![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Stary super... Normalnie jeszcze troche porób i potrenuj i zgłoś się na artista. Mieczyki fajne tylko ten pickaxe troche brzydki, ale tak to Megas. Gratz!
![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Popieram kolegę wyżej. JESTEŚ MISTRZEM OD ROBIENIA MIECZYKÓW W TYM ROZMIARZE A MOŻE I W KAŻDYM ROZMIARZE
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cytuj:
JAKIE CUDO !!!!!!!!!!!!!! MORE MORE MORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest poprostu cudo zadne inne słowo nie moze oddać piękna tego miecza... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cytuj:
I zeby nie pisać następnego posta BAT SWORD cudo nr 3 Ostatnio edytowany przez Storm Silverhand - 08-03-2005 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() To wiecej niż cudo
![]() Poprostu świetne, oby tak dalej!! Bardzo chciałbym zobaczyć je w Tibii!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() @up
I poco zbędenie nabijać posty?? Co wam da jeżeli w swoim profilu bedziecei mieli 1212523 postów?? @topic Twoje miecze wymiatają!! Jeżeli potrafisz robic jesze np. armor albo spodnie takie jak te swordy to jesteś misztrem!!
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie. Uważam podobnie jak Galik - zacznij armory, legsy i helmety robić to będziesz naprawdę za******ym grafikiem. Bo na razie jesteś zaledwie...SUPER , EXTRA GRAF MASTEREM...jednakże tylko od mieczy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Hmmmm... armor mowicie ? legsy ? Nie wiem, nigdy szczerze mowiac nieprobowalem ich rysowac, ale sproboje, wlasnie biore sie do pracy
![]() PS. Ktos mowil, ze mam isc do "Artist", ale... nie wiem jak to zrobic !! Halp mi !! Kto mi powie jak tam sie dostac ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pooof... i tak powstal (nie chocapic) ,a moje jedne z pierwszych legsow (nie smiac sie plx) :
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() Śmiać sie?? Z czego?? Te legsy są tak samo za.***iste ja miecze!! Zrób jesze tylko armor a bedzie git!!
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
![]() |
![]() Omfg
![]() W mieczach to jestes Master nad Mastery nie widzialem lepszych mieczyków, najlepszy ten "jakis miecz z lodowym ostrzem" i nowsza wersja batsworda ^^ poprostu miodzio. Jak na pierwsze legsy bardzo ladne tylbo mugblys jakas nazwe wymyslic ![]() Fajnie by bylo (oczywiscie jesli czujesz sie na silach) gdybys spróbowal jakis wiekszy img. , np. walka dzielnego rycerza z vampirem ![]() Sam sie nie bawie w rysowanie bo nie mam talentu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Te legsy są bardzo ładne. Przypominają mi gacie kowboi, ale dlatego wymiatają!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
|
![]() Legsy fajne tylko takie troche w pasie waskie,ale i tak sa ladne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo mi sie te legsy podobaja. Choć jak Mankan powiedział, są za cienkie w pasie. Ale jeśli to naprawdę twoje pierwsze legsy są to WYMIATACZEM JUŻ JESTEŚ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowilem zajac sie "troche" wiekszymi grafikami, sami zobaczcie i ocencie co mi wyszlo :
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
![]() |
![]() Ladne mozesz dalej malowac duze. I mam do ciebie pierwsze wyzwanie na duzy rozmiar poprosze jakiegos strusia.
Eh... ![]() Ostatnio edytowany przez sknerus22 - 13-03-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() no coz.. zobaczylem twoje miecze w innym temacie.. sprawdzilem czy masz swoj oddzielny temat.. byl no i wiadomo ze musialem wejsc... no i...
coz musze powiedziec... ze naprawde jestes niezlym kozakiem... niewatpliwie jednak twoja specjalnoscia sa miecze i legsy... (malo rysujesz toporow.. ten double mi sie podobal...) nad reszta musisz troche popracowac... przy mieczach uwazaj bo czasem rysujesz ostrze tak dlugie jak rekojesc. patrzac na te twoje praca zastanawialem sie czy nie myslales (lub moze czy nawet tego nei zrobiles) nad przedstawiniem ich w miejscu do ktorego bossowie od tibi maja dostep... (bo tu to raczej nie zerkaja ![]() EDIT: mialem zapytac i zapomnialem... w czym ty to robisz? (moze padlo juz takie pytanie... ale naprawde nie mialem sily o tej godzinie czytac 80 postow...:/) Ostatnio edytowany przez Mardag - 13-03-2005 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
W paincie oczywiscie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |