|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() jestem na Uni-10, nie mam sojuszu (dobrze by było znaleść), i mam około 10 pkt, nick taki jak tu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ałaa... ostatnio miałem falę ataków. Nie moge się podnieść. Ciągle mnie najeżdżali i wybili mi flotę. Teraz staram się odbudować foltę. Mam narazie 3 stateczki małe. Nie mam surowców... afff... O ja biedny...
PS Uni1: Punkty: 130 (Miejsce 6499 z 10580) - lol
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2005
|
![]() Odradzam ogame
w momencie gdy ty i twoja okolica dorobicie się paru kolonii, system informacyjny gry zaczyna bardzo odstawać od potrzeb, nie sposób ocenić kto i gdzie co ma i jakie stanowi zagrożenie czy jego planeta to main czy nie i gdzie jest reszta. Owszem jest to możliwe ale wymaga godzin badania pojedycznego gracza więc można to określić jako niegrywalne. Usunąłem swoje konto gdy miałem zaledwie 4 kolonie (+2 w ogóle nie ruszone po założeniu) i okoliczni gracze 2-4, zaś limit kolonii to 8. Po prostu atakowanie innych zaczynało być bardzo niebezpieczne, nagle na planety przylatywały posiłki nie wiadomo skąd, albo zaczynały na ciebie lecieć wielkie floty. Na tym etapie zaczyna się wielka nudna rozbudowa kopalni na planetach i zanik akcji ofensywnych, flota zaczyna służyć do odstraszania i akcji politycznych - zaś strona polityczna jest mierna / nieistniejąca. Można się bawić w wojny bo nie ma z tego żadnych korzyści. Poza tym nie ma już korzyści z recyklerów bo wszyscy je mają i kasują co zauważą (jak potworki na rooku). Reasumując, gra nudzi się po 2-3 tygodniach grania (gdy osiągniesz około 2000-3000pkt), zaczyna wymagać kroci czasu by zrobić niewiele i efekty często są beznadziejne. Nie wiem... sądzę, że to subiektywna opinia ale wolę ostrzec bo uważam te 3 tygodnie za całkowicie zmarnowane... Co ciekawe ten sam wniosek wyciągnął prawie cały mój były sojusz (10 graczy)... Ostatnio edytowany przez HungChi - 13-04-2005 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() oznajmiam, że gram na uni11
![]() 4:346:4 G-moz Dap-galothij surowce mile widziane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Ja gram na Uni10, 385pkt, sojusz Order of Light (nabór otwarty
![]() Edit: Nick Froge
Royal Frogo > Rubera > Pall 20 lvl 63/49 (Only pking :>) Froge Shady > Arcania > Knight 16 lvl 54/54 Ostatnio edytowany przez FROGO - 24-04-2005 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() uni 5
1186 ;] |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Felix the Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
|
![]() przez tego Ogame nie zrobiliśmy z kolegami prezentacji na prace semestralną
![]() ![]() giera świetna |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Czy może mi ktoś powiedzieć ile czekaliście na maila z passami, bo ja ciagle sprawdzam poczt i mi nie chca przyjść juąż jakieś 2h czekam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Jakby ktoś byłby zainteresowany kupnem konta na Uni2 to zapraszam na gg >>>>>>>GG : 1790511<<<<<<<<
Dane Konta: Punkty na dzień dzisiejszy (1 maja): 17.893 Sojusz: HTC (najlepszy na Uni2) Planety: Główna (<b>POSIADA KSIĘŻYC ! </b>) + 8 koloni Flota: 50 Okrętów Wojjennych 100 krążowników recyklery itd Badania: Bojowa 9 opancezenie 9 ochronna 9 Obrona na głownej planecie(trzeba popracować): 200 wyrzutni rakiet okolo 150 l. laserów kilka C laserow kilka Gaussow Mała i Duża Powłoka ochronna Stan flot, punktów itd z dnia na dzien sie zmienia. Ceno do uzgodnienia na GG (1790511) TYLKO POWAŻNE OFERTY !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @up: czy to nie jest niezgodne z regulaminem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() @Up
Sprzedaż kont i czerpanie z tego zysków materialnych jest zabronione (por. pkt. 7 OWU), tym bardziej, że ogame jest bezpłatne! i należy się za to BAN (czytaj - kasacja konta)! Czesc regulaminu... I Ogólne postanowienia Wszystkie konta, łącznie ze znajdującymi się na nich surowcami, statkami itd. są wirtualnymi przedmiotami w grze. Użytkownik nie uzyskuje prawa własności, ani żadnego innego prawa do konta, ani jego części. Wszystkie prawa do kont i ich zawartości nalezą do OGame. Żadne prawa a w szczególności prawo do wykorzystywania zawartości nie może być przeniesione na użytkownika. II Zakazy Szczególnie zabrania sie sprzedawania konta lub surowcow lub w innych sposob pozyskiwania pieniedzy przez udostepnienie konta innym Szczególnie zabrania się sprzedawania konta lub surowców lub w innych sposób pozyskiwania pieniędzy przez udostępnienie konta osobom trzecim. Zakaz ten dotyczy także upubliczniania oraz używana danych umożliwiających dostęp do konta, jak celowego omijania reguł gry i przepisów zawartych w OWU
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Torun
![]() |
![]() OGAME jest dobra ale wg mnie Tibii nie przebije
![]() Gram na Uni 11
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fajna gra, ale... UNIKAJCIE UNI 8!!! Ja tam gram - Jezu, co tam się dzieje... Najpierw OGN, ale ich było niewielu, i zagrażali tylko najlepszym graczom. Ale teraz... NADCHODZI NOWA POTĘGA, KTÓRA ZMIECIE Z POWIERZCHNI ZIEMII WSZYSTKO I WSZYSTKICH! OTO WIĘC EXE I LUNARA ZAWARŁY PAKT O WSPÓŁPRACY MILITARNEJ - NIKT (poza outsiderami (OGN), ale ci słabną) NIE MOŻE CZUĆ SIĘ BEZPIECZNY! Sam jestem w TDT (The Dreamers' team), ale długo się nie utrzymamy, nawet z paktem o współpracy militarnej z GT i z WPZS... a jeśli chcecie mnie zniszczyć, rozwalić i czego tam jeszcze dusza zapragnie - mój nick - Krivald, lecz jestem w tej wojnie tylko pokarmem dla płotek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Zabrze
|
![]() gram na uni 2 i mam okolo 8000-9000 pkt
![]() na 8 uni mam okolo 2800 pkt natomiast na inu 12 mam 2500pkt okolo ![]() O-game ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Uni5 - 2500pkt, sojusz RPG (zapraszamy!
![]() Uni10 - 7066pkt, sojusz Old (zapraszamy! ![]() Uni16 - 1000pkt, sojusz CS (e..zapraszamy? ![]() @Ontopic B. fajna gra, chociaż kiedyś za cholerę nie chciałem w nią grać.
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Gram na 15 uni,ktos chce surowcuw to PW
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() A dzisiaj powstało długo oczekiwane UNI 20
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
|
![]() Wszelkie pytania na temat powyższej gry proszę kierować meilem pod adres [email protected] lub gadu-gadu 4684801. Jeżeli ktoś nie jest pewien to powiem , że mam 11 k pkt. i z chęcią pomogę.
|
![]() |
![]() |