Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-03-2005, 23:26   #61
Bongozzpl
Użytkownik Forum

Bongozzpl's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: :O

Imię: ~
Profesja: Elite Knight
Domyślny

To chyba nie ten Losari z Arcani.

` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania `

DGE.
Bongozzpl jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-03-2005, 23:28   #62
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
Adres Jabbera do Losari
Domyślny

To wlasnie "ten" Losari z Arcanii, Losario z Aurey, Abetorius z Aldory, Dracian z Elysi, Sarandiel z Hiberny.
Losari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 06:51   #63
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2003

Stan: Na emeryturze
ketsok ma numer GG 3472574
Domyślny

ehhh przeprosic go i jeszcze mu źle...poeiwme tak, jesli ja jestem sarkastyczny to ty moim zdaniem jestes cynikiem.to wszystko, nara
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img]

[url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url]

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>
ketsok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 07:20   #64
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aristo~
Losari zaloz poprostu topic gdzie bedzesz wstawial swoje filmiki i bedzie ok
Przczytać osiemnaście razy... jak nie więcej!
Cytuj:
to nie wina modkow... to wina Kestoka (sorry Kestok)... to on zareporttowal posta... te filmiki sa fajne i Losari, prosze nie odchodz!!!!!!!!!!!
I moja też, kiedy patrzyłem jak co 5 minut pojawia się nowy topic z filmami, które nie są jego autorswa to mnie krew zalewa. Czemu nie mógł zrobić jednego topicu? Aż taki głupi to on nie jest żeby o tym nie pomyśleć. Więc? Wolał ostro zaspammować i został za to ukarany, gdyby nie te 3 pkt (I tak mało, musiałby 10 razy tak zrobić w miesiąc żeby dostać bana na 30 dni) to kolejnego tygidnia było by nie 10, a 100 topiców Losriego, trzeba było działać...
Losrai napisał do ketsoka:
Cytuj:
Hahaha "Kradniesz czyjes prace" koles, robisz sie zalosny. Nikomu nie kradne prac! Ktos kto daje swoj filmik dla ludzi robi to swiadomie. Ja sciagam CZYJES filmiki i przekazuje je dalej, bo wiem ze ludzie z tego forum nie odwiedzaja tibia.de. Nie robie chwaly sobie, ale ludziom ktorzy nagrali te filmiki.
Nigdzie nic takiego nigdzie nie jest napisane, nigdzie nie jest napisane, że dając filmik na forum zgadzam się na to żeby inni ten link wykorzystywali, jeżeli jakimś cudem by się znalazł to i tak jest to nie w porządku, mi brakowało jedynia "Film pochodzi z tibia.de"...
@Losari
Cytuj:
Bede tutaj co jakis czas lookal na forum, moze znajde jakies ciekawe filmy, wiec nie odchodze calkiem z tego forum.
Ty nie odchodź z tego forum tylko poproś o skasowanie tamtych topiców i załóż 1 nowy, i tamm dawaj linki do filmów... za to cię nikt nie ukarze.
Cytuj:
Nie, to Ty poprostu musiales skorzystac ze znajomosci bo cos Ci sie nie podoba. Jak juz mowilem korupcja jest wszedzie, wsrod SGM-ow i modkow tego forum jak widac.
Nie podoba się to wszysktim, którzy odwiedzają tibia.de lub chociaż troszkę potrafią poszukać, a jeśli już znajdują to nie chcą żeby nie można było znaleźć na tibia.pl filmów forumowiczów (Something like that.)
Cytuj:
Chcialem tylko abys wiedzial ze ten topic nie jestem strajkiem / buntem przeciwko Tobie, ale przeciwko modowi ktory dal mi punkty karne.
Chciałbym żebyś wiedział, że modki nie pozwolą ci swobodnie spammować, o tym możesz zapomnieć.

@ketsok
Cytuj:
naucz sie czytac. ja nie napisałem posta takigo jaki skopiowal Losari, więc musiał ktos inny jescze pisac.
To chyba ja...

@KornikCrew

Cytuj:
a tego skad tutaj wy***alo smiesza mnie tacy ludzie jak ty maja 13lat i uwazaja sie za niewiadomo co...
Jestem głupim 12 latkiem, a czuję się jakiś taki "niewiadomo co" bardziej niż ty -.-..

@Topic
Dyskusja nie ma więszkego sensu, Losari powinien zrobić jeden topic i tam zamieszczać filmy, a także nie kłó/ucić się więcej z ketsokiem...
btw., qrde, nie wiedziałem, że to taki długi post będzie :S... Prawie jak krótki poradnik ...
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 08:13   #65
KornikCrew
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police

Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
KornikCrew ma numer GG 2583878
LOL hmm

Zapomniales dodac ze jestes malym 12 latkiem i co ty mozesz wiedziec... w sumie to tylko znasz alfabet umiesz liczyc do 10 i i slyszales jak sie uprawia sex od ciekawskich kolegow
stary 18-03-2005, 10:12   #66
Bongozzpl
Użytkownik Forum

Bongozzpl's Avatar

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Losari
To wlasnie "ten" Losari z Arcanii, Losario z Aurey, Abetorius z Aldory, Dracian z Elysi, Sarandiel z Hiberny.
Character Sarandiel does not exist. huh? =P

Name: Abetorius
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 37
World: Aldora
Residence: Ab'Dendriel
Last login: 18.03.2005 07:04:07 CET
Comment: Playing in memory of Losari Real Legend of Arcania...
Joixzi-Secret Love...

Joixzi? chyba Joixazi

Abetorius
09.02.2005 16:04:26 CET Killed at Level 38 by Fuwapiwu
and by Royal Suchy

Czemu barlox nie dal odsieczy za twoj dead? przecierz barlox to "twoj" dobry kolega, wiec powinnien ci pomoc ,jezeli wogole znasz jego imie na Aldorze

@Arcania : Zlootowales na Arcanii bohy? odp plx.

` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania `

DGE.
stary 18-03-2005, 11:39   #67
M@NieK
Użytkownik Forum

M@NieK's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare

M@NieK ma numer GG 5187312
Domyślny

Ten patent z ostrzezeniem to "dla mnie" nic nowego.. mialem 9 na swoim koncie ^^ obecnie bodajze 7.. ;]
M@NieK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 12:04   #68
PINGwin
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KornikCrew
Zapomniales dodac ze jestes malym 12 latkiem i co ty mozesz wiedziec... w sumie to tylko znasz alfabet umiesz liczyc do 10 i i slyszales jak sie uprawia sex od ciekawskich kolegow
wow odezwal sie wrzechwiedzacy -.- starszy od tamtego, ale juz potrafi liczyc powyzej 10, uprawial seks ( z wlasna reka, ale jesli juz nazywa to seksem to jego sprawa ) i zna alfabet... a tak na serio to zamilcz lepiej, bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia, a twoje wyzwiska sa na poziomie przedszkolaka, ktoremu ktos podwedzil zabaweczke zreszta topic tez juz do zamkniecia, bo temat zostal wyczerpany.

Ostatnio edytowany przez PINGwin - 18-03-2005 o 12:09.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 13:51   #69
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Up
Dajmy się mu narajcować, musi sobie chłopak ulżyć to śmiało niech wali (Oczywiście posty ;p...)...
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 15:45   #70
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bongozzpl
Character Sarandiel does not exist. huh? =P

Name: Abetorius
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 37
World: Aldora
Residence: Ab'Dendriel
Last login: 18.03.2005 07:04:07 CET
Comment: Playing in memory of Losari Real Legend of Arcania...
Joixzi-Secret Love...

Joixzi? chyba Joixazi

Abetorius
09.02.2005 16:04:26 CET Killed at Level 38 by Fuwapiwu
and by Royal Suchy

Czemu barlox nie dal odsieczy za twoj dead? przecierz barlox to "twoj" dobry kolega, wiec powinnien ci pomoc ,jezeli wogole znasz jego imie na Aldorze

@Arcania : Zlootowales na Arcanii bohy? odp plx.
Od dawna nie gram tamtym charem. Kupilem tam PACC-a i dalem kumplowi accounta. Nie wiem po co Barlox mialby kogos zabijac, jezeli moj kumpel PKowal.

Tak chodzi o Joixaziego. Mojego best frienda z Aurey / Arcanii.

Nie, nie udalo mi sie zlootowac BoHow na Arcanii (mimo wielu prob). Posiadalem jedynie SBS-y.
Losari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 20:05   #71
Bongozzpl
Użytkownik Forum

Bongozzpl's Avatar

Cool

Mniejsza o to czy jestes prawdziwym losarim czy nie , ale jak zamieszczasz filmy to daj je do 1 topicu i bedzie wszystko good

DGE.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania