|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Siemka wam co do zdjęć nie jestem do końca przekonany do żadnego , poniewarz żadnego z nich na forum nie dodała Janice(Bubble). Co do oskarżeń że Bubble gra kilka osób nie wydaje mi się że mają rację , a jeżeli ktoś chce wygłaszać tutaj takie plotki niech da wiarygodne dowody.
![]() Ostatnio edytowany przez Jowisz - 26-01-2005 o 19:57. Powód: Błąd Stylistyczny |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() Bubble była NIemką - zmieniła obywatelstwo na Japonskkie chyba i mieszka w Hong Kongu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Cytuj:
Nie ! Bubble urodziła się w innej galaktyce czasowej i jest tuterjanką wież! ![]() Co do oskarżej że się podniecam bubble to nie moge ich poprzeć ponieważ co wy przesto sugerujecie ? Chyba nie robie żeczy nieskromnych patrząc na jej zdjęcie nie ? (lol jak to wyszło ze mnie ksiadz będzie ![]() Mam nadzieje że to przenosnia hyh ![]() jest ktos leprzy od was i ma wysoki lv. to już musi tym charem grac 1000000 osób ja uważam że bubble gra sama to wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Co się ją podniecacie??Chcecie ją mieć jako dziewczyne w tibii albo na rl tylko dla kasy i itemów w tibii .
![]() To widać ze w tibii macie słaby EQ ,hunty itp. A dlatego ,że chcecie mieć itemy od bubble bo sami zdobyć nie umiecie(nie mówie o wszystkich). |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() po:
1) Bubble to Japonka a na zdjęciu na nią nie wygląda 2) Może to jest tak jak z tym programem ,, Wszystko o Milliam " czy jak jej tam... ![]() 3) tak czy inaczej jest The beściarą 4) zadziwia mnie tylko jedno że w tibi chodzisz i zabijasz potwory (typowo męska gra) a to dziewczyna ma najwyższy lvl omg ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycesz Okroglego Stolu
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
|
![]() Szkoda gadac co wy wypisujecie Bubble to normalny człowiek który gra w tibie tak jak ja.Zgadzam sie z toba Sebcio to jest jej prawdzie foto a nie jakies które ma zrobione w kibelu
![]() I jeszcze jedno nie podniecajcie sie tak Bubble bo ona to normalny człowiek w tibi i na Rl ![]()
10:42 You see yourself. You are a royal paladin. You are Royal Brother of the Mystical Brothers (Protected by Keinam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ojej podniecili sie jakas tam dziewczyna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co piszecie że się wszystcy podniecają ??? Każdy to pisze to miała być galeria (i tak jest na niej prawdziwe zdjęcie ) więc poiszukajcie a nie kurde każdy pisze oj podniecili sie hyh to głupie chyba nie ?
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie~
![]() This thread is worst, than Avager For a While's fakes(line+dot). |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^upcoś typu "jestem Wojtek i tez mam 12 lat..."
Fajne zdjęcie ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() @up, up
buhahahhahahahahahahaha dobre nigdy sie tak nie usmialem ![]() Topic: nie uwazam zeby bubble tak wygladala ![]()
Mezczyzna Niebezpieczna Bron Posiada Bo Strzela Jak Do Pochwy Sie Ja Wklada Ostatnio edytowany przez ponury demon - 27-01-2005 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() W artykule na Tibiagery jest prawdziwe zdjęcie Bubble. Zamieścił je w temacie zresztą Sebcio.
Ogólniedostępne jest jeszcze jedno. Oba dostępne od ponad dwóch lat w galerii Tibia.de |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na moje te zdjecie powyzej .. jest najbardziej prawdopodobne ... Pozatym jeśli Bubble gra jedna osoba , to musi ona nosić okulary ( troszke godzin przed monitorkiem )
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() nie musi. Moze ale nie musi.....
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie musi ale na zdjęciu może na soczewki nie ??
A i podojcie mi link do tego zdjęcia to edytne tego 1 posta ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mistyczny - 27-01-2005 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee tak w sumie to ja w ogóle jej nie podziwiam ;/ . Pozatym bardziej podziwiam ludzi którzy umią połaczyć tibie z normalnym życiem . A taka Bubble ? Hmmm jeśli to jedna osoba .... to normalna ona nie jest ;p cool
![]() |
#79 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Bubble jest z hong-kongu ,a wurzel jest niemcem ,ale dosyć o nich ja mam pytanie do lorda sharda ,czemu już nie prowadzisz faQ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
![]() |
![]() Cytuj:
może i ma wysoki lvl ale skille jak na lvl słabe 101/89 ,a ona pracuje w dzień a gra najczęściej w nocy... ![]() |
|
![]() |
![]() |