla dziura odkopalem lopatom i wszedlem byly tam orci spermany,nie wiem co jest dalej to jest na isarze moge komus pokazac ten tunel
|