Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-03-2005, 17:07   #61
Gedilar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 10 2004

Domyślny Meeep

Dechsta ty człowieku lepiej sie zamkni bo masz 13 lat i wielkie gówno zrobisz. To ty możesz dostać w*****ol od każdego z forum, bo każdy jest starszy od ciebie i kazdy ci by na****ł jak chciał.
Gedilar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-03-2005, 12:50   #62
Dechsta
Użytkownik Forum

Dechsta's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783

Stan: Tutor
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
Wyślij wiadomość przez ICQ do Dechsta Dechsta ma numer GG 3038867 Dechsta ma login Tlenu orin11@tlen.pl Adres Jabbera do Dechsta Send a message via Skype™ to Dechsta
Domyślny

Kiełbasa to zapamietaj ! ..... Wez czlowieku zastanów sie co ty mówisz , bo naprawde mie juz denerwujecie i wpadne tam z Mentalem -.-

[img]http://www.stibia*********/2/Sathariel.png[/img]
Dechsta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2005, 14:13   #63
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Mental II ma numer GG 7207011
Domyślny

Gdzie jedziemy dechsta !? pamietaj że nie wiemy gdzie on mieszka lol
Ps. te posty powinny byc poswiecone filmowi a nie ludziom kturzy te posty piszom wiec jeśli ktoś chce powiedziec coś głupiego niech nie mówi wcale.Ja tylko wyraziłem swoje zdanie wiec jesli jeszce ktos raz cos powie np. na mój temat to go zbluzgam
stary 22-03-2005, 22:29   #64
^Zohop^
Użytkownik Forum

^Zohop^'s Avatar

Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zohop
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 60
Skille: 89/88
Poziom mag.: 6
Strzałka :]

Hoho... przedszkole teraz ludzi straszy

Ihauhaihuahihauhi jak to czytam to nie moge ze smiechu wytrzymac...

@Mental i Dechsta

ciekawe ktory z was w rl taki cFaniak jest jak na forum :>
hmmm zaden?? ...tak walsnie myslalem...
mocni w gebie... ale jak by przyszlo co do czego to by was frajerzy nie bylo, albo byscie wyskoczyli i byscie dostali taki w p i e r d o l, ze by was rodzona matka nie poznala ;]

@Mental...

looknalem sobie Twoja galerie z rl... ale lol... myslisz ze te fotki sa zabawne? albo ze Ty jestes fajny? hehe... taki z Ciebie hip-hopowiec ze glowa boli...
jakas czapka z ziolem z rynku... do tego jakas bluza za ~20zl z rynku i spodnie za kolejne ~30zl... Fajnie, ze masz wlasny styl... wiochmenski ale zawsze swoj.

@Dechsta

Kolejny hip-hopowiec od 7 bolesci... w ogole wiesz co to jest hh ?
Twoje posty sa tak inteligentne ze zal dupe sciska... naucz sie pisac po polsku rumunie a pozniej na forum sie rozpisuj.

PS: Troche nie mam czasu pisac bo ide do szkoly... ( @Dechsta ... tak niektorzy chodza do szkoly i dzieki temu pisac potrafia Tobie by sie przydalo.. chociaz podstawowke ukonczyc... wiesz nie mowie ze szkola srednia ... to juz Cie przewyzsza.. wiem wiem ;]) ale mam nadzieje, ze kozaki sie odezwa jeszcze...
^Zohop^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2005, 10:06   #65
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Zohop^
Hoho... przedszkole teraz ludzi straszy

Ihauhaihuahihauhi jak to czytam to nie moge ze smiechu wytrzymac...

@Mental i Dechsta

ciekawe ktory z was w rl taki cFaniak jest jak na forum :>
hmmm zaden?? ...tak walsnie myslalem...
mocni w gebie... ale jak by przyszlo co do czego to by was frajerzy nie bylo, albo byscie wyskoczyli i byscie dostali taki w p i e r d o l, ze by was rodzona matka nie poznala ;]

@Mental...

looknalem sobie Twoja galerie z rl... ale lol... myslisz ze te fotki sa zabawne? albo ze Ty jestes fajny? hehe... taki z Ciebie hip-hopowiec ze glowa boli...
jakas czapka z ziolem z rynku... do tego jakas bluza za ~20zl z rynku i spodnie za kolejne ~30zl... Fajnie, ze masz wlasny styl... wiochmenski ale zawsze swoj.

@Dechsta

Kolejny hip-hopowiec od 7 bolesci... w ogole wiesz co to jest hh ?
Twoje posty sa tak inteligentne ze zal dupe sciska... naucz sie pisac po polsku rumunie a pozniej na forum sie rozpisuj.

PS: Troche nie mam czasu pisac bo ide do szkoly... ( @Dechsta ... tak niektorzy chodza do szkoly i dzieki temu pisac potrafia Tobie by sie przydalo.. chociaz podstawowke ukonczyc... wiesz nie mowie ze szkola srednia ... to juz Cie przewyzsza.. wiem wiem ;]) ale mam nadzieje, ze kozaki sie odezwa jeszcze...
OMG kozak jak sie patrzy to ty ****a jestes na 100% mocny w ryju na rl bys sam ****a dostał@Up jak sie ubierasz wieś styl to nie moja wina i jak nosisz czapke z targu kupionom u rusaczy ja kupiłem w sk8 z***ie ale jestem ciekaw jak kozaczysz przed monitorem a na pewno nosisz okularki i ****a sie cieszysz ze komus pojechales .Ja *******e nooby same sie robiom .Więc zamkni ryj i jak sie nie znasz to nie ******* nara baranie
stary 23-03-2005, 11:37   #66
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

LOL jak czytam te wypowiedzi to mi sie smiac chce -.-
Chyba najmadrzej orpcz tych ciuchow to sie wypowiedzial Zohop ale nei mi to osadzac

Ontop: Filmik w sumie taki sobie, ale mozna sobie poogladac opoczywajac od dli i demonow .
stary 23-03-2005, 13:46   #67
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
LOL jak czytam te wypowiedzi to mi sie smiac chce -.-
Chyba najmadrzej orpcz tych ciuchow to sie wypowiedzial Zohop ale nei mi to osadzac

Ontop: Filmik w sumie taki sobie, ale mozna sobie poogladac opoczywajac od dli i demonow .
Good dla ciebie przynaimniej wypowiedziałeś sie na temat filmu
stary 23-03-2005, 15:02   #68
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mental II
OMG kozak jak sie patrzy to ty ****a jestes na 100% mocny w ryju na rl bys sam ****a dostał@Up jak sie ubierasz wieś styl to nie moja wina i jak nosisz czapke z targu kupionom u rusaczy ja kupiłem w sk8 z***ie ale jestem ciekaw jak kozaczysz przed monitorem a na pewno nosisz okularki i ****a sie cieszysz ze komus pojechales .Ja *******e nooby same sie robiom .Więc zamkni ryj i jak sie nie znasz to nie ******* nara baranie
Ty to nawet w ryju nie jestes mocny ;<
Olorion. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2005, 16:29   #69
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion.
Ty to nawet w ryju nie jestes mocny ;<
Za to ty jesteś =0 nie wiedziałem Baba nie chce mi sie z wami prowadzić rozmowy.Olorion ładny avatar :>to ty?moge sobie zrobić taki sam avatar na tibia.pl

Ostatnio edytowany przez Mental II - 23-03-2005 o 16:35.
Mental II jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2005, 17:18   #70
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny

Cytuj:
O lol ale sie uśmiałem @Mendal buhahahahahha hahh hahah idioto jestem MENTAL a nie MENDAL
o lol!?! to nie moja wina że jak byłeś mały byłeś tak brzydki że stara cie z procy karmiła bo bała sie podejść
Specjalnie powiedzialem mendal bo ty jestes menda . Wiem ze cierpisz na odmóżdżenie
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2005, 18:19   #71
^Zohop^
Użytkownik Forum

^Zohop^'s Avatar

Domyślny hoho

Cytuj:
uuua to mi pojechales buhaha... jak zwykle wiecej gwiazdek niz txtu w twoich wypowiedziach co tylko swiadczy o twoim niskim poziomie inteligencji

a wracajac do 'tematu':

hohoho... nie wiedzialem ze na rynku teraz sk8 shopy sa... hmmm moglo sie cos zmienic od czasu kiedy to ja biegalem w szerokich spodniach... bo tak sie sklada ze jak ty miales 11 latek dzieciaczku to ja wlasnie zaczynalem hh sluchac... no ale ja sie nie znam.. wiem... kiedys hh to byl underground sam... a teraz takie leszcze jak ty zalaza spodnie szerokie, siada na lawce z kolegami z przedsszkola... srednia wieku -14 lat... i mysla ze z nich wielkie 'ziomale'.... od kiedy takie buce jak ty nosza takie rzeczy i identyfikuja sie z kultura hh to ja przestalem. bo nie chce zeby mnie porowynywali do takich ciot jak ty... i dalej jedziesz na forum wszystkich... ja naprawde bardzo chetnie bym cie zobaczyl na rl w akcji....

btw : co to jakies problemy do ludzi w okularach? akurat ja nie nosze... ale mam kolege w okularach ktory ma w lapie 45... cwiczy od kilku dobrych lat rzut dyskiem i generalnie ma ksywe "terminator" ... ciekawe czy dlatego ze nosi okulary jest 'cipa' ? ciekawe czy jak by ci taki typ zmiadzyl pyskaty ryj to czy dalej bys byl taki kozak...

i takie czapki to uwierz ze na rynkach sprzedaja... co to za firma w ogole? bo nie kojarze... zadna? no wlasnie... to ze na wsi u ciebie w 'sk8 shopie' o watpliwej renomie sprzedaja takie wiesniackie czapki to nie znaczy ze to oryginalna rzecz.

i jeszcze jedno.. dopoki jakis moderator nie zamknie tematu.. a ty bedziesz chlopczyku pyskowal tutaj bede ci regularniue odpisywal... zawsze znajde na to troszke czasu... wiec lepiej juz nic tu nie pisz.

pozdro dla prawdziwych hh-owcow... nie dla pozerow takich jak ty
stary 23-03-2005, 19:00   #72
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Domyślny

2 posty czytać ten na dole wina przeglądarki :/

Ostatnio edytowany przez Mental II - 23-03-2005 o 19:06.
Mental II jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2005, 19:03   #73
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Evul

Cytuj:
uuua to mi pojechales buhaha... jak zwykle wiecej gwiazdek niz txtu w twoich wypowiedziach co tylko swiadczy o twoim niskim poziomie inteligencji

a wracajac do 'tematu':

hohoho... nie wiedzialem ze na rynku teraz sk8 shopy sa... hmmm moglo sie cos zmienic od czasu kiedy to ja biegalem w szerokich spodniach... bo tak sie sklada ze jak ty miales 11 latek dzieciaczku to ja wlasnie zaczynalem hh sluchac... no ale ja sie nie znam.. wiem... kiedys hh to byl underground sam... a teraz takie leszcze jak ty zalaza spodnie szerokie, siada na lawce z kolegami z przedsszkola... srednia wieku -14 lat... i mysla ze z nich wielkie 'ziomale'.... od kiedy takie buce jak ty nosza takie rzeczy i identyfikuja sie z kultura hh to ja przestalem. bo nie chce zeby mnie porowynywali do takich ciot jak ty... i dalej jedziesz na forum wszystkich... ja naprawde bardzo chetnie bym cie zobaczyl na rl w akcji....

btw : co to jakies problemy do ludzi w okularach? akurat ja nie nosze... ale mam kolege w okularach ktory ma w lapie 45... cwiczy od kilku dobrych lat rzut dyskiem i generalnie ma ksywe "terminator" ... ciekawe czy dlatego ze nosi okulary jest 'cipa' ? ciekawe czy jak by ci taki typ zmiadzyl pyskaty ryj to czy dalej bys byl taki kozak...

i takie czapki to uwierz ze na rynkach sprzedaja... co to za firma w ogole? bo nie kojarze... zadna? no wlasnie... to ze na wsi u ciebie w 'sk8 shopie' o watpliwej renomie sprzedaja takie wiesniackie czapki to nie znaczy ze to oryginalna rzecz.

i jeszcze jedno.. dopoki jakis moderator nie zamknie tematu.. a ty bedziesz chlopczyku pyskowal tutaj bede ci regularniue odpisywal... zawsze znajde na to troszke czasu... wiec lepiej juz nic tu nie pisz.

pozdro dla prawdziwych hh-owcow... nie dla pozerow takich jak ty
OMg ty looz ej ziom boje sie prosze nie pisz nic wstyd mi że powiedziałem swoje zdanie na ten temat WOLNOŚĆ słowa frajerze ja tylko chce pszypomnieć że po
1 ten post powinnien być poświęcony filmowi
2 czapka BLACKZONE <-FIRMA
3 na wsi to mieszkasz ty ja mieszkam w Bełchatowie gdzie znaiduje sie jedna z więkaszych elektrowni w europie
4 Nie słucham HH po to żeby zaszpanować komuś tylko słucham bo lubie
5 Będe pisać jak ktoś mi będzie *******ić bzdury że słuchał hip-hop w roku 97 np i myśli ze super jest i sie zna i może komuś o HH *******ić
6 Okulary hmm ja mam na myśli ciebie taki ***any wodnik szuwarek siedzi przed kompem i cwaniaczy a nie chodzi mi o ludzi kturzy noszom okulary tylko ty tak wygladasz taki mały z*** w okularkach
7 ciota sam jesteś jak sie tatuś w nocy dobiera do twoiej dupy to nie mów że ktoś ciota -.-koniec tematu -.-

Jest nas wielu więc nas nie pokonacje nawet jak wyschnie pisak i spłonie papier .Poznaj moje zdanie a zmienisz swoje szybko
stary 23-03-2005, 20:29   #74
Dechsta
Użytkownik Forum

Dechsta's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do Dechsta Dechsta ma numer GG 3038867 Dechsta ma login Tlenu orin11@tlen.pl Adres Jabbera do Dechsta Send a message via Skype™ to Dechsta
Domyślny

Mental jestem z toba A ty ^Zohop^ Niefikaj , ja Dawida znam od 2 lat i moge ci powiedziec ze sie dobrze na*******a. Jezeli masz problem z nim to i ze mną ... I to bylo by na tyle :/

stary 23-03-2005, 20:33   #75
^Zohop^
Użytkownik Forum

^Zohop^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
OMg ty looz ej ziom boje sie prosze nie pisz nic wstyd mi że powiedziałem swoje zdanie na ten temat WOLNOŚĆ słowa frajerze ja tylko chce pszypomnieć że po
1 ten post powinnien być poświęcony filmowi
2 czapka BLACKZONE <-FIRMA
3 na wsi to mieszkasz ty ja mieszkam w Bełchatowie gdzie znaiduje sie jedna z więkaszych elektrowni w europie
4 Nie słucham HH po to żeby zaszpanować komuś tylko słucham bo lubie
5 Będe pisać jak ktoś mi będzie *******ić bzdury że słuchał hip-hop w roku 97 np i myśli ze super jest i sie zna i może ko1 ten post powinnien być poświęcony filmowi muś o HH *******ić
6 Okulary hmm ja mam na myśli ciebie taki ***any wodnik szuwarek siedzi przed kompem i cwaniaczy a nie chodzi mi o ludzi kturzy noszom okulary tylko ty tak wygladasz taki mały z*** w okularkach
7 ciota sam jesteś jak sie tatuś w nocy dobiera do twoiej dupy to nie mów że ktoś ciota -.-koniec tematu -.-

Jest nas wielu więc nas nie pokonacje nawet jak wyschnie pisak i spłonie papier .Poznaj moje zdanie a zmienisz swoje szybko

oho.. .rekinek ma zabki... znakomicie...

"ty tak wygladasz taki mały z*** w okularkach "

haha dobre... nie wiedzialem ze nosze okulary Tym razem nie skomentuje kolejnych bledow... ale... powiem 1... kup sobie moze slownik jezyka polskiego zanim napiszesz kolejnego posta co ? bo srednio sie to czyta... za dlugo czasu zajmuje mi rozszyfrowywanie tego g o w na ktorym walisz na forum.

1.jestes frajerem z przypalowa czapka... i nie gadaj ze sie nie obnosisz z hh skoro widze ze sie obnosisz
2."7 ciota sam jesteś jak sie tatuś w nocy dobiera do twoiej dupy to nie mów że ktoś ciota -.-koniec tematu -.- " glodnemu chleb na mysli? liczysz na to ze pewnej pieknej nocy sie ktos dobierze do twojego tylka? pewnie tak...
3."3 na wsi to mieszkasz ty ja mieszkam w Bełchatowie gdzie znaiduje sie jedna z więkaszych elektrowni w europie " hoho szalony... naprawde? suuuper... jedna z wiekszych elektrowni w europie... no popatrz... wiesniaki cos duzego zbudowaly i ty myslisz ze to od razu znaczy ze miastowy jestes... ja jestem z Gdanska gdzie mieszka +500 tys ludzi... wiec to chyba nie wies co? raczej twoja miescina to wies przy moim miescie.
4."5 Będe pisać jak ktoś mi będzie *******ić bzdury że słuchał hip-hop w roku 97 np i myśli ze super jest i sie zna i może komuś o HH *******ić"
hehe widisz tak sie sklada ze sie znam bardzo dobrze... no i z dalsza czescia sie zgodze... mysle ze jestem super to prawda... bo nie jestem frajerem takim jak ty...
5."1 ten post powinnien być poświęcony filmowi" od ciebie sie zaczela ta glupawa rozmowa... moze gdybys tak nie cwaniaczyl przez internet to ten post nie mialby tyle off topicow....
6."OMg ty looz ej ziom boje sie prosze nie pisz nic wstyd mi że powiedziałem swoje zdanie na ten temat WOLNOŚĆ słowa frajerze ja tylko chce pszypomnieć że po " wolnosc slowa? oczywiscie.. ale nie dla frajerow wiec w koncu przestan tutaj plakac i sie napinac...
7 i ostatnie. SŁOMA CI Z BUTOW WYSTAJE

PS:koniec tematu... ? koniec z napinka na forum?

Jaki z tego moral?

ograniczmy dzieciom dostep do internetu...
stary 23-03-2005, 20:37   #76
Dechsta
Użytkownik Forum

Dechsta's Avatar

Domyślny

No to masz chłopie problem .....

stary 23-03-2005, 20:43   #77
^Zohop^
Użytkownik Forum

^Zohop^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dechsta
No to masz chłopie problem .....

hoho... naprawde? jak to zauwazyles? problem mam.. z wami... przestancie straszyc ludzi przez internet bo tego sie nikt nie boi? uwielbiam takie napinki przez internet poprostu...
stary 23-03-2005, 20:50   #78
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Domyślny

Cytuj:
oho.. .rekinek ma zabki... znakomicie...

"ty tak wygladasz taki mały z*** w okularkach "

haha dobre... nie wiedzialem ze nosze okulary Tym razem nie skomentuje kolejnych bledow... ale... powiem 1... kup sobie moze slownik jezyka polskiego zanim napiszesz kolejnego posta co ? bo srednio sie to czyta... za dlugo czasu zajmuje mi rozszyfrowywanie tego g o w na ktorym walisz na forum.

1.jestes frajerem z przypalowa czapka... i nie gadaj ze sie nie obnosisz z hh skoro widze ze sie obnosisz
2."7 ciota sam jesteś jak sie tatuś w nocy dobiera do twoiej dupy to nie mów że ktoś ciota -.-koniec tematu -.- " glodnemu chleb na mysli? liczysz na to ze pewnej pieknej nocy sie ktos dobierze do twojego tylka? pewnie tak...
3."3 na wsi to mieszkasz ty ja mieszkam w Bełchatowie gdzie znaiduje sie jedna z więkaszych elektrowni w europie " hoho szalony... naprawde? suuuper... jedna z wiekszych elektrowni w europie... no popatrz... wiesniaki cos duzego zbudowaly i ty myslisz ze to od razu znaczy ze miastowy jestes... ja jestem z Gdanska gdzie mieszka +500 tys ludzi... wiec to chyba nie wies co? raczej twoja miescina to wies przy moim miescie.
4."5 Będe pisać jak ktoś mi będzie *******ić bzdury że słuchał hip-hop w roku 97 np i myśli ze super jest i sie zna i może komuś o HH *******ić"
hehe widisz tak sie sklada ze sie znam bardzo dobrze... no i z dalsza czescia sie zgodze... mysle ze jestem super to prawda... bo nie jestem frajerem takim jak ty...
5."1 ten post powinnien być poświęcony filmowi" od ciebie sie zaczela ta glupawa rozmowa... moze gdybys tak nie cwaniaczyl przez internet to ten post nie mialby tyle off topicow....
6."OMg ty looz ej ziom boje sie prosze nie pisz nic wstyd mi że powiedziałem swoje zdanie na ten temat WOLNOŚĆ słowa frajerze ja tylko chce pszypomnieć że po " wolnosc slowa? oczywiscie.. ale nie dla frajerow wiec w koncu przestan tutaj plakac i sie napinac...
7 i ostatnie. SŁOMA CI Z BUTOW WYSTAJE

PS:koniec tematu... ? koniec z napinka na forum?

Jaki z tego moral?

ograniczmy dzieciom dostep do internetu...
******* sie frajerze jak ci słoma wystaje to narazie ale teraz kup sobie bazie i ******* sie po gazie.Nie mam siły gadać z tobom było cofnięcie servera wiec musze odrabiac skile i jestem w****iony i ty mnie w****iasz-;- narazie -;- nie comentuje twojch postów *******e ortografie na polskim wagary sobie robie
stary 23-03-2005, 20:55   #79
^Zohop^
Użytkownik Forum

^Zohop^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
******* sie frajerze jak ci słoma wystaje to narazie ale teraz kup sobie bazie i ******* sie po gazie.Nie mam siły gadać z tobom było cofnięcie servera wiec musze odrabiac skile i jestem w****iony i ty mnie w****iasz-;- narazie -;- nie comentuje twojch postów *******e ortografie na polskim wagary sobie robie

lolz... wagary to sie robi z calego dnia a nie z 1 lekcji... to sie nazywa ucieczka.. no ale coz... fajny rym... od razu widac ze sam to wymysliles... na twoim poziomie... "bazie" i "gazie" co prawda sensu w tym rymie nie widze no ale przyznac musze ze zarymowales.... czujesz sie teraz jak raper co? hehe
no coz.. to ja tez koncze to glupia wymiane opinii.

[...jakies brednie...]i ty mnie w****iasz-;- narazie -;- nie comentuje twojch postów *******e [...jakies brednie...]

taaak ty mnie tez denerwujesz... hehe no ale skoro juz idziesz to ... "Narazie", ja juz tez twoich postow komentowac nie bede.
stary 24-03-2005, 12:49   #80
Kulikos
Użytkownik Forum

Kulikos's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk

Stan: Niegrający
Świat: TVP 1
Brak ikony

Heheh bekowo sie to czyta."Moje ziomy na********m twoim i zobaczysz!"
Ehhh tez jestem w twoim wieku ale takich rzeczy, to ja nie robie
Ej ^Zohop^ z jakiej dzielnicy jestes?Huh Gdańsk rulezzz....
I proponuje zamknac temat bo to bedzie sie ciagnelo w nieskonczonosc
Teraz mnie postrasza, i potem kogos innego... oczywiscie jak ktos bedzie chcial patrzec na te bluzgi.
I chcialbym zobaczyc to zdjecie Mentala II (czemu 2?) na realu
Nara.Dziwny temat

A i co masz do ludzi w okularach?Wiesz jak to sie nazywa? NIETOLERANCJA
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath
Oddech krasnoluda r0x

-Hi
-Notka
-No?
-So Stfu&Bye Nob!1

Ostatnio edytowany przez Kulikos - 24-03-2005 o 12:51.
Kulikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania