|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() do Modkow
gdyby wam sie chcialo (moze wam sie nie chciec bo to duzo zachodu), ale gdyby jednak moznaby utworzyc rangi, rangi bylyby przydzielane przez modkow powiedzmy raz na 2 tygodnie modkowie robili by ankiete i uzyszkodnicy glosowaliby na swojego kandydata do rangi, rangi oczywiscie bylyby nagroda za pisanie postow wnoszacych wiele do dyskusji ale jak mowie, to jest masa zachodu z czyms takim bo trzeba by przegladac wszystkie posty danego uzyszkodnika P.S. nigdy nie moge zapamietac czy moznaby oraz byloby piszemy razem czy osobno (a mature zdalem ![]()
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
1) Rzeczywiście przydałyby się jakieś rangi czy coś, troche nieswojo sie teraz czuje na forum ![]() 2) Ale głosowania i ankieta według mnie to kiepski pomysł, jeżeli użytkownicy mieliby głosować to jest wiele powodów przemawiającychj przeciw temu (nieuczciwość itp.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() PS: gratulacje zdania matury, chodz wiem ze ona nie jest trudna w porownaniu do egzaminow na studia, które oblalem ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Rangi przyznawane przez modów to naprawde niezły pomysł. Byłoby to o wiele bardziej uczciwe niż ocenianie ludzi po ilości postów. Ankieta to jednak pomysł nienajlepszy, zrobiłby sobie user X 100 użytkowników aby w ankiecie głosować właśnie na siebie.
Podsumowując: Rangi "moderowane" TAK Ankiety NIE
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() NIechce mi sie szukac Gdzie to napisać wiec pisze tu PrZyDaŁ bY sIe PoRaDnIk DlA dRuIdA!