|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Poziom: 41
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() omg lavelas co ty na forum robisz??
![]() ![]() niedlugo nowe sski bede wrzucac ale mam dylemat druid czy pall
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Stan: Rookstayer
Imię: Dziewka
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 100
Skille: 88/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() gratz dla gosia co nosi crystal nekakel zamiast szalika i zamiast kupic plate legi nooble armor :>
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() dziękuje bardzo ;p
słuchaj ja za ten noble zapłaciłem 10 kusz(loot z soldierów) dwarven shield i 600gp....powiedz mi czy bardziej mi sie opłacało kupić za 500gp plate legs i d_ymać na fibule(chyba) żeby sprzedać te kusze?
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() LOLKI. Tu miały być screeny a ni kłutnie. Weźcie se dajcie siana i lepiej dajcie jakies SS. Bylem dzisiaj w of ale zapomniałem o robieniu screenów :/
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Poziom: 41
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() wrocilem z zakopanego .
ok gram dalej pallem i organizuje hunt na palladino kox ![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ok pare nowych screenów:
odrobiony 52 distance ![]() odrobiony 34 shielding ;p ![]() odrobiony 18lvl ![]() ![]() 53 distance ;] ![]() 36 shielding ![]() 54 distance XD ![]() 19 level ![]() ![]() ![]() I na koniec 9 mlvl ![]() niestety ubiło mnie pięciu pk(23lvl knight, 3 palki i drut) i musze odrobić lvl,mlvl,skille...ale zginąłem honorowo, bo nie "opróżnili" mojego ciała, gdyż wszedłem na górke do huntera, gdzie zginął także jeden z pk ![]()
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 23-02-2005 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Ok dawno nic od siebie nie pisałem
Sword 59 ![]() I 19 lvl ![]() ![]() @Rastlin Jeszcze tylko ~25% do 4 mlv !! ![]() P.S Widzicie mojego fs'a ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vibafe
On już tego robić nie musi bo ja mu dzisiaj wyszedłem z roka tym jego druidem ![]() @Raistlinek Ale dziwna zmiana sprzętu po 19 lvl ![]() ![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
hehe widzisz vibafe podziękuj adnikowi za wyprowadzenie druta i za jego wekwipowanie ![]() ![]() dzięki adnik za p-set i za wyprowadzenie...i za tego "niczyjego" dragon shielda ![]() ![]() ![]() a żeby nie było że offtopic to powiem: KOMENTUJCIE LUDZIE!! ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() @adin
Dzieki za druta i za d-shield'a dla rastlina sprzedal mi go za bh shield i 500 gp ![]() @topic skoczyl mi 59 shielding ale ss nie mam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Solera To jest Życie !
LOYAL UNTIL TO THE END |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() A tu Demonki
![]() ![]() ![]() ![]() Ue jescze ![]() ![]() jak kcecie wiecej ss z solerki to pisac niedlugo Beda Z PaNdOri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() chcemy chcemy
![]() fajne znam z widzenia wszystkich z tych screenów ![]()
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Chciałbym tu ogłosić iż nie bede niestety mógł zamieszczać więcej screenów, gdyż...kończe z tibią. Może wróce do niej w wakacje, ale na razie mówie jej "żegnaj". Na forum będe zaglądał, na ten temat w szczególności. Pozdro!