|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() "nie chcem ale muszem" ;s to jak narkotyki ... btw grasz po to zeby zapełnić nadmiar wolnego czasu którego i tak nie ma ;P po to żeby poznać nowych ludzi , mieć przygody etc.. (najfajniejsze przygody są jak sie jest newbie
![]() ![]() EDIT pograjcie w cs'a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() No ale co do ciebie tak bardziej to ty chyba jestes mocno uzalezniony od tibi a dlaczego??? dlatego ,,Noob'' rzadko (przynajmniej u mnie) spotykane slowo szczegolnie na forum a ty takiego zwrotu uzyles takze wiesz co to oznacza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Ja tam rok temu miałem faze na Tibie... Byłem młody i głupi, teraz gram z nudów i idzie mi znacznie lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Gramy dla zabawy i patrzymy jak rozwija sie "Nowy Świat"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Gram dla zabawy oraz po to aby byc najlepszy choc to trudne
![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() wysilcie sie i pomyslcie dlaczego w to gramm...dlaczego zawsze wracam nie przychodzi wam do glowy słowo przyjaciele?
Uwazam ze w tej grze najlepsza strona jest ten dolny czat ludzia z neta czesto bardziej ufamy niz rl friends taki jest urok tej gry ale chodzi o komercje
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() tibia nie ma sensu, bo to jest bzdetna pozbawiona muzyki z dupną frafiką żmudna nawalana w której praktycznie nie masz można sie rozwijać w jakimś szerszym zakresie, zdobywanie expa w tibi jest naprawde meczące a nabicie 100lvl jest możliwe i wykonalne dla ludzi którzy powoli zatracaja kontak z rzeczywistością i mają na to naprawde kupe czasu, w tibi nie trzeba być dobrym żeby coś osiagnąć ale trzeba mnieć poprostu ogrom czasu, prąd za darmo i płaski monitor( to na oczy) a jedyna satysfakcja z gry jest taka że jak stoisz pod depo i masz wyzszy lvl od wszystkich do okoła czujesz sie ważny Tibia to dno ale odziwo w nią gram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() ja grałem w tibie... ale odczuwałem coraz większe uzależnienie od tibii to przestałem wogóle przez jakiś miesiąc siadać przed kompem a kiedy powróciłem do grania w tibie to se tak pomyślałem nad tym i już wiem czemu gram w tibie:
-dla zabicia czasu -mogę się tam wyżyć (jak mnie kolega nabił w szkole to ja poprostu go w tibii zabiłem i kwita) -poznaje tam dużo nowych kolegów i koleżanek -z ciekawości ?? (chodzi mi tu o to że jak ja gram sobie i np. ide z kolegą na jakiegoś hunta np. GS i wpierw siedzimy i przeżywam całą walke napięty jak szczypior a potem po zabiciu GSa wypada knight armor np. no i łapie fazee ciesze się i wogóle) to jest główny powód ![]()
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Del'Kwiateczek
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 30
Skille: 76/59
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Niby tibia to taki pozeracz czasu, ale ja jednak mam czas na :
Expienie(56 lvl i 64 magic lvl) Dziewczyne i inne zwiazane z nia atrakcje :> Szkole i nauke w domu Kolesi Gre w pilke,kosza itp. Trzeba umiec tylko dobrze zagospodarowac swoim czasem ![]()
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
@ Edit Sry moze miec kazdy ale nie kazdy ma tyle odwagi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Belchatów
![]() |
![]() Ja bardzo chcialbym cofnac czasi nie zaczac grac tibie... niestety to nie mozliwe, tibia mi nic nie dala.. tylko zarala.......... ze sredniej 4.0 zrobila sie 2.7 O.O... wiec powiedzcie czy warto jeszcze w to grac ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
|
![]() Apropo wyciągniecia się z nałogu jest do tego poradnik.
Ja już nie gram w tą gre i czuje sie z tym bardzo dobrze. Po prostu jak się już nie gra to dopiero widać jaki błąd się popełniło...
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ehhh... właśnie. Dlaczego? Dlaczego gram w coś, co mnie czasem wkurza? Wiecie czemu? Bo to jest naprawdę fajne. Co prawda, czasem męczące (train, expienie). A dedy tak wku*****, że ma się mysli samobójcze (nie pk'ujcie! Pomyślcie co się dzieje w psyhice waszej ofiary!). Ale Tibia jest ciekawą grą. Można poznać nowych ludzi, pogadać, pośmiać się. Wspólne hunty, rozmowy, zabawy itp. itd. To jest własnie fajne! INNI GRACZE (nie licząc noobów, thiefów, looterów, idiotów <-- to głównie polacy... niestety. Ci ludzie nie umieją grać w Tibię, to porpostu tępe małe cioty nie znające dobrej zabawy.)!!!
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Przed Sedesem w Sulu
![]() |
![]() Mówicie ,że tibia pogorszyła wam średnie ,zaniedbujeie obowiązki ,a patrzcie na innych ,godzą swoje życie z tibią i mają szczęście w życiu,sztuka nie polega na tym by sie oderwać tylko zrobić przerwe i nauczyc sie pożadnie grać, bo taki pożeracz czasu to stanie przed depo.
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
![]() tibia jest beznadziejna najpierw jestesmy oczarowani maine nabijamy lvl a potem PACC i co tracimy?
CZAS,PIENIADZE,PRZYJACIÓŁ i inne rzeczy |
![]() |
![]() |