|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Najsilniejszy potwor to kilka faraonow (te co przywoluja hero i behe~) potem demon, reszta faraonow i warlock.
Dlaczego warlocka dalem na koncu ? - widzialem filmik jak 110 sorc ubija warlocka z "exori vis". |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Piekło
![]() |
![]() Moim zdaniem nie ma nic lepszego niż jadka z demonem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Paladin
Gildia: White Fist
Świat: Hiberna
![]() |
![]() niby najmocniejszy jest demon ale w praktyce czasami duzo trudniej bywa z warlockami. pozatym jest duzo wiecej respow wl na ktore mozna wpasc przypadkiem i w cale nie trudno wziasc na siebie 2 wl zamiast 1 co ponizej sensownego vlu jest raczej katastrofa. sam tego doswiadczylem co potrafia 2 wl. potrafia zabrac 400k expa;p przy czy po smierci atakera nie bylo mowy o ewakuacji; pp
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Silmarill
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 89
Poziom mag.: 85
![]() |
![]() -Res- wiem ze masz 13 lat ale zobacz filmy na forum i jest filmik na forum jak 50 elite blokuje;p;p Ja wczoraj 58 elite blokowalem i bez wiekszych problemow
![]() ![]() Ps: na demona schodzilo 11-16 uh a bil 33 ms i 40 ed i 82 pall z bolotow ![]() Na 20 demonow 3x bylem na red ![]() Ostatnio edytowany przez Silmarill - 26-03-2005 o 12:13. |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Myśle, że Faraon jest o wiele potężniejszy. A czasami nawet Warlock potrafi być lepszy...
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Cytuj:
eee.....co do topicu, wg mnie jednak wrl jest mocniejszy, jesli sie go nie strapuje....a 2 to juz katastrofa -.- demon wali wiecej ale z tego co wiem to nie ma problemow z ubiciem demonka nawet z ekipa 65ek block+ 2x 50 master attacker (przynajmniej ja tak chodze =) ) aha i jeszcze jedno: jak demon przywola FE, to najpierw sie ubija FE, a nie patrzy jak dodatkowy monster klepie blockera -.- i w zyciu nie widzialem demona summonujacego 2x fe -.- ale nvm....to by bylo na tyle...cya |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Jeżeli z faraonów jest exp to czemu nie został on jeszcze opublikowany na stronie? Może zamiast rozgłaszać mity, należy zbadać jakieś wiarygodne źródło, np. jakieś 150 lv +.
|
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Od demonow sa silniejsze warlocki i to spotro uciekaja przed blokerami , sd , niewidzialnosc ogolnie piekny cód miód
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
|
![]() Wkleje tutaj ss (oczywiście nie mój) z expem za faraona (bodajże Omruca).
![]() A wracając do tematu to myślę, że oprócz faraonów najśilniejszy(najtrudniejszy do zabicia) jest warlock. Na 2 miejscu demon a na 3 lich. Pozdro all!!! |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() to foto nie jest omruca
po 1 omruc nie ma tej płachty... po 2 przywołyje stalkery a niewidze tam zadnych dedow gosci |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Ja wolalbym 2 warlocki niz 3 demony bo:
jak dopadnom cie 3 demony to padnie nawet 130 elite a od 2 warlocków ton ie padnie 100 level bo ma za duzo hp |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Po co taki temat - najsilniejsze co spotkałem to DL - Pytanie - Odpowiedź - proste
|
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Wg. mnie faraonowie.
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() [quote=PacMan]Po co taki temat - najsilniejsze co spotkałem to DL - Pytanie - Odpowiedź - proste[/QUOTE=PacMan]
Dobry temat. A On się niepyta czy Dl'ek jest najsilniejszy lub co najlepszego spotkałeś tylko teraz jest dyskusja pomiędzy trzema *rasami* Pharaony Demon Worlock. A dl to pikuś w porównaniu do Demona + Fe |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() według mnie Warlocki są silniejsze
Ostatnio edytowany przez TiTuS - 14-04-2005 o 15:44. Powód: tak jakoś |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() a może któryś z tych ultra żadkich monsterków? np yeti? no ok może to zły przykład ale kto wiem co nam te cipy (cipsoft jakby co
![]() ![]() |
![]() |