|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() expilem sobie w kopalni moim gdzies wtedy 50+ lvl elitem. to byla ta kopalnia z crus helm questem (5 chyba). no i laze tam w koleczku, zabijam sobie i postanowilem ze zejde na dol, pozbieram guardy, stane ne kropeczce, walne exori, pojde na gore, manaski i znowu exori (chcialem sie pobawic
![]() ![]() ![]() innym razem krecilem sobie filmik na cyclopolis (juz 60+ mialem i skile 87/86), bo mnmei kolega prosil zebym mu pokazal (nie mial pacca). ja ganialem z d lancem, a ze bylo dosc duzo ludzi, lazilem tez na ta czesc z zerkami, arcanem itd (normalnie tam nei chodze bo troche sie nei oplaca). no i wlasnie gonilem za scoutem, kiedy moj kochany komp (windows 98se mam ![]() ![]() ![]() innym razem z qmplem (35ms wtedy) pod dp w ab sie bawilismy. on mnie bil z hm i uciekal a ja go klepalem z d lance. mial yellow hp wiec bilem dalej, no i walnalem za 87, a jemu 3 hp sie ostalo ![]() ![]()
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Na rooku na 2lvl uciekalem przed 2 trollami majac 3hp, a na mainie raz sie z kumplem z gildii wybralem do srodeczka i w trakcie bloczenia 3 zerkow zapomnialem o takiej opcji jak uhanie, gdyby nie on bylby dead
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Szwecja , Halmstadt
|
![]() Pamiętam kiedyś sytuacje gdy byłem moim sorcem na Orc Fortress , gdy zaatakował mnie ork berserker zostało mi tylko 2 hp , gdy chciałem sie uhnac , - exhausted. Zwątpiłem. Powiedziałem wówczas "ehh .. i na co mi to było , mogłem iść do Hellgate , trudno odrobie tego expa" , naszczęście zerk trafil w arma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() sorcem na 12 lvl bylem na dwarf guardach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Uciekanie przed 5 gs'ami na raz to byla moja najwieksza przygoda a to ze bylem sorkiem bez pacca to hity niezle dostawalem
![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Piekary Śląskie
Stan: Początkujący
Imię: Doosiu
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 9
Skille: 28/30
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja po miłej wizycie u huntera miałem 2 HP no i patrze a tu jakichs dwóch kolesi rozmawia ze sobą i w końcu: "Zabijemy go?" i chwile pozniej zostałem zaproszony na party
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() dawno dawno temu, jak jeszcze GS biegał wolno (jak 16 lvl, że 17 mógł już go zgubić). To ja pallkiem na 17 biłem GS'a z łuku (lul moje skile wtedy to coś koło 55 w dist
![]() ![]() P.S. Potem padłem przez lidera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Kiedyś (jak mialem 15lvl) zrobilem sd i oczywiście końcówka many, wtedy n00bek lurnol mi scorpiona i zwiał do góry po czym wrócił jak ja już byłem zatruty(pech) i zaczoł zaśmiecać Hole zebym nie wyszedł. Scorpion zabity a ja -15-14..... i czekam na tą upragnioną mane na Exane Pox. I wreszcie dostałem tyle many, miałem wtedy 3HP a zabierało mi po około 5!
Ten n00bek potem spotkał dresa i miał deda ![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Hehehe. Ja dość niedawno na tach niby błachych potworach jak witch
![]() Byłem na respie przy GS wiążecego się z Questem i chciałem pomóc kumplom ( 15 LV ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() Bezsensowny Post!! Zupelnie idiotyczny kazdy gracz mial hardcore sytuacje!!!
Raz jak bylem na demonach (palkiem) przezucil sie bylem zablokowany wyszedlem z 23hp palac sie -.-. I co to zmienia jestem kozaczkiem? NIE!! Zamknac to plx!
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2005
|
![]() taa, raz szedłem uhmakerem z ab do kazo i lv 80MS powiedział że mu schowany loot z guardów zwinąłem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Widziałem kiedys film,niestety niepamietam nazwy, na ktorym typ mial za***iste szczescie poniewaz byl on druidem na ~25lvl i chail zrobic questa na mumiach. Tych mumi bylo 4 albo 5 i koles schodzil walil z gfb i exani teraz do gory bez mana shielda. Koles 3 razy mial czarne HP w tym 2 raz zostalo mu 1 HP + poison
![]() ![]() Ja osobiscie nieprzypominam sobie takich godych uwagi alee kilka z nich to taki ze: Wchodze do pomieszczenia z DL w DL Tower i koles mi wyrypal takie combo ze zostalo mi z 900Hp 26 HP... mialem juz kilka sytulacje ze sobie expie na dragach i ogladam telewizje a ze akura np fajny teledysk lecial to sobie ogladam a tu nagle mam czerowne hp, hehe. Wogule krokiem od smierci powininem nazwac moj udany Annhilator, bo ogladajac filmy ludzie padaja tam jak muchy a mi sie udalo to zrobic na stosunowo malym lvl, hrhr.... dobra 4 rano pora isc spac pewnie mase bledow zrobilem bo sam juz nie wiem co pisze....
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Toxicity
|
![]() Ja jak rookowalem thiefka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Gostyń
|
![]() Ide na mojego pierwszego beholdera solo
bije go, patrze idzie drugi, dobiłem pierwszego szybko i spadam a ten mnie ściga, do swiatyni doszedłem z 1hp, i nawet raty omijałem bo sie bałem, że dedne ![]() albo raz podczas bear hunta wpadłem do dziury z 3 beholderami i 2 ghoulami, mialem duży problem zeby wyjsc bo ghul nie chcial zejsc z miejsca do ropania sie... wyszedłem mając okolo 20hp |
![]() |
![]() |