![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() to ja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Hehe, widzę że się podoba
![]() ![]() ![]() Ostatnio zrobiłem takiego potworka (i jeszcze inne "dzieła", ale ich nie pokaże ;p): ![]() I w kolorze (kolorowanie mi chyba nie wychodzi ;p): ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Ok zrobilem nowe (Gral ktos w gre Disciples-Apostolowie swiete ziemie?)
To sa obroncy miast czterech ras: Nieumarle hordy,przeklete legiony,gorskie klany i Boskie imperium |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Coś nowego:
Minotaur: ![]() Wojownik-Mag (to ten minotaur, ale jako człowiek, i pokolorowany ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 12-03-2005 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() @ Cor Tibiarz świetnie ci ten powiększany młot wyszedł!
a tu linki do nowych dzieł: Młody, i przystojny krasnolud Leśna elfka sierżant armii amerykańskiej Blackie Rastafarianin ![]()
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 14-03-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() FOTKI Z FULL
Więc jako jeden (może pierwszy, ale wydaje mi się że 2nd ... bo ktoś już chyba wcześniej dawał fotki z full ... robione własnoręcznie ale nie jestem pewien - no te moje robione przeze mnie ![]() Ok do rzeczy: Wojownik-Barbarzyńca na tle własnie obronionego zamku (On i armia króla jakiegoś tam obroniła ten zamek ![]() ![]() Miss stanów 2006 ![]() ![]() Vampire Hunter ![]() ![]() ![]() Commando Angel ... w czasie Misji ![]() ![]() EDIT: Jak chcesz full version...to wystarczy poszukać ... i ściągnąć (moge powiedzieć że ten mój zajmuje coś ponad 28 mb ... ) za friko z neta... polecam jakieś Torrenty i inne programy p2p ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 12-03-2005 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() [img=http://img189.exs.cx/img189/3363/diablica7ot.th.jpg]
Ehhh no coż nie super bohater, ale pewne przesłanie... piękna dziewcznyna a tu bęc! u mnie było podobnie.... chodź nie do końca |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Belzebub
![]() Barbarzyńca ![]() Szkielet ![]() Wolverine ![]() Zabójca ![]() Ostatnio edytowany przez Rafaello - 13-03-2005 o 10:52. |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Kurde ja coś nie moge wkleić tego mojego bochatera bo zrobiłem panią do towarzystwa ^^ i nie mogę no nie wiem jak tu umieśćić proszę powiedzcie!
Edit: Dziex Mar Cin ![]() Pani do towarzystwa ^^ ![]()
To co robię, robi mój umysł. Rysuj, trenuj, bo staniesz do walki z kimś takim jak Król Otto. Ucz się, zawsze znajdziesz czas na tibię. Ostatnio edytowany przez Sir Otto - 13-03-2005 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Thimburd do boju !
Z Soboty na Niedziele (Tak tak thimburd, to wtedy co cie w bilardzie rozwalałem, a tak btw. ale farta masz;>) dałem linka tego programu dla dobrego "zioma" (:>?) BRa a tak bardziej Bispa. Jest on informatykiem albo coś zbliżonym do tego , więc ten program go zaciekawił. http://www.fotolog.net/queimado_bispo/ To jest jego fotolog, i z jakiejś paki zrobił ino swojego bohatera , Bispo. Jak ktoś leniwy jest to tu zdjęcie. ![]() Wyszło mu całkiem nieźle , patrzać na prace naszych polaków. Na dodatek Bispo jest bardzo popularną "osobistością" w Brazili i na światach w tibi na których gra(grał). Dlatego ostatnio już ten program zrobił się popularny w Brazyli (u brazyli hrhr). Reklama dźwignią handlu ;>. A tak btw. W Sobote , chciałem troszke ponoobować (co jak co , ale ta gra to z założenia polewka dla mnie). Więc znalazłem jakiegoś kolesia z jakimiś lov lvlami , i wyruszyliśmy na podbój bóguw :>(mam uraz do nich po tej histori). Więc , zabiliśmy (a razczej te nooby) bugi. Jako nagrode wziołem se tego Buga w bp. Potem dla zabawy chciałem z fista zabić buga (a ja idiota wsadziłem nie wiedząc, GSa do buga). Potem jak już miałem wychodzić z cave , pomyślałem a po cholere mi ten bug ??:> (W nim już czekał gs na stratowanie ... ) i wypieprzyłem go do wody... Potem dociekałem gdzie ten gs. Jak sie zastanowiłem porządnie to juz bibi. Już wogle tibia po tym przeginieniu to dla mnie jajca a nie gra. (W taki sposób item za 35 k stracić... dobrze ze nie miałem 100 lvl + i sova w łapkach... lol ) Pozdrawiam. PS: A może by przyklejić ten temat , mm ? Całkiem sporo grono wielbicieli ![]()
![]() Mastah of pink car. Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 13-03-2005 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A tu widzimy bohaterow ,,Mody na Sukces"
![]() o to sa: Bruck, sally, grand shila,torn ,tailor, Stefani i Rich. A ten ostatni to Tosiek! Podoba sie? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A oto moj ulubiony zespol- O-zone
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() @ UP:
O-zone??? Buahhahahahahahah LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Ta pełna wersja jest super, oto nowoczesna elfka:
![]() Syrena: ![]() Rambo w 2 wersjach ![]() ![]() ![]() Bohater Splinter Cella w żeńskim wydaniu ![]() ![]() ![]() Unowocześnione wersje bohaterów legend i książek fantasy: Krasnolud: ![]() Centaur: ![]() Syrena: ![]() Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 14-03-2005 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
![]() |
![]() Mój obrazek - cień z "Eragona" (książka). Zrobiłem go, bo zrobienie eragorna mi nie pasowało (było zbyt banalne), a którzby nie znał Durzy(cienia)
A więc: Szkic: ![]() I kolor: ![]() Ostatnio edytowany przez Kubek - 15-03-2005 o 07:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() A oto moje 'dzieła' LOL XD
![]() Ciemny Anioł ![]() niedługo zrobie sobie własną postać z tibii, niestety jush nie gram ![]() a oto zrobiony dla jaj : uwaga,uwaga Mag Krasnolud Smoczy Mutant(look at his foots man ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Rany Boskie Avager Nagle robiisz z siebie wieklkiego kozaka co w zyciu pirackiego softwaru nie mial.
W DODATKU. Zachowujesz sie jak gowniaz! "Jak tak to ja zabieram swoja lopatke i wiaderko...." Gdybym ja milal HM full, wzucil bym na prywatnego FTPa i dal innym bo czemu nie? A ty bedziesz spanowal i wzucal obrazki z fulla... oo plx full wypaz ziom super! Rozumiem ze gdybys KUPIL Hm to mozna by gadac! A co poswieciles ...o NIE!! 2 godziny!? To okropne!! nie umiesz szukac bo gdybym mial mozliwosc kozystania z p2p to znalazl bym w 2 minuty... daje głowe i dozucam palec... w tej sytuacji pozwole sobie na uzycie slowa n00b.
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Próbowałem zrobić Gordona Freemana (bohater gry Half-Life), no, prawie mi się udało
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 14-03-2005 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
czy mogo byc przyznać sie ![]()
![]() |