|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Kamczatka
![]() |
![]() ej koledzy... czemó tak nielóbicie szlahty polskiej ?? pszeciesz to jest najlebsza gildia jaką widziałem. hciałbym w niej być. słyszałem rze hodzą na qwesty i że kul gildia wogule...stalmir to muj idol... lubiem go.... i nie mufcie rze stalmit kogoś pszezywa... on tak by nikty nie zrobił....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() (i nie chodzi tylko o ortografie :/) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Cytuj:
Czy ty chodzisz do 1 klasy szkoły podstawowej? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Krakow
![]() ![]() |
![]() kasuja wszystkie posty powod w podpisie
retired Ostatnio edytowany przez Cruel Master Boa - 21-03-2005 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() I Kto to mówi ? ![]() @Palmir No już nie twoja bo sprzedałeś ![]() Ostatnio edytowany przez Isherwood - 20-03-2005 o 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Ja was naprawde prosze, nie zasmiecajmy forum. Zapraszam na nasze forum: http://szlachta.hk.pl, zrobilem specjanie dzial "Skargi" gdzie mozecie sie do woli wyrzyc na nas
![]() ![]() Cytuj:
![]() @Lyonis Sorry, ze cie wyrzucilismy ![]() ![]() @UP Palmir to juz nie moja postac, a ban za to ze pewien pan madrala wysylal na trade ze sprzeda postac na jakims tam serwie ![]() a, ale bana mi zrobil :/ Cytuj:
![]()
"Prawda nie jest ukryta w jednym snie lecz w wielu..." The best... ![]() Ostatnio edytowany przez Palmir - 20-03-2005 o 23:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 8
|
![]() @Stalmir
Dlaczego ty wszytkich wyzywasz od idiotów a sam nie jestes lepszy przykładem może byc nazw twojego chara na celeście stworzyłeś go chyba dlatego żeby pełnić tam ważną funkcje społeczną ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Poziom: 66
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
No własnie Hobbit Fireblade sam mi ukradł item!! To ***any thief! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() Lyonisowi gratulowała masa osób po tym jak okradł tego małego debilka
![]() Nie lubie szlachty, ale najbardziej nielubię Hobbita kradnie,klnie,wyzywa. Szlachta polska zhakowała min Grizliego Zapylacza, a potem sie nim bawiliście. Ej Hobbit myślisz, że to nie był pokaz debilstwa wejść do dp i pochwalić się kumplowi, że haknęliście grizliego ? Jeszcze powiedziałeś: Ej to ja Hobbit Zhakowaliśmy tę postać. Dziwię się że ty jeszcze w tej gildii jesteś. Potem jeszcze zrzucałes winę na innych jak ci zmroziło du**** nie ? ostatnio dowiedziałem się, że to Mistrz Neo, Wild Lukasz Paladyn i JA go zchakowaliśmy. Fajnie nie ? |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
|
![]() no i prosze... kolejna osoba okradziona... tym razem osoba z gildii
aol, dsm, g-legsy, bohy, g-ring... nie bede wymienial nicku ale nie zazdroszcze... niestety widzial ten temat i nie wyciagnal wniosku pozyczyl hobbithiefowi to i ... ![]() ---------wyciete przez autora ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 22-03-2005 o 07:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() hau? hau buy bp of fire field msg me or poohatek of bhaal paying good
najbardziej mnie w****iaja ludzie co najpierw wyzywaja zlodzieji a pozniej sami kradna tj. hobbit, piastus knight. Co do lurowania sam luruje ale nie z powodu lootow tylko z powodu wyladowania sie na ogol itemy odsylam. ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Polandia
Imię: Pentomon
Poziom: 80
Skille: 83/80
![]() |
![]() Mhm spokojnie.. Jechałem po Stalmirze ale nic tam xP. Stalmir nie pamietam zeby kogoś kiedykolwiek okradl. Hobbit.. owszem wiele było przypadków (ach te małe łapki hobbita -,.,-). Nie wyciągaj pochopnych wniosków..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Poziom: 66
Skille: 84/81
|
![]() Haha mówiłem że to noob i thief i zgadzam się z tobą Stal .Bardzo dobrze zrobiłeś że go wy****** z gildi (zasłóżył sobie już dawno)ale liczy się to że zauważyłeś to teraz(lepiej później niż wcale).A i właśnie nie najejżdżajcie na Stala bo co on wam zrobił do ****.To nie jego wina ,że ze spoko gildi zrobiła mu się taka "chołota" noobków i złodzieji.I szkoda Stal ,że tak późno sie skapłeś o hobbicie bo jakbyś sie wczesniej skumał nie bylo by tej calej awantury...
Ps: Ja nigdy nic nie miałem do Stala ,chociaż wiem że po tym jak wziołem sobie rzeczy od Hobbita najchetniej by mnie za****. ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lyonis - 21-03-2005 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Poziom mag.: 8
|
![]() Uznajmy ten temat za zamknięty hobbit wy***any i dobrze mu tak zawsze kiedy przechodził koło mnie pisał lol a drugim charem mnie od Sama wypychał.
Ludzie nie przyjmujcie Hobbita do gildi bo was okradnie a potem zacznie wyzywać!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
|
![]() ok stalmir, zwracam honor ^.-
tak na serio to nic nie slyszalem bo mam na cala grupke ignore permamently ^.- ale teraz juz widac co ten noob hobbitek potrafi zrobic ja do Stala tez nic nie mialem tylko ze wieciecie... tego pamietnego dnia naprawde sie wku****em, no wiecie, 5 na 1 -.- i jeszcze to ze stal bronil hobbita chociaz wcale na to nie zaslugiwal :/
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS: Dostalem ostrzezenie za zle wyslawianie sie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stalmir - 22-03-2005 o 09:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
![]() |
![]() Najlepiej dla tego Hobbita (za***aną suke)
Wykasowac Account tak jak Thorinie, Hobbit mniej ma do utracenia ![]() Tylko nooboski 30lvl+ a Thorina 80 Elite z 250 Days Pacc... Więc CipSoft bedzie zdolny to zrobic ![]() Pozdro Alerek~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Axemir
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
|
![]() Szlachty Polskiej nie dam obrażać. 4ever with u. Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem ten topic. Stalmir zrób jeszcze coś z Druidem Lasu, bo on też z leksza przy***any jest;/. Hunter był zlurowany, a ten kolo sie cieszył i na poczcie z jakims swoim kumplem siedział:/. PozdrO for all Harmonian.